jeanthira7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά μετά από πολύ καιρό αποφασίζω να βγω σε μία ταβέρνα να φάω, αλλά δεν έχω υπόψιν μου τι παίζει στην Βορειο-Ανατολική Αττική (μένω Παλλήνη). Πού μπορώ να φάω καλά-καθαρά-οικονομικά? Τα φώτα σας...!
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πατητήρι του Μπαϊρακτάρη, επί της Μαραθώνος. Θλιβερή τοποθεσία, αλλά είναι κλειστό με φυτά και γαμάτο.
jeanthira7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πατητήρι του Μπαϊρακτάρη, επί της Μαραθώνος. Θλιβερή τοποθεσία, αλλά είναι κλειστό με φυτά και γαμάτο. Ασχετό: Για Γαλάτσι κάτι καλό υπάρχει???
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 1)εκει πανω στον μαραθωνα μετα την λιμνη εχει μερικες...υπαρχει και ενα αργεντινικο αλλα εμαθα οτι καμμια σχεση με παλιοτερα.(προς σεφ+μαγειρες του φορουμ τι βαζουν μεσα?) εχει και αλλες σχετικα καλες εκει περα αν το βλεπεις κυριως σαν εκδρομη. αλλα οι περισσοτερες δουλευουν συγκεκριμενες ωρες+μερες+καλο θα ταν να εκλεινες και τραπεζι.. 2)και οταν πιανουν τα χιονια εχει κανα 2-3 στην Πεντελη στο βουνο. ---------------- προσωπικα καμμια τιμη δεν αξιζει στα μαγαζια αυτα...αλλα και εκει ισχυει οτι αρπαξουν γιατι δουλευουν 2-3 φορες την βδομαδα.-περα οτι δεν εχουν ΕΝΟΙΚΙΑ-.
jeanthira7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 "ΤΑΒΕΡΝΑ ΧΟΝΤΡΟΥ" Νέα Μάκρη Οχι τόσο μακριά ρε παιδιά.... Οι επιλογές που έχω είναι 2: Η Πεντέλη-Αγία Παρασκευή ή Γαλάτσι-Κυψέλη...
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μένεις Παλλήνη, η Ν. Μάκρη είναι μακριά αλλά το Γαλάτσι βολεύει. Αν έχεις αδερφή ψήνομαι για κοννέ.
jeanthira7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μένεις Παλλήνη, η Ν. Μάκρη είναι μακριά αλλά το Γαλάτσι βολεύει. Αν έχεις αδερφή ψήνομαι για κοννέ. Εχω συγγενείς που θέλουν να πάνε Γαλάτσι γιατί μένουν εκεί να μην τους πηγαινοφέρνω...Εξυπνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.