Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Drive του PS3

gang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Όπως θα είδατε και στον τίτλο η κονσόλα το πιθανότερο έχει πρόβλημα στο drive του CD μιας και δεν διαβάζει τίποτα. Κατά τα άλλα η κονσόλα δουλεύει μια χαρά.

όμως εδώ έρχεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν είναι σε εγγύηση και δεν έχω σκοπό να δώσω τόσα χρήματα για αντικατάσταση. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζεται που να ειδικεύεται στις επισκευές τέτοιου τύπου, ή που μπορώ να βρω εγώ ανταλακτικό να το φτιάξω? Thnx in advance ;)

Δημοσ.

δες εδω

http://www.modchip.gr/webshop/index.php?cPath=51

γενικα τετοια μαγαζια αναλαμβανουν νομιζω και επισκευες με τελικες τιμες γυρω στα 100 ευρω.

δεβ ξερω ποια ειναι η τιμη που ζηταει η σονυ για ανακατασκευασμενη κονσολα για την περιπτωση σου,αλλα δεν χανεις τπτ να τους κανεις ενα τηλ να δεις ποσα γυρευουν.

παντως κι εμενα το br του πλει πρεπει να ειναι στα τελειωματα του,μου κανει τρελα κολπα τελευταια κι φανταζομαι ποσο ξενερωμενος πρεπει να σαι αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

δες εδω

http://www.modchip.gr/webshop/index.php?cPath=51

γενικα τετοια μαγαζια αναλαμβανουν νομιζω και επισκευες με τελικες τιμες γυρω στα 100 ευρω.

δεβ ξερω ποια ειναι η τιμη που ζηταει η σονυ για ανακατασκευασμενη κονσολα για την περιπτωση σου,αλλα δεν χανεις τπτ να τους κανεις ενα τηλ να δεις ποσα γυρευουν.

παντως κι εμενα το br του πλει πρεπει να ειναι στα τελειωματα του,μου κανει τρελα κολπα τελευταια κι φανταζομαι ποσο ξενερωμενος πρεπει να σαι αυτη τη στιγμη

Δημοσ.

γιατι δεν αγοραζεις ενα PS3 Break για να περνας τα παιχνιδια μεσα στον σκληρο της κονσολας και να τα παιζεις απο εκει? πολυ πιο φθηνη λυση και δεν θα εχεις το drive στο κεφαλι σου μηπως ξαναχαλασει

Δημοσ.

γιατι δεν αγοραζεις ενα PS3 Break για να περνας τα παιχνιδια μεσα στον σκληρο της κονσολας και να τα παιζεις απο εκει? πολυ πιο φθηνη λυση και δεν θα εχεις το drive στο κεφαλι σου μηπως ξαναχαλασει

Δημοσ.
Αν θες να δεις ομως καμια blue RAy ταινια τι θα κανεις?

θα παρεις ενα blu ray player. και πιο φθηνα θα σου ερθει και δεν θα εχεις το ps3 στο κεφαλι σου

και στο κατω κατω αν θες μπορεις να κατεβαζεις ολοκληρα blu ray back ups των 40GB και να τα βλεπεις στο pc σου

Δημοσ.
Αν θες να δεις ομως καμια blue RAy ταινια τι θα κανεις?

θα παρεις ενα blu ray player. και πιο φθηνα θα σου ερθει και δεν θα εχεις το ps3 στο κεφαλι σου

και στο κατω κατω αν θες μπορεις να κατεβαζεις ολοκληρα blu ray back ups των 40GB και να τα βλεπεις στο pc σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...