Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ενσωματομενη καμερα σε λαπτοπ LG

anastasios5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω λαπτοπ LG E500 με Windows 7 και εδω και λιγες μερες εχω προβλημα με την ενσωματωμενη καμερα,δεν μου εμφανιζεται και φαινεται οτι δεν υπαρχει καν.το εχει ξανακανει αυτο και αλλη φορα οταν ειχα βιστα και μου το εφτιαξε ενας φιλος.

Ας τα παρουμε απο την αρχη ομως,συνομιλουσα στο msn και αποφασισα να ανοιξω την καμερα,παταω στο εικονιδιο της καμερας ,ανοιγει το κουτακι που δειχνει την καμερα μου αλλα δειχνει ασπρο,τοτε εμφανιζεται απο κατω στα εικονιδια που λεει την μπαταρια την ωρα το ιντερνετ κτλ και μου βγαζει κατι που λεει σφαλμα στισ συσκευες ή κατι τετοιο παρομοιο.κλεινω την καμερα και επαναλαμβανω ξανα και παλι δεν δουλευει,κανω τερματισμο λειτουργιας και οταν ανοιγει βαζω παλι το μσν και αυτη την φορα δεν μου εμφανιζει καθολου το εικονιδιο της καμερας στο αβαταρ μου,λες και δεν εχω καμερα,μετα ανοιγω το προγραμμα lg smartcam που ειχε εγκατεστημενο το λαπτοπ και μου βγαζει δεν βρεθηκε καμια συσκευη webcam ελεγξτε την web camera σας.

Τι γινεται?πως θα την φτιαξω?και μην πειτε οτι μπορει να χαλασε η καμερα γιατι το ειχε ξαναπαθει στο παρελθον και ξαναδουλεψε.

Παρακαλω βοηθηστε με:-)

Δημοσ.

Αν το σύστημα έχεις τους σωστούς drivers και η συσκευή δεν είναι απενεργοποιημένη, τότε σίγουρα ειναι χαλασμένη. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται η κάμερα;

Δημοσ.

δεν ειναι χαλασμενη η καμερα ευτυχως!!!

κοιταξα σε διαφορα ξενα φορουμ για καποια αρομοια προβληματα και τελικα πολυ απλα φτιαχτηκε πατωντα fn+f10,ηταν απενεργοποιημενη η καμερα.ειμαι πολυ χαρουμενος:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...