slygeo87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Λεφτερ, απόξεση σε μάνα Σχορτσιανίτη λίγο πριν σκάσει στο πάτωμα ναρκωμένη.Beat that. Aν εννοείς τον χοντρό μαυρούκο, έχω δει τον αδερφό του. Παίζει σε τοπικό.
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Λεφτερ, απόξεση σε μάνα Σχορτσιανίτη λίγο πριν σκάσει στο πάτωμα ναρκωμένη.Beat that. ΜΠΛΙΑΧ δεν μου το έλεγες αυτό πριν σε αφήσω να μπεις στο σπίτι μου μουνάκι ε. άκου τώρα: ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ. Ο πρώην υπουργός αθλητισμού. Ναι, αυτός ο γλίτσης: (άνοιξε με τρόπο στο σπόηλερ) Ναι, αυτό το σίχαμα. Πριν καταλάβω καλά καλά ότι μιλάει σε μένα, μου είχε δώσει χειραψία, μου είχε πει και ποιός είναι (γιατί πήρε πρέφα ότι δεν κατάλαβα ποιός μαλάκας είναι). Προεκλογική περίοδος ήταν, και ήμασταν σε μια νταβέρνα. BEAT THAT MATHAFACKA.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εκλογές, φαναρια, Λαγκαδα, πίτα στην κίνηση και ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ μοιράζει αναπτήρες με τη γλυκιά φατσούλα του πανω.. Σταματάμε και μας δινει το χέρι και λιγους αναπτήρες. btw sly εχω παιξει 3 vs 3 με τον αδερφο σχορτσανίτη πριν 5-6 χρόνια, με ενα αλλο γομαράκι 210 που τώρα ειναι Α1.. Πολύ μπουλης ο μπρο Σχορτσανίτης. Οπως και με το Ζηση πριν καμια 10ετια και βαλε.. Οπως και αντιπαλος με το Διαμαντιδη πριν παει στον Ηρακλη αλλά δεν ετυχε να παιξω οσο ηταν μεσα
FilipposMD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Ρεεε, εντάξει, να κουτσομπολέψουμε και να θάψουμε λίγο, αλλά υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο, μη λέτε τέτοια!!!
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 εγώ δεν είμαι καν γιατρός. Στην συγκεκριμένη φάση ήμουν οδηγός ασθενοφόρου...
cb_papi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τη Θεοπούλα (Έφη Παπαθεοδώρου) έξω απ'το Divani Caravel και ανοίξαμε κανονική συζήτηση, ενώ την επόμενη μέρα είχε στο ίδιο ξενοδοχείο συνέδριο η Ν.Δ ή κάτι τέτοιο και ήταν πολλοί γνωστοί πολιτικοί που είδα. Το Βλάση Μπονάτσο το 2003 στο Electra Palace στη Θεσσαλονική, δεν ήξερα τότε ποιος ήταν όμως. Τον Αντώνη Καφετζόπουλο στο θέατρο Badminton μετά από μία παράσταση ενός ιταλού (?) μάγου. Το Γιώργο Παπαδάκη στη πόλη μου μάλιστα (Πάτρα) στη λαμπαδηδρομία του 2004 και του πήρα και μίνι συνέντευξη, αφού είχα τη κάμερα μαζί μου Τον Κωστή Στεφανόπουλο να κάνει ποδήλατο με τον bodyguard πιθανότατα. Και Φυσικά.. Τον σούπερ Δρ. Γλωσσολογίας και άλλων πολλών Γεώργιο (ΠΟΤΕ Γιώργο ή Γιώργη) Μπαμπινιώτη, όσες φορές έχει έρθει στο σχολείο μας ως πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας. Είχε έρθει και ένας πρέσβης μιας ανατολικής χώρας στο σχολείο για ομιλία κάποτε, αλλά αφού δεν θυμάμαι καν το όνομά του...
slipknot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Στράτος Λασκαρίδης, Στηβ Ντούζος, Γιώργος Νάιδας (RIP), Κώστας Στεφανάκης, όλοι στο Gagarin. Πρόεδρος Λεβέντης, του έσφιξα το χέρι έξω απ' το Extra 3.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εχω δει:Tom cruise, cameron diaz, penelope cruz, steven spielberg, αυτογραφα+φωτος απο ολους σε εκεινο το πανευρωπαικο μπασκετ που ειχε γινει οταν ειχαν πρωτοφτιαξει το οακα, boy george, cameron diaz ξανα, cheryl cole και κατι ελληνες που δεν θυμαμαι γιατι ειναι διασημοι. Εχω συζητησει/αραξει με: armin van buuren (απειρες φορες), paul van dyk, tiesto, gabriel& dresden, adam perry lang, jamie oliver, john torode, gordon ramsay, mark norman, montana, eddie halliwell, james zabiela, ferry corsten, harry lemon και πολλους αλλους djs. Σε μισω και σε ζηλευω ταυτοχρονα. ---------- Προσθήκη στις 18:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:37 ---------- -Υπερνομάρχη ζορρό Θεσαλλονίκης (καλά αν μένει κάποιος θεσσαλονίκη κ δεν τον έχει δεί ούτε μισή φορά, θα είναι πρωτότυπο. Τον οποιο και φιλοξενουσαμε στο μαγαζι σημερα. Μας ζαλισαν τον ερωτα
scullyist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 -Κάποια χρόνια να έχεις δουλέψει στο Φεστιβάλ κινηματογράφου, μετράς λίστα από έλληνες & ξένους του χώρου (το ίδιο και μόνο να παρακολουθείς το φεστιβάλ), οπότε δεν το λες τυχαίο, -Όποιος έχει πάει έστω και μια φορά Μύκονο, άλλη λίστα. Τυχαίο πάλι δεν το λες, -"Προσωπικότητες" της πόλης που ζεις..τυχαίο - ντεν νομίζω, (στην ίδια κατηγορία ανήκει ο θρύλος του μπάσκετ, ένα παραπάνω όταν είναι έτσι κι αλλιώς γείτονας), - Gillian Anderson, όταν έχεις κάνει το ταξίδι με αυτό το σκοπό, μόνο τυχαίο δεν είναι, -ηθοποιοί που πέτυχες σε δημοφιλείς παραστάσεις στο Λονδίνο μέσα στο κοινό, όχι ακριβώς τυχαίο. Το ότι πέτυχες να πας τις βραδιές που ήταν κι αυτοί εκεί, οκ, good timing, - Να μπαίνει και να κάθεται για καφέ στο διπλανό τραπέζι ο πιτσιρίκος (όχι πλέον πιτσιρίκος) από το Billy Elliot, μάλλον μετράει γιατί δεν ήταν κανένα κεντρικό 'γνωστό' καφέ. Ι think. Αλλά μετράει ως τυχαίο όταν πρόκειται για πόλη/πρωτεύουσα που δεν είναι καθόλου απίθανο να πετύχεις ηθοποιούς αφού εκεί είναι μαζεμένοι?. Πφφ.. Αι στα διάλα, αν δεν τύχει να παραγγείλω πίτσα και να ανοίξω την πόρτα και να μου την έχει φέρει κάποια προσωπικότητα... αλλά πάλι μπορεί να είναι το candit camera ή το πάμε πακέτο ξερωγώ. Αι στα διάλα, είπα? Θέλω αναδιατύπωση της ερώτησης ή του ορισμού 'τυχαία συνάντηση'. :p
scullyist Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 (για ποιον άλλο λόγο να πάει κανείς στην καλαμαριά άλλωστε) Θα με κάνεις να με δώσω τώρα. Just did it I guess. Άκου εκεί. Why πληγώνεις me, why??
suspiria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 παιδια χωρις πλακα εχω δει πανω απο 200 γνωστα ατομα απο μοντελα,ηθοποιους,αθλητες,τραγουδιστες,πολιτικους μεχρι οτι μπορειτε να φανταστειτε.ισως η δουλεια που εκανα να βοηθουσε.και δεν ειμαι και αθηνα.
panosno1com Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 σε ένα λεωφορειο στον Πειραια, ειχα πετυχει τον Σακη Ρουβα του Πειραια, δεν του μιλησα γιατι εδινε παρασταση εκεινη την ωρα για οποιον δεν τον ξερει το 2007 τον ειχαμε ψησει εγω κ δυο κολλητοι να κανει μικαελ τσαξον [ετσι τον λεει] και επισης του χαμε πει και καλα: κοιτα το CNN σε καταγραφει απο δορυφορο ! και κανει: αληθεια;;; εμεις: κοιτα πανω στον ουρανο δε βλεπεις;;;; και κανει: να ερθω πιο κει να μη με καλυπτει το Δεντρο για να με δει ο κοσμος : κ ξεκινησε: τορνερο τορνερο λα βιτα μια.. [ταυτοχρονα χόρευε]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.