status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Έχω γνωρίσει από κοντά τον status... έτσι για αρχή. Και από τους διάφορους γνωστούς που κατά καιρούς έχω τρακάρει/πετύχει αξίζει να αναφέρω την συνάντηση μου με τον Μάριο Φραγκούλη μετά από μια παράσταση στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων όταν και επέμενε η τότε σχέση μου να πάμε στο καμαρίνι. Μας "βάζανε" 3-3 και όταν μπήκαμε εμείς γυρνάει ο Φραγκούλης, με κοιτάει και μου λέει "Τι κάνεις ρε συ; Όλα καλά;" μου δίνει το χέρι και με αγκαλιάζει. Σοκ εγώ και πόσο μάλλον η δικιά μου. Να, πάρε κάτι ψηλά να πίεις ένα γκαϊφε...
DhZou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Απο πού να αρχίσω; Ρένια Λουϊζίδου Κώστας Κόκλας (η τβ τον κάνει αφάνταστα πιο παχύ) Φιλιππίδης (φραγκοφονιάς) Τσαλταμπάσης (έλεος) Φώτης Σπύρος (Ο Φώτης απο το "Κόκκινο Δωμάτιο") Απίστευτα φιλικός και ομιλιτικός! Τσιμιτσέλης Αθερίδης (πολύ φάση ο τυπάς) Καρύδη Βλαδίμηρος Κυριακίδης (επίσης απίστευτα φιλικός και πλακατζής) Κάρμεν Ρουγγέρη (άπειρες φορές) Mazoo and the Zoo (καλα οι γκόμενες φαίνονται πολύ πιο μεγάλες απο κοντά, κ ο τυπάς επίσης φιλικότατος) Μαρκουλάκης (Ω ΠΑΝΑΓΙΑ... Αυτός πρέπει να θεώρει τον εαυτό του ώς ο καλλυτερος ηθοποιός ever) Φτάνουν και περισσεύουν αυτοί ε; Είσαι stalker όνομα και πράμα δηλαδή...
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Aλεκο και μετα και μετα; Επίσης ξεχνας τη πιο σημαντικη επαγγελματικη σου συναντηση Α, ναι... τον Μάκαρο λες, τον Ψωμιάδη. Ναι, φυσικά. Μορφή από τις λίγες αλλά αν πω πιο πολλά θα με βρουν τσιμενταρισμένο στο λιμάνι της Καβάλας. Να, πάρε κάτι ψηλά να πίεις ένα γκαϊφε... Αντί για λεφτά μπορούσες να πεις "και εγώ τον alexzzz" ... τς τς τς
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αντί για λεφτά μπορούσες να πεις "και εγώ τον alexzzz" ... τς τς τς ε, μετά θα φαινόταν ότι το είπα για να σου το ανταποδώσω οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.