teo1966 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παιδες εχω φτασει 29 lvl αλλα επειδη ειμαι ασχετος με αυτα τι σετ προτεινετε? σολο defence ή να εχει ιδια στατς defence-magic defence? και κατι ακομα πως φτιαχνω pet
Shyn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ragequit απο εμένα πριν σπάσω κ το υπόλοιπο pc κ είναι άσχημη εποχή για να έχω +1 λόγο να τσαντίζομαι λέω δε δοκιμάζω regrade ? είχα φάει 1000 g σε regrades κ πάνω απο heroic δεν πήγαινε πριν λίγες μέρες , πάλι πίσω σε arcane ρίχνω σήμερα 800g regrades δεν πήγε καν heroic ε άστα διάλα , καλό το game αλλα όχι για εμένα , delete folder απλά κ πάμε για άλλα στο l2 παλιά σπάγαμε τα am τα κόκκινα και ξερνάγαμε χριστοπαναγίες κ απ τα αφτιά αλλα αυτές οι εποχές πέρασαν , το σύστημα του regrade το σιχάθηκα και ευτυχώς δεν σπατάλησα περισσότερο χρόνο γιατι αυτές τις μέρες ο ελεύθερος μου χρόνος κόπηκε στη μέση. καλό game σε όποιον το συνεχίσει Εγω τα αγοραζω ολα ετοιμα απο το AH για τον ιδιο ακριβως λογο παιδες εχω φτασει 29 lvl αλλα επειδη ειμαι ασχετος με αυτα τι σετ προτεινετε? σολο defence ή να εχει ιδια στατς defence-magic defence? και κατι ακομα πως φτιαχνω pet Τι class παιζεις? Δεν χρειαζεται να αγορασεις καποια armor στα μικρα level. Αυτες απο τα quest και οτι ριχνουν τα mobs ειναι μια χαρα!
Vapir Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω τα αγοραζω ολα ετοιμα απο το AH για τον ιδιο ακριβως λογο Τι class παιζεις? Δεν χρειαζεται να αγορασεις καποια armor στα μικρα level. Αυτες απο τα quest και οτι ριχνουν τα mobs ειναι μια χαρα! έπαιζα darkrunner @53lvl(90%) , αλλα όπως είπα έφαγε delete το game οπως ήταν. Δεν έχω την υπομονή που είχα στα 15-16 με τα mmo η δεύτερη ευκαιρία ήταν και η τελευταία, θα μπορούσα να μείνω και να κάνω κανα 2 εβδομάδες υπομονή και να πάρω με 4-5k gold όπλο έτοιμο μιας και 300-400g τη μέρα τα έβγαζα για πλακα απο τις 2 φάρμες @calmlands δίπλα απ τα νερά ξύλα αλλα ούτε καν , το σύστημα που σε πάει ΠΙΣΩ στο regrade είναι ηλίθιο , να πεις fail πάει στο διάολο , ας κάνει fail και 1000g απανωτά κλαιν , αλλα άμα πάει heroic άστο εκεί γαμώ το κεφάλι σου μωρή trion κ απλά κάνε fail ,ή δώσε τη δυνατότητα για κάποιο safe μαξιλάρι κ ας κάνει κ 200g μέχρι το celestial που μετά οκ σπάει. δηλαδή χαλάς 1000g να πάει heroic κ μετά πέφτει grade , srsly ? 2-3 φορές μου πήγε heroic κ έπεσε πάλι. Με τέτοιες συνθήκες pvp δεν ευχαριστιέσαι , ιδικά σε ένα server που ξεκινήσαμε όλοι απ την αρχή αλλα το 90% είχε καμια 30ριά apex μαζί απο τον προηγούμενο, οπότε /boring. καλύτερα που έκανα ragequit γιατι ούτε αρκετό χρόνο έχω για να παίζω , ιδικά τώρα που έχω φράγκα και δεν είμαι αναγκασμένος να κάτσω μέσα πάντως το game έχει το ωραιότερο pvp system που είδα τα τελευταία χρόνια Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2015 από Vapir
Han Solo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 έπαιζα darkrunner @53lvl(90%) , αλλα όπως είπα έφαγε delete το game οπως ήταν. Δεν έχω την υπομονή που είχα στα 15-16 με τα mmo η δεύτερη ευκαιρία ήταν και η τελευταία, θα μπορούσα να μείνω και να κάνω κανα 2 εβδομάδες υπομονή και να πάρω με 4-5k gold όπλο έτοιμο μιας και 300-400g τη μέρα τα έβγαζα για πλακα απο τις 2 φάρμες @calmlands δίπλα απ τα νερά αλλα ούτε καν , το σύστημα που σε πάει ΠΙΣΩ στο regrade είναι ηλίθιο , να πεις fail πάει στο διάολο , ας κάνει fail και 1000g απανωτά κλαιν , αλλα άμα πάει heroic άστο εκεί γαμώ το κεφάλι σου μωρή trion κ απλά κάνε fail ,ή δώσε τη δυνατότητα για κάποιο safe μαξιλάρι κ ας κάνει κ 200g μέχρι το celestial που μετά οκ σπάει. δηλαδή χαλάς 1000g να πάει heroic κ μετά πέφτει grade , srsly ? 2-3 φορές μου πήγε heroic κ έπεσε πάλι. Με τέτοιες συνθήκες pvp δεν ευχαριστιέσαι , ιδικά σε ένα server που ξεκινήσαμε όλοι απ την αρχή αλλα το 90% είχε καμια 30ριά apex μαζί απο τον προηγούμενο, οπότε /boring. καλύτερα που έκανα ragequit γιατι ούτε αρκετό χρόνο έχω για να παίζω , ιδικά τώρα που έχω φράγκα και δεν είμαι αναγκασμένος να κάτσω μέσα πάντως το game έχει το ωραιότερο pvp system που είδα τα τελευταία χρόνια και καλα εκανες . οσο αφορα ομως το pvp να διαφωνισω λιγο . ειναι gank based pvp και οχι καθαρο pvp οπως σε αλλα παιχνδια , οπου το cc ειναι OP και οποιος κανει πρωτος πετυχημενο cc land κερδισε . στο mass pvp δεν εχει να δειξει απολυτως τιποτα περα του οτι ειναι απαραιτητοι 1000% οι healers + occutulism . οπως πολυ σωστα επισημανες ολο το παιχνιδι ειναι γυρω απο το regrade system και ο ποιο καλος farmer κερδιζει λογω στατιστικων του gear του φυσικα . κατα τα αλλα ειχε ξεκινησει καλα με αρκετο hype αλλλα στην πορεια αναγκασε τους μη πορωμενους με το παιχνιδι να το αφηνουν σιγα σιγα , μιας και οτι και να κανει καποιος τελικα χει δυο επιλογες , ειτε να τα "σκαει" συνεχεια αν δεν εχει απλετο χρονο για να παιξει , ειτε να τις "τρωει" συνεχεια . το downgrade ειναι το χειροτερο συστημα που υπαρχει , παρομοιο ειχαν και αλλα παιχνιδια του ειδους με την διαφορα οτι το gear το εβρισκες ανετα οπως στο UO ( το οποιο και πετυχε ) και οχι ευκολα οπως στο l2 οπου βγηκε και ο ορος admin-ναρισμενος και οχι αδικα φυσικα και πετυχε σε τοπικο επιπεδο λογω εκμεταλευσης της αφελειας της ελληνικης σκηνης ! 1
Vapir Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και καλα εκανες . οσο αφορα ομως το pvp να διαφωνισω λιγο . ειναι gank based pvp και οχι καθαρο pvp οπως σε αλλα παιχνδια , οπου το cc ειναι OP και οποιος κανει πρωτος πετυχημενο cc land κερδισε . στο mass pvp δεν εχει να δειξει απολυτως τιποτα περα του οτι ειναι απαραιτητοι 1000% οι healers + occutulism . οπως πολυ σωστα επισημανες ολο το παιχνιδι ειναι γυρω απο το regrade system και ο ποιο καλος farmer κερδιζει λογω στατιστικων του gear του φυσικα . κατα τα αλλα ειχε ξεκινησει καλα με αρκετο hype αλλλα στην πορεια αναγκασε τους μη πορωμενους με το παιχνιδι να το αφηνουν σιγα σιγα , μιας και οτι και να κανει καποιος τελικα χει δυο επιλογες , ειτε να τα "σκαει" συνεχεια αν δεν εχει απλετο χρονο για να παιξει , ειτε να τις "τρωει" συνεχεια . το downgrade ειναι το χειροτερο συστημα που υπαρχει , παρομοιο ειχαν και αλλα παιχνιδια του ειδους με την διαφορα οτι το gear το εβρισκες ανετα οπως στο UO ( το οποιο και πετυχε ) και οχι ευκολα οπως στο l2 οπου βγηκε και ο ορος admin-ναρισμενος και οχι αδικα φυσικα και πετυχε σε τοπικο επιπεδο λογω εκμεταλευσης της αφελειας της ελληνικης σκηνης ! για το pvp system εννοώ οτι σου δίνει την δυνατότητα να σκοτώσεις όποιον θες , απο αυτή την άποψη κ μόνο , όχι οτι ειναι το ιδανικό. Απορώ πάντως , το game είχε δυνατότητες να είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν eu/na και να κάνει μεγάλη επιτυχία, ιδικά με την ξηρασία που επικρατεί , γιατί το κάνανε έτσι ιδέα δεν έχω. Παρόλα αυτά όμως , το μόνο που μ την έσπασε πραγματικά ήταν το downgrade γιατι συμβαίνει κ απο τόσο χαμηλά grades σε τέτοιο βαθμό τα οποία μάλιστα κοστίζουν πολύ κ σκέψου οτι έχεις να κάνεις αυτή τη διαδικασία σε τόσο gear αλλιώς είσαι φτερό στον άνεμο. καλά το community π ειναι για το πέος είναι μια΄αλλη ιστορία , μπορούσε να σε pk ένα raid 10 ατόμων απο guild του faction σου για να σου πάρουν ένα wood όταν πιο δίπλα είχαν έτοιμα άλλα 3-4 να μαζέψουν , αλλα οκ αυτό είναι μια άλλη ιστορία , αν δεν υπήρχε το downgrade δεν θα είχα θέμα.
teo1966 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τι class παιζεις? Δεν χρειαζεται να αγορασεις καποια armor στα μικρα level. Αυτες απο τα quest και οτι ριχνουν τα mobs ειναι μια χαρα! executioner αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι αμα φαω dc χανονται τα quest που εχω να κανω ουτε στον χαρτη δεν εμφανιζονται
galanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ragequit απο εμένα πριν σπάσω κ το υπόλοιπο pc κ είναι άσχημη εποχή για να έχω +1 λόγο να τσαντίζομαι λέω δε δοκιμάζω regrade ? είχα φάει 1000 g σε regrades κ πάνω απο heroic δεν πήγαινε πριν λίγες μέρες , πάλι πίσω σε arcane ρίχνω σήμερα 800g regrades δεν πήγε καν heroic ε άστα διάλα , καλό το game αλλα όχι για εμένα , delete folder απλά κ πάμε για άλλα στο l2 παλιά σπάγαμε τα am τα κόκκινα και ξερνάγαμε χριστοπαναγίες κ απ τα αφτιά αλλα αυτές οι εποχές πέρασαν , το σύστημα του regrade το σιχάθηκα και ευτυχώς δεν σπατάλησα περισσότερο χρόνο γιατι αυτές τις μέρες ο ελεύθερος μου χρόνος κόπηκε στη μέση. καλό game σε όποιον το συνεχίσει Το game ειναν δύσκολο δεν μπορεί να το παίξει ο καθένας. Θέλει υπομονή.. Και σωστό farming.. Gl Τι εννοείς το upgrade είναι για το πέος? Μια χαρά είναι . To rng είναι χάλια... Πως θα θέλατε δηλαδή να είναι?
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 στο l2 παλιά σπάγαμε τα am τα κόκκινα και ξερνάγαμε χριστοπαναγίες κ απ τα αφτιά αλλα αυτές οι εποχές πέρασαν καλό game σε όποιον το συνεχίσει ΠΩ,νταξ,με γυρισες 7-8 χρονακια πίσω...(μπορεί και 10)
Shyn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Απο την μια ειναι το απειρο RNG, ειπαμε korean mmo, αλλα στο ArcheAge ειναι υπερβολικο. Απο την αλλη προσφερει πραγματα που δεν υπαρχουν σε αλλα MMO που εχω παιξει. Στα περισσοτερα MMO που επαιξα υπηρχαν πανω κατω δυο τροποι για να βγαλεις Gold/Gear, Grinding mobs και Dungeons. Στο ArcheAge υπαρχουν απειροι τροποι (Traderuns, Fishing, κτλ). Επισης, Sandbox housing system, φαρμες, ships και πολλα αλλα δεν υπαρχουν σε αλλα παιχνιδια..
Han Solo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το game ειναν δύσκολο δεν μπορεί να το παίξει ο καθένας. Θέλει υπομονή.. Και σωστό farming.. Gl Τι εννοείς το upgrade είναι για το πέος? Μια χαρά είναι . To rng είναι χάλια... Πως θα θέλατε δηλαδή να είναι? δεν ειναι τι θελει ο κοσμος αλλα τι προσταζουν οι εποχες οπου ο περισσοτερος κοσμος που παιζει παιχνιδια εχει λιγοστο και πειρορισμενο χρονο για να παιζει . π.χ. δεν διαφωνω οτι υπαρχουν απειροι τροποι να βγουν τα gold αλλα πρσωπικα θα προτιμουσα τα απειρα fails απο το ανεβαζουν σιγα σιγα το success rate και να παραμενει το downgrade . ειναι καθαρα progressive ζητημα και οχι τοσο οικονομιας και θα εξηγησω γιατι . αν μειωναν το ποσοστο των success και αφαιροσαν το θεμα του downgrade οι επιτυχιες ναι μεν θα ηταν πολυ λιγοτερες αλλα ο κοσμος δεν θα εχανε την προοδο που εχει ΗΔΗ κανει και το σημαντικοτερο δεν θα απογοητευονταν . τωρα δινει απλετο χωρο σε οσους φαρμαρουν 24/7 ( legal & illegal οπως ο τουρκος που εφυγε απο τον dahuta και ησυχασαμε κια πηγε στον ragnora ) ή τα "σκανε" σε υπερβολικο βαθμο οπως πολλοι κανουν . αυτο ναι μεν αρχικα φερνει καλα και γρηγορα λεφτα στην εταιρεια αλλα στην παροδο του χρονου γυριζει boomerang καθως αυξανει αποτομα και σε λιγοστο χρονο την διαφορα που εχουν οι παικτες μεταξυ τους και γινεται το gear score το μοναδικο κριτηριο για να μπει καποιος σε μια guild ή για να θεωρειται καλος παικτης. ομως ακομα και αυτα να μην υπηρχαν αυτην την στιγμη το παιχνδιι εχει αφαιρεσει ολο το "fun" απο τους casual παικτες και λογω αλλαγης του scheduling των pvp events . halcyona / mist 2 φορες την ημερα και καποιος που θελει να παιξει κανα 2ωρο δεν προκειται να μπορεσει να τα κανει . αν κατσουν κατω και σκεφτουν τι λαθη εχουν ηδη κανει ( αλλο λαθος ειναι οτι δεν συνδεεται το patron με τουλαχιστον μια 16χ16 φαρμα ή ακομα και στο regrade ενα μεγαλο λαθος τους ειναι οτι αν εχεις 4 αντικειμενα celestial και 1 arcane δεν σου δινει celestial αλλα arcane buff .. ) ισως το διορθωσουν το παιχνιδι αλλα δυστυχως οταν ο κοσμος φευγει δυσκολα γυρναει ........ υ.γ., το success regrade ειναι πολυ απλο στο RNG . φτιαχνεις απειρα αντικειμενα και regrades και μαζευεις gold και αρχιζεις την διαδικασια . καποια απο αυτα θα ανεβουν , καποια θα κατεβουν και καποια θα μεινουν ιδια . αυτο ομως μονο οι φαρμεραδες ( ή οι exploiters ) μπορουν να το κανουν ......και οχι οι απλοι παικτες . αρα το game δεν ειναι για τον απλο ( που ειναι ο περισσοτερος ) κοσμο αλλα για οσους το εχουν κανει "μπιζνα " . τα ιδια "σκατα" με το full RNG ειναι και στο GW2 που ειναι αμερικανικο mmo με την μονη και πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορα το exotic ( ευκολο ) με το legendary - ascended gear ( RNG - gold shrink crafting ) ειναι μονο 5% διαφορα στα στατιστικα τους και ουσιαστικα χανεται η διαφορα απο το σωστο παιξιμο του παικτη σε roaming ή zerg μαχες ! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2015 από Han Solo 1
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ακριβώς αυτό^θα προτιμούσα να έπρεπε να κάνω 100 try για να πάει απο heroic - > unique , παρά να πάει στα 50 αλλα να με έχει πάει μπρος πίσω γιατι όταν κάνω 1 εβδομάδα farmάρισμα και ρίχνω στο όπλο κ αντί να ανέβει πέφτει κιόλας τότε δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω κ αυτό γιατί δεν μιλάμε για κάτι special , κάτι μεγάλο που θα ήταν λογικό να είναι πανδύσκολο να το αποκτήσεις και που θα πλησιάζει τους boters , ex-exploiters που μετέφεραν τα apex κατα δεκάδες+++ απο άλλους server και τους pay2win , μιλάμε για tier 1 όπλο να πάει celestial(τι celestial ούτε unique) , δηλαδή κάτι ΠΟΛΥ κάτω απο αυτό που θεωρείται καλό , δηλαδή κάτι που ακόμα και αν τα κατάφερνες να το φτιάξεις θα ήσουν σε μια μέση κατάσταση (αφότου έριχνες κάμποσες χιλιάδες g ακόμα να πάει τ5?) σε θέμα όπλου μόνο.όταν τελείωνε αυτό θα έπρεπε να φτιάξεις κ το υπόλοιπο gear , οπότε φέρνεις στο μυαλό σου τι τράβηξες για το ένα όπλο μόνο (αν είσαι τυχερός και παίζεις 2h ) και σκέφτεσαι τι θα περάσεις και για τα υπόλοιπα και όλα αυτά απλά για να είσαι σε μια μέση κατάσταση και οι πολλοί ποιο προχωρημένοι με τον α-β τρόπο legal or not(who cares) απο εσένα να σε έχουν για πλάκα, γιατι ο νέος server γέμισε με παλιούς παίχτες , δεν μπήκε πολύς νέος κόσμος. εκεί ζυγίζει ο καθένας αν αξίζει και προσωπικά επειδή είδα τι παίζει και είχα σκοπό να πληρώνω για να παίζω ώστε να υποστηρίξω την εταιρία αποφάσισα για εμένα δεν αξίζει , δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο πλέον για να αξίζει ακόμα κ αν την έβλεπα κινέζος farmer , άρα πάμε για άλλαευτυχώς πληρώθηκα , οι αφραγκίες πάνε , μαζί κ ο λόγος για να ψάχνω mmo να σπρώξω χρόνο αν ξανασχοληθώ με mmo θα είναι για να περάσω καλά κ όχι για να με εκνευρίζει 2
Han Solo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 /OFF TOPIC start ....ευτυχώς πληρώθηκα , οι αφραγκίες πάνε , μαζί κ ο λόγος για να ψάχνω mmo να σπρώξω χρόνο αν ξανασχοληθώ με mmo θα είναι για να περάσω καλά κ όχι για να με εκνευρίζει θα παω λιγο offtopic αλλα θα ηθελα να σου δωσω μια συμβουλη αν μου επιτρεπεις . κατσε μακρυα απο τα δηθεν "pro" guild ! ολοι αυτοι ειναι αμεσα ή εμμεσα κατευθυνομενες guild απο τις εταιρειες ειτε για να αναγκαζουν τους παικτες που παιζουν σε αυτες να μπαινουν σε εξοδα ωστε να βγαζουν κερδος ( ενα παραδειγμα ειναι το gw2 με τα wvw guilds και τα transfers τους ) , ειτε για να κανουν το λεγομενο "μπουγιο"¨και να διαφημιζεται ενα παιχνιδι μεσα απο τους παικτες . το ιδιο ισχυει και για πολλα καναλια στο twitch & youtube ..... οσο λιγοτερες απαιτησεις εχει ενας guild leader απο τους παικτες της guild του τοσο πιο "καθαρος" σε αυτο το θεμα ειναι . /OFF TOPIC end 1
galanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Κάτσε ρε παιδιά.. Όκ συμφωνώ εν μέρη . Αν δεν έχετε δίκαιο. Σε ποιο. Μμο γίνετε αυτο? Δίλαδη μην λέμε και ότι θέλουμε.... Αν τρως πολλά φαιλ να ανεβάζει το ρατε.... Αν και νομίζω τι έχει το τερα? :ρρρ αλλά πολύ λίγο.... Βασικά έτσι αργά ή γρήγορα όλοι θα φτιάχνει τοπ gear εννοώ στο archeage μπορεί και πότε... Από την μία δεν ξέρω ρε παιδί είναι καλό πχ... Εγώ έκανα mythic ωραία? Υπήρχαν άτομα που σκάσαν χιλιάδες ευρό και δεν κάναν ποτέ.... Υπάρχει στο library bow ayanad design.. Μπορείς να πας 100000 φορές και να μην σου πέσει.. Και να έρθει ο άλλος 50lvl να φάει ένα μοβ και να του πέσει όπως έγινε στον dahuta και έγινε πλούσιος... Δεν αντιλέγω με αυτά που λέτε .... Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που φαρμαρουν όπως λέτε και λιώνουν 1 εβδομάδα ξέρω γω τρώνε τα fail τους δεν έχουν progress και ξενέρωνουν και το παρατατε... Εγώ δεν συμφωνώ.. Αν ξέρεις το παιχνίδι και το παίξεις σωστά με στρατηγική βγαίνεις κερδισμένος. Θέλω πχ celestial set obsidian t4. Έχω κάνει 2 όπλα Devine ένα bow που πήγα να το παίξω γαμαω και να το πάω legendary έσπασε όκ. Ξανά έκανα όπλο και έκανα reroll.. Ανεβάζει 1-1 κομμάτι.. Το έχω πάει όλο το σετ heroic... Μετά πήγα 3 κομμάτια unique... Θα πάω σιγά σιγά και τα αλά.. Και μετά t4 ένα ένα κομμάτι... Έχω δίλαδη χωρίς να πλωρωσω kanei πολύ καλό progness αλλά όκ με πάει το παιχνίδι μέχρι τώρα. Ναι είναι κουρεατικο θέλει λιώσιμο.... Επισεις να προτείνω αν θες πχ να πας ένα item unique , δεν βάρας κάθε λίγο.. Όλα. Τα try συνεχόμενα μέχρι να πάει... Όχι δίλαδη 2try τώρα 3 μετά από 2 ώρες μετά μετά μετά μετά.. Μάζεψε πολλα λεφτά και όλα μαζί
Han Solo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάτσε ρε παιδιά.. Όκ συμφωνώ εν μέρη . Αν δεν έχετε δίκαιο. Σε ποιο. Μμο γίνετε αυτο? Δίλαδη μην λέμε και ότι θέλουμε.... Αν τρως πολλά φαιλ να ανεβάζει το ρατε.... Αν και νομίζω τι έχει το τερα? :ρρρ αλλά πολύ λίγο.... Βασικά έτσι αργά ή γρήγορα όλοι θα φτιάχνει τοπ gear εννοώ στο archeage μπορεί και πότε... Από την μία δεν ξέρω ρε παιδί είναι καλό πχ... Εγώ έκανα mythic ωραία? Υπήρχαν άτομα που σκάσαν χιλιάδες ευρό και δεν κάναν ποτέ.... Υπάρχει στο library bow ayanad design.. Μπορείς να πας 100000 φορές και να μην σου πέσει.. Και να έρθει ο άλλος 50lvl να φάει ένα μοβ και να του πέσει όπως έγινε στον dahuta και έγινε πλούσιος... Δεν αντιλέγω με αυτά που λέτε .... Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που φαρμαρουν όπως λέτε και λιώνουν 1 εβδομάδα ξέρω γω τρώνε τα fail τους δεν έχουν progress και ξενέρωνουν και το παρατατε... Εγώ δεν συμφωνώ.. Αν ξέρεις το παιχνίδι και το παίξεις σωστά με στρατηγική βγαίνεις κερδισμένος. Θέλω πχ celestial set obsidian t4. Έχω κάνει 2 όπλα Devine ένα bow που πήγα να το παίξω γαμαω και να το πάω legendary έσπασε όκ. Ξανά έκανα όπλο και έκανα reroll.. Ανεβάζει 1-1 κομμάτι.. Το έχω πάει όλο το σετ heroic... Μετά πήγα 3 κομμάτια unique... Θα πάω σιγά σιγά και τα αλά.. Και μετά t4 ένα ένα κομμάτι... Έχω δίλαδη χωρίς να πλωρωσω kanei πολύ καλό progness αλλά όκ με πάει το παιχνίδι μέχρι τώρα. Ναι είναι κουρεατικο θέλει λιώσιμο.... Επισεις να προτείνω αν θες πχ να πας ένα item unique , δεν βάρας κάθε λίγο.. Όλα. Τα try συνεχόμενα μέχρι να πάει... Όχι δίλαδη 2try τώρα 3 μετά από 2 ώρες μετά μετά μετά μετά.. Μάζεψε πολλα λεφτά και όλα μαζί περα απο το ακαταλυπτο κειμενο που ειναι ο ορισμος του wall of text θα σε παρακαλουσα να πεις τι θα κανει ενας παικτης οταν του σπασει το οπλο . με τι θα βαραει αν δεν εχει καποιο ετοιμο να το αντικαταστησει και λεφτα στην ακρη για να αγορασει αλλο ? θα αναγκαστει να κανει farming & trade runs για τουλαχιστον 20 μερες σαν τον σκλαβο ή οχι ? το παιχνιδι χανει τους παικτες του ακριβως για αυτο το ηλιθιο συστημα των downgrade & major failure που σπανε τα αντικειμενα που εχει για να παιζει το παιχνιδι . εκει δεν χωραει αυτη η λογικη για εναν απλο παικτη . για εναν φαρμερα βεβαιως ! απλετος χωρος για να εκμεταλευτει αυτην την κατασταση . οσο σπανε τα αντικειμενα , τοσο περισσοτερη ζητηση εχουν τα δικα του αντικειμενα . αν ειχαν κανει ομως τις διαφορες αναμεσα στα grades μικροτερες και δεν ειχε τοση σημασια να εχεις mythic ή unique ή heroic τοτε θα δεχομουν οτι το παιχνιδι ειναι υποφερτο για casual gaming οπως ειναι και το gw2 . ομως κακα τα ψεμματα ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , επειδη η διαφορα των οπλων αναμεσα στο heroic και στο divine ειναι κοντα στα 30% και αναμεσα στο heroic και το mythic σχεδον 100% ..... Για αυτον τον λογο ο κοσμος απογοητευεται , οταν παει πισω το heroic του ή υο unique του . γιατι , πολυ απλα ισχυει αυτο που παρελειψες να πεις ..... μετα τα heroic και με heroic δεν νικησε κανεις σε pvp ..... ο δρομος εχει failure & downgrade, που σημαινει οτι πανε πισω την προοδο του παικτη μεχρι εκεινη την στιγμη , που σημαινει , μην παραπονιουνται κιολας που θα μεινουν μονοι τους οι φαρμεραδες αγκαλια με τους devs σε λιγο καιρο ...... ειχαν βγαλει ενα regrade μεσα απο event που εδινε ασφαλες enchant σε celestial + αλλα ηθελε συμεττοχη τουλαχιστον 20 μερες στο event για να το αποκτησεις . ισως ηταν το καλυτερο event ever αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αυτο πια .... με αυτο το event ολοι φτιαξαμε τα divine οπλα μας . οι νεοι παικτες δεν προκειται να τα φτιαξουν ποτε , εκτος και αν καταφυγουν στην ασφαλη οδο να πληρωσουν τα φαρμερια και να τα παρουν ετοιμα Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από Han Solo
gr1goris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι καπου κανετε λαθος και γκρινιαζετε χωρις λογο 1ον ο σερβερ εχει ενα μηνα ζωης και θελετε παιζωντας 2-3 ωρες την ημερα να εισαστε τουμπανα 2ον ναι μεν το regrate sustem ειναι δυσκολο ισως και αδικο αλλα ειναι για ολους το ιδιο 3ον κανεις δεν εφερε μαζι του δεκαδες apex τα apex οπιος τα εχει τα πηρε με την πιστωτικη του καρτα 4ον το game ειναι pvp-pve παιζεις αναλογα οτι θελεις και μπωρεις 5ον βγαλτε gold τροποι υπαρχουν πολλοι με σωστη διαχειρηση και στρατιγικη σε 2-3 μηνες θα εισαστε ετοιμη για την αρενα ως τοτε μακρια χεχε ΥΓ Αν βρειτε κανα καλυτερο ΜΜΟ πεστε μου να ερθω και εγω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα