Προς το περιεχόμενο

Διαφθείρει η αστυνομία την προσωπικότητα?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου οτι θα σου αλλαξει τον τροπο σκεψης ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ.

Οσον αφορα το ρατσισμο κτλ...

Αν κανεις 50 συλληψεις και δεις οτι στις 45 ειναι αλλοδαποι , οσο και να μην το θες θα αρχισεις να νοιωθεις διαφορετικα απεναντι τους.

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα offtopic μηνύματα αφαιρέθηκαν. Όποιο μέλος προσπαθεί να εκτροχιάσει τη συζήτηση σε άλλα μονοπάτια, θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα offtopic μηνύματα αφαιρέθηκαν. Όποιο μέλος προσπαθεί να εκτροχιάσει τη συζήτηση σε άλλα μονοπάτια, θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις...

Δημοσ.

Αν κανεις 50 συλληψεις και δεις οτι στις 45 ειναι αλλοδαποι , οσο και να μην το θες θα αρχισεις να νοιωθεις διαφορετικα απεναντι τους.

στατιστικη στην ανθρωπινη συμπεριφορα δεν υφισταται,γιατι τοτε ειναι ρατσισμος.

Δημοσ.

στατιστικη στην ανθρωπινη συμπεριφορα δεν υφισταται,γιατι τοτε ειναι ρατσισμος.

Δημοσ.

Πάντως και η στολή είναι αρκετή κατά τη γνώμη μου. ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΕΝΝΟΩ και η ιδιότητα που αποκτάς φορώντας το. (προφανώς =ρ)

Δημοσ.

Πάντως και η στολή είναι αρκετή κατά τη γνώμη μου. ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΕΝΝΟΩ και η ιδιότητα που αποκτάς φορώντας το. (προφανώς =ρ)

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν γουστάρω να πάω και να αλλάξω χαρακτήρα...εγω ποτέ δεν νομίζω να χτυπήσω άνθρωπο μόνο σε ακρέες περιπτώσεις που δεν έχω έρθει ποτέ μέχρι στιγμήσ και δεν θέλω να μπω στα ΜΑτ και τίποτα τέτοιες δυνάμεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν γουστάρω να πάω και να αλλάξω χαρακτήρα...εγω ποτέ δεν νομίζω να χτυπήσω άνθρωπο μόνο σε ακρέες περιπτώσεις που δεν έχω έρθει ποτέ μέχρι στιγμήσ και δεν θέλω να μπω στα ΜΑτ και τίποτα τέτοιες δυνάμεις

Δημοσ.

Kαλά εντάξει, τότε γίνε νοσηλευτής!

Φίλε μου η αστυνομία, καλώς ή κακώς, είναι και τρόπος ζωής/σκέψης.

Άλλο ο χαρτογιακιάς που <<παλεύει>> με τη γραφειοκρατία, και άλλο ο μπάτσος που παλεύει χωρίς <<>>.

Δημοσ.

Kαλά εντάξει, τότε γίνε νοσηλευτής!

Φίλε μου η αστυνομία, καλώς ή κακώς, είναι και τρόπος ζωής/σκέψης.

Άλλο ο χαρτογιακιάς που <<παλεύει>> με τη γραφειοκρατία, και άλλο ο μπάτσος που παλεύει χωρίς <<>>.

Δημοσ.

Καλά φίλε αποτυχία το αστειακι σου άστο δεν το έχεις...δηλαδή για πες ποιοι πρέπει να πηγαίνουν αστυνομία?

Δημοσ.

Καλά φίλε αποτυχία το αστειακι σου άστο δεν το έχεις...δηλαδή για πες ποιοι πρέπει να πηγαίνουν αστυνομία?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...