skatopaido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα. προέκυψε το εξής θέμα σήμερα:η μάνα μου είχε πάρει πριν από 1μισι χρόνο έναν σταθερό-έτοιμο απο τα multirama.το κουτί είχε μια ταινία ασφαλείας που ακυρωνόταν η εγγυηση αν το ανοιγες το κουτι κτλ.Το καλοκαίρι που είχα ξανακατέβει στο πατρικό μου το ανοιξα για να το καθαρίσω και να βάλω έναν επιπλέον δίσκο (πολύ εξυπνη κίνηση το ανοιγμα).Τωρα χαλασε μαλλον η καρτα γραφικών αφού δεν δίνει σήμα(με την Onboard ολα οκ).ειναι μια gigabyte geforce 9500gt 1gb .Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν-επισκευασουν-να δωσουν πιστωτικό η να μην ασχοληθω καν?
skatopaido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα. προέκυψε το εξής θέμα σήμερα:η μάνα μου είχε πάρει πριν από 1μισι χρόνο έναν σταθερό-έτοιμο απο τα multirama.το κουτί είχε μια ταινία ασφαλείας που ακυρωνόταν η εγγυηση αν το ανοιγες το κουτι κτλ.Το καλοκαίρι που είχα ξανακατέβει στο πατρικό μου το ανοιξα για να το καθαρίσω και να βάλω έναν επιπλέον δίσκο (πολύ εξυπνη κίνηση το ανοιγμα).Τωρα χαλασε μαλλον η καρτα γραφικών αφού δεν δίνει σήμα(με την Onboard ολα οκ).ειναι μια gigabyte geforce 9500gt 1gb .Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν-επισκευασουν-να δωσουν πιστωτικό η να μην ασχοληθω καν?
skatopaido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μήπως απλά θέλει ξεσκόνισμα η κάρτα; την ξεσκονισα.δεν ειχε τιποτα ουτε το pc γενικα ειχε σκονη.
skatopaido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μήπως απλά θέλει ξεσκόνισμα η κάρτα; την ξεσκονισα.δεν ειχε τιποτα ουτε το pc γενικα ειχε σκονη.
stefoss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν-επισκευασουν-να δωσουν πιστωτικό η να μην ασχοληθω καν? Γιατί να μην υπάρχει? Λόγω της ταινίας? Τι θα σου πουν δηλαδή ότι έβαλες το δίσκο και χάλασε η κάρτα γραφικών? Και βέβαια ν' ασχοληθείς.
stefoss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν-επισκευασουν-να δωσουν πιστωτικό η να μην ασχοληθω καν? Γιατί να μην υπάρχει? Λόγω της ταινίας? Τι θα σου πουν δηλαδή ότι έβαλες το δίσκο και χάλασε η κάρτα γραφικών? Και βέβαια ν' ασχοληθείς.
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 δεν ισχυει αυτο με τη ταινια. αυτες οι παπατζες ειναι για να αναγκαζεσαι να κανεις αναβαθμιση σε αυτους
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 δεν ισχυει αυτο με τη ταινια. αυτες οι παπατζες ειναι για να αναγκαζεσαι να κανεις αναβαθμιση σε αυτους
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το κάθε part έχει τη δική του εγγύηση, τα 'χουμε πει αυτά. Δεν ξέρω τι γίνεται με το κόστος διάγνωσης/ελέγχου βέβαια..
phanispal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Το κάθε part έχει τη δική του εγγύηση, τα 'χουμε πει αυτά. Δεν ξέρω τι γίνεται με το κόστος διάγνωσης/ελέγχου βέβαια..
skatopaido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ειναι δυνατον 3 χρονια που ισχυει η εγγυηση να εισαι αναγκασμενος να μην ανοιξεις τον υπολογισtη σου?εχει μέσα,κομπρα?.Θα ψαξω να βρω τιποτα αποδειξεις και θα παω αυριο απο τα multirama
skatopaido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Ειναι δυνατον 3 χρονια που ισχυει η εγγυηση να εισαι αναγκασμενος να μην ανοιξεις τον υπολογισtη σου?εχει μέσα,κομπρα?.Θα ψαξω να βρω τιποτα αποδειξεις και θα παω αυριο απο τα multirama
probe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει μωρέ εκπαιδευμένοι είμαστε. Μετά το εκατοστό μπινελίκι και άπειρες ώρες σουρεαλιστικής συζήτησης θα γίνει η δουλειά. Στο κάτω κάτω έχουν εγγύηση τα parts 'οπως έγραψε ο Φάνης. Αν σου ζητάνε εργασία ζήτα να στην αλλάξουν και βάλτη μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.