zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αγόρασα ένα καινούργιο innovator από e-shop με τα εξής χαρακτηριστικά: επεξεργαστής: intel core i7-860 2,80ghz μητρική: asus p7p55d-e premium ram: g.skill f3 10666cl9d ddr3 4g γραφικών: msi r5770 σκληρό: western digital 320gb re3 sata τροφοδιτικό: tagan tg600-u33ii superrock 600w windows 7 Το προβλημα που παρουσιάζει είναι ότι, όταν προσπαθώ να τον ανοίξω, μετά από πολλή ώρα κλειστός (για 5 ώρες και πάνω), φορτώνει το logo εκίνησης και μετά με μεταφέρει σε μία μπλε οθόνη όπου το μόνο που προλαβένω να διαβάσω είναι στο τέλος η φράση dumping virtual memory 100% και μετά γίνεται επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι να κλείσω το τροφοδοτικό, να το ξανανοίξω και στη συνέχεια να ξανανοίξω τον υπολογιστή. Επίσης, όταν είναι ανοιχτός μια φορά στις τόσες κολάει και η οθόνη μου εμφανίζει ένα μοτίβο που μοίαζει με περσίδες.
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Αγόρασα ένα καινούργιο innovator από e-shop με τα εξής χαρακτηριστικά: επεξεργαστής: intel core i7-860 2,80ghz μητρική: asus p7p55d-e premium ram: g.skill f3 10666cl9d ddr3 4g γραφικών: msi r5770 σκληρό: western digital 320gb re3 sata τροφοδιτικό: tagan tg600-u33ii superrock 600w windows 7 Το προβλημα που παρουσιάζει είναι ότι, όταν προσπαθώ να τον ανοίξω, μετά από πολλή ώρα κλειστός (για 5 ώρες και πάνω), φορτώνει το logo εκίνησης και μετά με μεταφέρει σε μία μπλε οθόνη όπου το μόνο που προλαβένω να διαβάσω είναι στο τέλος η φράση dumping virtual memory 100% και μετά γίνεται επανεκκίνηση. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι να κλείσω το τροφοδοτικό, να το ξανανοίξω και στη συνέχεια να ξανανοίξω τον υπολογιστή. Επίσης, όταν είναι ανοιχτός μια φορά στις τόσες κολάει και η οθόνη μου εμφανίζει ένα μοτίβο που μοίαζει με περσίδες.
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 3½ χρόνια μέλος και αυτό είναι το πρώτο σου post; Ούτε να μας συμβουλευτείς πριν αγοράσεις; :Ρ Λοιπόν, γι' αρχή, τρέξε ένα bootable memtest.
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 3½ χρόνια μέλος και αυτό είναι το πρώτο σου post; Ούτε να μας συμβουλευτείς πριν αγοράσεις; :Ρ Λοιπόν, γι' αρχή, τρέξε ένα bootable memtest.
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το έχω τρέξει ένω τα έβγαζε όλα σωστά, μετά δεν σταματούσε να γίνεται πήγα με το cd αποκατάστασης για να το σταματήσω. και φορμάτ έχω κάνει μήπως είχαν κάνει τπτ λάθος στο e-shop αλλά πάλι τπτ
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το έχω τρέξει ένω τα έβγαζε όλα σωστά, μετά δεν σταματούσε να γίνεται πήγα με το cd αποκατάστασης για να το σταματήσω. και φορμάτ έχω κάνει μήπως είχαν κάνει τπτ λάθος στο e-shop αλλά πάλι τπτ
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πόσες ώρες το άφησες να τρέξει; Αν δεν είναι οι μνήμες, είναι η κάρτα γραφικών. Έχεις άλλη να δοκιμάσεις; Τρέξε ένα FurMark να δούμε αν θα σου βγάλει κι εκεί τίποτα περίεργα.
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Πόσες ώρες το άφησες να τρέξει; Αν δεν είναι οι μνήμες, είναι η κάρτα γραφικών. Έχεις άλλη να δοκιμάσεις; Τρέξε ένα FurMark να δούμε αν θα σου βγάλει κι εκεί τίποτα περίεργα.
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το άφησα να τρέξει για ένα 3ωρο. άλλη κάρτα γραφικών δεν έχω για να δοκιμάσω. Το 3ο θα το έτρεξα και οι θερμοκρασίες εφταναν μέχρι 74 μετά από περίπου 30'
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το άφησα να τρέξει για ένα 3ωρο. άλλη κάρτα γραφικών δεν έχω για να δοκιμάσω. Το 3ο θα το έτρεξα και οι θερμοκρασίες εφταναν μέχρι 74 μετά από περίπου 30'
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και δεν είδες τίποτα περίεργα, όπως το μοτίβο με περσίδες που αναφέρεις πιο πάνω;
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και δεν είδες τίποτα περίεργα, όπως το μοτίβο με περσίδες που αναφέρεις πιο πάνω;
Beastakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Aυτο το "5 ωρες και ανω" παραπεμπει στο οτι καποιος πυκνωτης εχει αδειασει απο τις αρκετες ωρες που ειναι κλειστο το pc. Φυσιολογικο αυτο. Το μη φυσιολογικο ειναι η αδυναμια αμεσης τροφοδοτησης με ρευμα καποιου υποσυστηματος, ειτε ειναι μνημες, ειτε cpu, ειτε northbridge κλπ. Μετα την μπλε οθονη, εχει παρει ρευμα το υποσυστημα αυτο και δεν σου ξαναπεταει μπλε οθονη λογικα ε? Εγω για μητρικη το κοβω, αλλα τελειως μπακαλικη υποθεση ειναι αυτη. Καλο ειναι να δεις τι error σου γραφει η μπλε οθονη, αν προλαβεις καποια φορα.
Beastakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Aυτο το "5 ωρες και ανω" παραπεμπει στο οτι καποιος πυκνωτης εχει αδειασει απο τις αρκετες ωρες που ειναι κλειστο το pc. Φυσιολογικο αυτο. Το μη φυσιολογικο ειναι η αδυναμια αμεσης τροφοδοτησης με ρευμα καποιου υποσυστηματος, ειτε ειναι μνημες, ειτε cpu, ειτε northbridge κλπ. Μετα την μπλε οθονη, εχει παρει ρευμα το υποσυστημα αυτο και δεν σου ξαναπεταει μπλε οθονη λογικα ε? Εγω για μητρικη το κοβω, αλλα τελειως μπακαλικη υποθεση ειναι αυτη. Καλο ειναι να δεις τι error σου γραφει η μπλε οθονη, αν προλαβεις καποια φορα.
zodiac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Το μοτίβο με τις περσιδες φίλε μου phanispal δεν μου το έβγαλε τπτ περίεργα. Τις περσίδες έτσι και αλιώς τις βγάζει σε άσχετες στίγμες από 2 φορες την ημέρα ή και 1 φορά την βδομάδα γι αυτό και δεν μπορώ να καθορίσω και το τι φταίει. ___________________________________ Φίλε μου Beastakos την οθόνη μου την βγάζει για κανά δευτερόλεπτο επομένος το μόνο που προλαβάνω να δω είναι το dumping virtual memory και ότι αυτήν την μπλε οθόνη την τρέχουν τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.