Προς το περιεχόμενο

Αμαν πια με τις απεργίες στα ΜΜΜ

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών? Έχω πληρώσει 35ευρώ και με τις απεργίες, ζήτημα είναι μου χρησίμευσε το μισό μήνα. Είμαι υπερ των εργαζομένων, αλλά η στάση αυτή είναι απαράδεκτη. Μόνο αυτή τη βδομάδα έχω δώσει για ταξί 30 ευρώ. Έχω αγανακτήσει. Μας ωθούν να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο το αυτοκίνητο με ότι συνέπεια έχει αυτό.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών? Έχω πληρώσει 35ευρώ και με τις απεργίες, ζήτημα είναι μου χρησίμευσε το μισό μήνα. Είμαι υπερ των εργαζομένων, αλλά η στάση αυτή είναι απαράδεκτη. Μόνο αυτή τη βδομάδα έχω δώσει για ταξί 30 ευρώ. Έχω αγανακτήσει. Μας ωθούν να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερο το αυτοκίνητο με ότι συνέπεια έχει αυτό.

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

Δεν είμαι της κατηγορίας μηνιαίας κάρτας αλλά ετήσιας.

Τους πληρώνουμε για να απεργούν. Αλλά, όπως και να έχει, όλοι έχουν δικαίωμα στο να διεκδηκούν τα δικαιώματά τους. Τι να πεις;...

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς και εγώ το σκέφτηκα αυτό.

Δεν είμαι της κατηγορίας μηνιαίας κάρτας αλλά ετήσιας.

Τους πληρώνουμε για να απεργούν. Αλλά, όπως και να έχει, όλοι έχουν δικαίωμα στο να διεκδηκούν τα δικαιώματά τους. Τι να πεις;...

Δημοσ.

Μόνο αυτοκίνητο φίλε μου... Ούτε καν μετρό... Εδώ και 2 χρόνια που είμαι με αυτοκίνητο στην Αθήνα έχω βρεί την υγειά μου... Σπάνια ανεβαίνω σε μετρό, με όσο κόστος και αν έχει αυτό, είτε σε χρόνο, είτε σε χρήμα... Δεν άντεχα άλλο να εξαρτώμαι από το αν θα αργήσει το αστικό, ή θα απεργεί ο κάθε τραγίκλας...

Δημοσ.

Μόνο αυτοκίνητο φίλε μου... Ούτε καν μετρό... Εδώ και 2 χρόνια που είμαι με αυτοκίνητο στην Αθήνα έχω βρεί την υγειά μου... Σπάνια ανεβαίνω σε μετρό, με όσο κόστος και αν έχει αυτό, είτε σε χρόνο, είτε σε χρήμα... Δεν άντεχα άλλο να εξαρτώμαι από το αν θα αργήσει το αστικό, ή θα απεργεί ο κάθε τραγίκλας...

Δημοσ.
Δεν άντεχα άλλο να εξαρτώμαι από το αν θα αργήσει το αστικό, ή θα απεργεί ο κάθε τραγίκλας...

Αυτό θα στο θυμίσω στην επόμενη απεργία πρατηριούχων ή μεταφορέων. :devil:

Δημοσ.

Προφανως και δεν φταίνε οι απεργοί αλλα αυτοι που ωθουν τους απεργούς να απεργήσουν...Δυστυχώς οι υπόλοιποι πολίτες την πληρώνουν αλλα καλό θα είναι να αποδίδουν εκει που πρέπει τις ευθύνες.

Δημοσ.
Προφανως και δεν φταίνε οι απεργοί αλλα αυτοι που ωθουν τους απεργούς να απεργήσουν...Δυστυχώς οι υπόλοιποι πολίτες την πληρώνουν αλλα καλό θα είναι να αποδίδουν εκει που πρέπει τις ευθύνες.

Αυτό ακριβώς. Δε είναι υπεύθυνος ο απλός κοσμάκης που τρέχει από το πρωί ώς το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί. Όταν θίγονταν τα δικαιώματα του συνταξιούχου, των φορτηγατζήδων, των γιατρών... που ήταν οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ? Όταν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα είναι βέβαιο ότι η φωτιά θα τυλίξει και το δικό μας....

Όπως κ να'χει δεν ξαναγοράζω κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Δε θα πληρώσω τους εργαζόμενους για να κάθονται. Να μη μιλήσουμε για τα εκδοτήρια εισητήριων του ΟΣΕ που κλείνουν από τις 8. Σίγουρα δεν ευθύνεται η έλλειψη προσωπικού, γιατί το πρωί δουλεύουν ένα σωρό προσωπικό.

Δημοσ.

Στα φρυδια μου εμενα αν ειναι να με μαμει ο καθε τελειωμενος που ετσι γουσταρει και κανει την απεργια του κανοντας κακο σε εμενα. Και εμενα με σπαει τα @@ το αφεντικο μου αλλα δεν με βλεπεις κανω κακο σε εσενα επειδη με μαμαει αλλος ετσι δεν ειναι?

Δεν μιλαμε για δουλεια που κανεις κακο στον αμεσο υπευθυνο αν κανεις την παυση του εργου. Μαμας κοσμο και κοσμακη που εξαρταται απο εσενα και αυτο φιλε μου δεν σε τιμαει καθολου (γενικα μιλαω, οχι προσωπικα).

Δημοσ.
Στα φρυδια μου εμενα αν ειναι να με μαμει ο καθε τελειωμενος που ετσι γουσταρει και κανει την απεργια του κανοντας κακο σε εμενα. Και εμενα με σπαει τα @@ το αφεντικο μου αλλα δεν με βλεπεις κανω κακο σε εσενα επειδη με μαμαει αλλος ετσι δεν ειναι?

Δεν μιλαμε για δουλεια που κανεις κακο στον αμεσο υπευθυνο αν κανεις την παυση του εργου. Μαμας κοσμο και κοσμακη που εξαρταται απο εσενα και αυτο φιλε μου δεν σε τιμαει καθολου (γενικα μιλαω, οχι προσωπικα).

Πηγαινε με το αφεντικό σου λοιπον εσύ και ασε τους απεργους να κάνουν ότι θεωρουν καλύτερο για τη ζωή τους και την οικονομική τους καταστάση. Δηλαδη οσοι ειναι στο δημοσιο δεν δικαιούνται να απεργήσουν επειδη δεν μαμανε μονο τον αμεσο υπεύθυνο? Που τα ακουσες αυτα? Τους προτεινεις το διάλογο να υποθέσω?

Κάνε και συ απεργία και έτσι δεν θα σε ζαλίζει το αφεντικό.

Δημοσ.
Πηγαινε με το αφεντικό σου λοιπον εσύ και ασε τους απεργους να κάνουν ότι θεωρουν καλύτερο για τη ζωή τους και την οικονομική τους καταστάση. Δηλαδη οσοι ειναι στο δημοσιο δεν δικαιούνται να απεργήσουν επειδη δεν μαμανε μονο τον αμεσο υπεύθυνο? Που τα ακουσες αυτα? Τους προτεινεις το διάλογο να υποθέσω?

Κάνε και συ απεργία και έτσι δεν θα σε ζαλίζει το αφεντικό.

Kάνετε κάποιοι το εξής σημαντικό λάθος. Δεν εργάζονται όλοι σε φορείς που μπορούν να απεργήσουν. Πχ ο υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα έτσι και πει απεργώ, στη πιο πολιτισμένη των περιπτώσεων θα του πουν να περάσει από το λογιστήριο. Στην καθημερινή ελληνική, μπορεί από βρισίδια μέχρι μή-πληρωμή δεδουλευμένων. Αυτοί που απεργούν το κάνουν γιατί μπορούν και γράφουν τους υπόλοιπους στα @@ τους, αρκεί να γίνει το δικό τους. Όταν διεύρυναν το ωράριο στον ιδιωτικό τομέα, κανένας κοπρίτης από αυτούς δε βγήκε σε διαδήλωση για τον "αδερφό" του. Μη χέσω. Απλά να ξέρουν αυτοί οι κόπροι ότι δεν είναι δικό τους το μαγαζί. Πληρώνονται από την υπόλοιπη κοινωνία για να την υπηρετούν. Ήξεραν που έμπλεκαν από την αρχή, ειδικά οι συμβασιούχοι των τελευταίων ετών. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως ο ιδιωτικός τομέας (που κανείς δε πάει γιατί ξέρει τι αγγούρι θα φάει) υπάρχει και ο ελεύθερος επαγγελματίας που κατά αυτούς ΠΑΝΤΑ φοροδιαφεύγει και κάθεται σε ένα βουνό από λεφτά. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί κ τα σκυλιά δεμένα. Απλά αυτοί το έχουν πάρει πως τους έχουν κολλήσει πιστόλι στον κρόταφο να δουλέψουν ντε και καλά στο δημόσιο. Το δημόσιο με τη μορφή που το ξέραμε έχει πεθάνει, και καλά θα κάνουν κάποιοι να το χωνέψουν. Το χουμε βρεί τώρα μόδα να πηδάμε το συνάνθρωπό μας για να συνετιστεί ο πολιτικός. Ε μαντέψτε, με αυτά κ με τα άλλα με κάνατε να μισώ το συνάφι σας ΔΥ και εκτός αυτού κάθε φορά που κάνετε απεργία αποκτάτε όλο και λιγότερους στο πλευρό σας. Τραβήξτε κι άλλο το σκοινί.

Δημοσ.

Αμα θες να "εκβιασεις" τους πολιτικους ή τους ανωτερους δεν το κανεις με απεργια. Στα παπαρια τους θα σε γραψουν και απλα θα ταλαιπωρησεις τον συνανθρωπο σου, που με τη σειρα του θα σε πει και μαλακα.

Στα ΜΜΜ πολυ ευκολα μπορουν να συνεχιζουν να δουλευουν αλλα να βγουν και να πουν οτι δεν χτυπαει κανεις εισιτηριο για μια εβδομαδα. Ο κοσμακης πηγαινει στην δουλεια του, σου λεει και ενα ευχαριστω, και ταυτοχρονα αρχιζουν να τρεμουν καρεκλες γιατι χανουν λεφτα.

Δημοσ.

Τραγικότερο όλων η διαφημιστική ηχορύπανση η οποία υποβαθμίζει την νοημοσύνη μας. Τους πήρε ο πόνος τους εργαζόμενους στο ΟΣΕ, τώρα που νιώθουν το αγγούρι στα σκέλια. Τόσο καιρό που εξελισσόταν ο οργανισμός στο σημερινό τέρας δεν είδα να κάνουν κάτι ωστόσο. Τότε τους βόλευε η όλη κατάσταση και ξαφνικά εν μια νυκτί ανακάλυψαν την Αμερική.HAI λοιπόν και welcome to modern Greece!

Αμαξάκι και πάλι αμαξάκι και ας πονάει η τσέπη λόγω βενζίνης και πάρκινγκ (7ευρώ σκάω τα Σ/Κ που τρέχω εις τας Αθήνας για ένα σεμινάριο.....) τουλάχιστον είμαι συνεπής πάντοτε και δεν εξαρτώμαι από εργατοπατέρες που θυμούνται το συμφέρον του Ελληνικού λαού μονάχα όταν θίγεται η δικιά τους τσέπη.

Δημοσ.

Εγω λογω φοιτησης σε ΙΕΚ 1-2 φορες τη βδομαδα παω Κατερινη-Λαρισα.Με 3,80 εισητηριο και με προαστιακο ειναι σαν να μπαινεις στο αστικο,για μια αποσταση 80km.Τωρα που εχει απεργια ο ΟΣΕ αναγκαζομαι να πηγαινω με τα ΚΤΕΛ (Μεσω Ελλασονας γιατι καταργηθηκε το απευθειας δρομολογιο) και να τους πληρωνω 11,80Ε.

Ξερει κανενας μηπως το ΙΕΚ (Δημοσιο) μπορει να μου βγαλει καποιο πασο?Τουλαχιστο θα πληρωνω μετα 7.50 ευρω στα ΚΤΕΛ (οταν ο ΟΣΕ θα συνεχιζει με τις απεργιες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...