Προς το περιεχόμενο

Arsenal F.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να βαλουμε ενα τριτο να ειμαστε κομπλε..3 ασσιστ ο οζιλ σε δυο ματς!!

Εδωσε αλλο αερα ο Οζιλ, φαινεται. Και ψυχολογικα αλλα κυριως και παιχτικα. Η κλαση του να δημιουργει επιθετικα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυριακη 11 μαιου 15:00 βεβαια παιζει να το παρουμε και πιο νωρις 

Μακαρι να το παρετε φιλε απο το να το παρει καμια Τσελσι που την θεωρω την πιο αχωνευτη ομαδα της Ευρωπης χιλιες φορες να το παρετε εσεις.

Εγω με την Τοτεναμ ειμαι εδω και καμια 20αρια χρονια αλλα μην φανταστεις οτι εχω και τρελα......πιο πολυ για να υπαρχει κι ενα ενδιαφερον να βλεπουμε μπαλιτσα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γάντι ήρθαν όλα σήμερα... Αυτά είναι.

Κλασσικά εμείς το καθήκον μας σήμερα. Ελάχιστα κινδυνεύσαμε μετά το 1-2 που πίεσε η Σουόνσι. Και τα 2 γκολ ζωγραφιές.

Δημοσ.

Τραυματισμούς πάντα είχαμε, τουλάχιστον τα 5-6 τελευταία χρόνια που θυμάμαι πρόχειρα τώρα. Και αρκετούς μάλιστα. Βάσει ξεκινήματος και φέτος, δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο σ' αυτόν τον τομέα. Γεγονός είναι ότι σε κάθε ματς τρέμω και τρέμουμε μη χτυπήσει ο Ζιρού.

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω θα χασουμε σημερα.φανηκε στο παιχνιδι με swansea οτι ειμαστε παρα πολυ κουρασμενοι!μακαρι να βγω λαθος

Δημοσ.

Να χάσουμε δεν νομιζω απώλεια βαθμών σε τέτοιο όμιλο στην έδρα σου θα είναι καταστροφικό..Πόλυ καταστροφικό...Ο Μπενίτεθ δεν το έχει στην έδρα μας και την παράδοση πάντα την ακολουθώ..γενικά θεωρώ την Νάπολι Πόλυ δυνατή ομάδα αλλά και άπειρη εντελώς στο τσου λου ακόμα αυτό που βγάζει κατ εμέ είναι περισσότερο ενθουσιασμένη ομάδα παρα φορμαρισμένη θα λυγίσει στην Αγγλία δεν το έχουν οι Ιταλικές ομάδες τις κοντρσρουμε άνετα και η ιστορία μας το δείχνει ουτως η αλλως..όπως ξαναειπα αποκλείεται να χάσουμε στην χειρότερη Χ και σήμερα θα δώσουμε και ανάσες και εμπειρία με τον Ροσιτσκι.Ο άνθρωπος είναι παιχταρας και σήμερα θα μας βοήθησει πολύ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...