Προς το περιεχόμενο

Συναντήσατε ποτέ κάποιο δημόσιο πρόσωπο;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω δει τη σασα μπαστα στη γλυφαδα

εχω δει σε εκδοτηριο της ανεκ τον μαρκογιαννακη,ο οποιος μαλιστα πηγε υπουλα να μου φαει τη σειρα,τον κοιταξα λιγο περιεργα και πηγε πισω...

εχω δει τον rivers τον τοτε παιχτη του ολυμπιακου

τον μητσικωστα να κανει διακοπες στην αρκαδια

την στελλα μπεζεντακου στα χανια και στη σκοπελο

και τον εαυτο μου στο καθρεφτη

Δημοσ.

Μάγκες σας έχω όλους. Έχω δει Χαραλαμπόπουλο μετά από ένα θέατρο που είχε γίνει εδώ. =ρ

Δημοσ.

Χαβίτο 2 φορές. Τη δεύτερη φορά του έδειξα την φωτογραφία που είχαμε βγει στην πρώτη μας συνάντηση. Πέθανε στα γέλια ο Χαβιτάκος.

Δημοσ.

Όποιος μένει στην Αθήνα πάντως, λογικά έχει δει Έλληνες διασήμους πάρα πολλές φορές.

Σε ΜΜΜ, καφετέριες, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, σινεμά, στη γειτονιά του κτλ.

Εγώ είχα πετύχει το Xzibit, τον παρουσιαστή του Pimp My Ride, στο Χίλτον στην Αθήνα.

Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, με είχε ρωτήσει για οδηγίες ο Σεργκέι Μπούμπκα, ο οποίος, παρά το ότι είχε σταματήσει, ήταν ντουλάπα κανονική, ενώ είχα μιλήσει και στον Γιάο Μινγκ, ο οποίος είναι αρκετά ψηλό παλικαράκι!!!

Δημοσ.

Και εγω ειχα δει τη Στελλα Μπεζεντακου στη Γυλαφαδα περπατουσε μαζι με ενα (κοπρο)σκυλακι και ηταν τελειως μπαζο!!

• Moderators
Δημοσ.
-Monica Belluci, κλπ κλπ

Σε ζηλευω. Τοσο απλα!

Ταμπάκη

Και εγω τον πετυχα στο τραινο, δεν τον πολυκοιτουσα ομως γιατι ημουν ετοιμος να λυθω στα γελια.

Επισης: Την Νενα Μεντη, τον Οικονομεα (τον οποιο δεν γνωρισα αμεσως), τον Πλευρη (που δεν γνωρισα, αλλα φρικαρα με το βλεμμα του), τον Βαλτινο, την Μαρια Κατσανδρη http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AE οι οποιοι εχουν μπει στο καταστημα μου. (Μονο οι δυο ψωνισαν :P)

Τελος: Την Γωγω Μαστροκωστα (η οποια απο κοντα δεν με τρελανε), την Δημητρα Ματσουκα (αυτη απο κοντα με τρελανε) και την Νικη Καρτσωνα οι οποιες γυρνουσαν κατι βιντεο (ξεχωριστα) εξω απο το καταστημα.

Εκτος απο την Μεντη σε κανεναν αλλον δεν ανεφερα πως τους γνωρισα :P

Δημοσ.
Ποιά είναι αυτή στο σποιλερ ρε;
Α η Stick-ούδη.

Οκ. Το όνομα το ξέρω, το φατσικό γίγνεσθαι δε θυμόμουν. =ρ

^...Ας τον πυροβολήσει κάποιος (να τον βγάλει κι απ' τη μιζέρια, δηλαδή).

...Κάποιο γελαστό απόγευμα (sic) κόντεψα να κόψω πρόωρα (δια παντός, ίσως) το γέλιο της Ελένης Γερασιμίδου στον Κηφισό, και συγκεκριμένα στο ΚΤΕΛ Ξάνθης μέσα όπου καθόταν πίσω από την πόρτα-τζαμαρία μαζί με άτομα τηλεοπτικού συνεργείου, η οποία μου έφυγε απ' τα χέρια με ορμή προς τα πάνω της, καθώς την σκούντηξα με φούρια για ν' ανοίξει. Ευτυχώς πρόλαβα τελικά να την πιάσω γιατί αν θυμάμαι καλά φαντάρος ήμουν, και οι στρατοδίκες δεν αστειεύονται ιδιαίτερα.

Η Κα Γερασιμίδου πάντως αστειεύτηκε όταν της ζήταγα συγγνώμες για το παρ' ολίγον κακό.

Κάπου περιοχή Συντάγματος ή Ομονοίας είχα πετύχει τον Σπύρο Καλογήρου. Δεν υπήρξε κανενός είδους αλληλεπίδραση - το αναφέρω απλώς ως tribute διότι αν κι έχει αυτός συγχωρεθεί, το "...Πολλά τα λεφτά Άρη" θα ζει αιώνια (και δεν είχε και καμμία σχέση με τον "Μαύρο" της "Λόλας" : πράος κι ευγενικός, και το 'βλεπες αυτό πάνω του, ακόμα κι απλώς πετυχαίνοντάς στον στον δρόμο).

Στην ίδια περιοχή είδα τον Σταμάτη Κόκκοτα, δίτροχο (γνωστός εραστής των 4ων τροχών στην εποχή του ο Κος Κόκκοτας) και μου έχει μείνει ανεξίτηλα γραμμένη η εικόνα του διαμετρικά αντίθετου μεγέθους του τύπου-"Chally" 50αράκι που καβάλαε εκείνη τη στιγμή, εν συγκρίσει με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ του φαβορίτες.

Ο Ορφέας Περίδης είναι ένας πολύ ζεστός και φιλικός άνθρωπος. Το επιβεβαιώνω, καθώς έτυχε να πιάσω ολιγόλεπτη γενική κουβέντα μαζί του, όταν τον πέτυχα στις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης, να περιφέρεται λίγο πιο μακρυά απ' την κεντρική πλατεία, ψάχνοντας λίγο στα χαμένα το Δημοτικό Αμφιθέατρο όπου ήταν να εμφανιστεί.

Η Άννα Φόνσου δεν ξέρω πώς είναι σήμερα που είναι 12346 ετών, ήταν μια κουκλάρα (σωματάρα) όμως όταν την είχα δει στην ίδια περιοχή με την προηγούμενη, και ήταν μόλις 12342 ετών τότε.

Τον Αντώνη Καφετζόπουλο τον έχω δει να βγαίνει μπροστά μου, μέσα από μια, τί σκατά, Λαμποργκίνι ήτανε (κίτρινη πάντως, με πόρτες ν' ανοίγουν προς τα πάνω), συνοδεία ενός πιτσιρικά, κέντρο Γλυφάδας, και το κοντράστ της εμφάνισής του (κοστούμι/μαλλί καρφάκι), ασσορτί με του πιτσιρικά, μ' έκαναν να γελάσω λίγο, ξεχνώντας τη ζήλεια για το όχημα.

Κέντρο Γλυφάδας είδα επίσης τον Κώστα Τουρνά, συνοδεία (δεν ξέρω ποιός είχε βγάλει βόλτα ποιόν) της Κατερίνας Λάσπα, κι αμέσως "άκουσα" μέσα στο κεφάλι μου το "Η Γυναίκα Είναι Χάι".

...κέντρο Γλυφάδας ήταν επίσης που κάποιος συνάδελφος φώναξε "...ρε σεις, η Ακριτίδου!" και οι άλλοι που ήμασταν μαζί "Πω, πω..." κτλ, βλέποντας την Ελίνα Ακριτίδου να περνάει από μπροστά μας. Κατανοητό, μιας και τότε (ιδέα δεν έχω πως είναι σήμερα), πριν 12 δηλαδή χρόνια, ήταν αυτό που λέμε καθαρόαιμη νάρα (φοβερό πρόσωπο βασικά, αλλά και τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν καθόλου πίσω). Όμως εγώ, με το που πέρασαν με τον τότε συνοδό της (το λέω κομψά), φωνάζω με τη σειρά μου "...ρε ποιά Ακριτίδου! Ο Γκάλης!!!", κι έτρεξα και...τους σταμάτησα, μισοκατουρημένος πάνω μου απ' τη συγκίνηση, που είχα την ευκαιρία ν' ανταλλάξω με το μπασκετικο-εφηβικό μου είδωλο, 2-3 κουβέντες του μισού λεπτού, και να του σφίξω το απαράμιλλα εύστοχό του χέρι...

picture018j.jpg

^ Γιάννης Αγγελάκας, ποτάκια και λίγη ψιλοκουβέντα (αυθεντικότατος άνθρωπος), ακριβώς στο πνεύμα των στίχων του, έπειτα από εμφάνιση των Τρυπών στο καλοκαιρινό μπαράκι (τότε) "Γραμμές", Ξάνθη προ 16ετίας, και μια φωτογραφία να θυμάμαι ότι παίζανε σ' ένα "κυριλομάγαζο" (το ότι είχε πισίνα αρκεί νομίζω για να δικιολογήσει τον χαρακτηρισμό), πολλές ώρες (2-3) (αν και μέχρι να βγουν βγάλαμε σπυριά), μπροστά σε μόλις 2-3 εκατοντάδες άτομα (πολλά εκ των οποίων κοστουμαρισμένα και γοβαστιλετωμένα), λες και παίζανε πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ ξερωγώ (τα γκαφρά θα τα παίρνανε anyway, κι ας παίζανε μια ώρα, και ντλίγκι-ντλίγκι έστω, για τους γραββατόβλαχους).

Ιδρώτας και ρησπέκτ.

Δημοσ.

Εχω δει:

Tom cruise, cameron diaz, penelope cruz, steven spielberg, αυτογραφα+φωτος απο ολους σε εκεινο το πανευρωπαικο μπασκετ που ειχε γινει οταν ειχαν πρωτοφτιαξει το οακα, boy george, cameron diaz ξανα, cheryl cole και κατι ελληνες που δεν θυμαμαι γιατι ειναι διασημοι.

Εχω συζητησει/αραξει με:

armin van buuren (απειρες φορες), paul van dyk, tiesto, gabriel& dresden, adam perry lang, jamie oliver, john torode, gordon ramsay, mark norman, montana, eddie halliwell, james zabiela, ferry corsten, harry lemon και πολλους αλλους djs.

Δημοσ.

χα! Μόλις θυμήθηκα. Εχουμε πετύχει τον Φωτούλη, τον μέγιστο εκείνο που έκανε παιδικές εκπομπές και πάρτυ.

q273843408372_1860.jpg

Καθόμασταν σε καφέ και αυτός περνούσε από έξω, του φωνάζει ένας από την παρέα "ε Φωτούλη, θα έρθεις να παίξουμε" και απαντάει "γδυθείτε και έρχομαι"! Καναδυό χρόνια μετά τον τσιμπήσαν για παιδεραστία και από ότι ξέρω είναι στην ψειρού. Κρίμα.

Επίσης είμαι κολλητός με όλο το τζετ σετ, το μισό χόλυγουντ και τα 3/4 της εθνικής ισπανίας και βραζιλίας, αλλά δεν το λέω γιατί είμαι συνεσταλμένος και δεν θέλω να δείχνω πόσο γαμάω άτομο είμαι.

Δημοσ.

Με έβαλες στο τριπάκι να ψάξω τις φωτογραφίες-αυτόγραφα με τον Φωτούλη αλλά τίποτα. Πουθενά. Αγχώνομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...