Προς το περιεχόμενο

μπλε οθόνη πρόβλημα

lesser99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το bios δουλεύει απο default.Λόγω ότι τις μνήμες τις πήρα απο το plaisio, και είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέφω hardaware, πως το χειρίζομαι το ζήτημα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
το bios δουλεύει απο default.Λόγω ότι τις μνήμες τις πήρα απο το plaisio, και είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέφω hardaware, πως το χειρίζομαι το ζήτημα.

Τους λες πως εχουν προβλημα,βγαζουν errors στο memtest,πετανε μπλε οθονες τα windows και ζητας αλλαγη.Προφανως εχεις και την αποδειξη αγορας μαζι.Θα τις ελεγξουν και οι ιδιοι και συνηθως το πολυ σε μια μερα,θα σου δωσουν καινουριες.

Μια απορια ομως.Στο #9 λες

το memtest μετά απο 4 κ΄ 1/2 ώρες δεν έβγαλε πρόβλημα.Πείτε μου αν μπορείτε κάποια εφαρμογή για να δουλέψει η cpu 80-90 load?

Πως βγηκε καθαρο εκεινο το memtest που εκανες και αυτο πεταξε μπολικα errors?Αλλαξες κατι?

Δημοσ.

την ίδια απορία έχω και εγώ.θα δοκιμάσω να αλλάξω τίς ρυθμίσεις απο bios σύμφωνα με το manual τις μητρικής και βλέπω αν το καταφέρω έχει καλώς διαφορέτικα θα τις πάω για επιστροφή. Ερώτηση η λειτουργία που έχει η Αsus το memok κάνει τίποτα ή ..........

Δημοσ.
την ίδια απορία έχω και εγώ.θα δοκιμάσω να αλλάξω τίς ρυθμίσεις απο bios σύμφωνα με το manual τις μητρικής και βλέπω αν το καταφέρω έχει καλώς διαφορέτικα θα τις πάω για επιστροφή. Ερώτηση η λειτουργία που έχει η Αsus το memok κάνει τίποτα ή ..........

Τις μνημες θα τις βαλεις συμφωνα με τα specs του κατασκευαστη.Ακολουθεις κατα γραμμα συχνοτητα,timings,volt και μετα ξανατρεχεις memtest.Την ASUS και τις λειτουργιες της μην τις πολυ μπερδευεις. :P

Δημοσ.

Λοιπόν χθές βράδυ έτρεξα απο το bios το oc tuner της μητρικής αποτέλεσμα μεχρι στιγμής cpu:3349 ram 1675.το άφησα να δουλέψει περίπου μια ώρα δεν έκανε επαννεκίνηση, μετά έτρεξα memtest απο τις 1:00 μέχρι τις 2:30 σήμερα το μεσήμερι δεν έβγαλε σφάλμα.Είναι ασφαλης απο άποψη tuning o επεξεργαστής.Θερμοκρασίες απο everest σε game 39 mobo,38 με 40 cpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...