Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνιδι σας εκανε να αγορασετε ps3 ?

Mirkas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο παιχνίδι σας έπεισε να αγοράσετε PS3;

Δηλαδή για εσάς που δεν ήσασταν σίγουροι άμα θέλετε την κονσόλα αλλά με το που το είδατε αυτό το παιχνίδι ξετρελαθήκατε;

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαρχης την ηθελα την κονσολα και δεν ειναι μονο ενα, ειναι αρκετα.

Οσα εχω μεχρι στιγμης : God of War Trilogy, Resistance 1&2, Killzone 2, Heavelny Sword, Ratchet & Clank Tools of Destruction

Oσα σκοπευω ακομη να παρω : Gran Turismo 5, Killzone 3 (με το καλο), Resistance 3 (με το καλο), τα υπολοιπα Ratchet & Clank

:-D

Δημοσ.
Κατι εντελως offtopic

Ησουν στο φορουμ του gamato με το ιδιο username ???

Αν μιλας για το original gamato και οχι τα υπολοιπα που ιδρυθηκαν, ναι. Γιατι..? Μιλουσαμε και εκει? :rolleyes: :-)

Δημοσ.

Το καλυτερο game για μενα ειναι τα homebrew και το jailbreak :P

Περα απο τη πλακα, GT5 και Heavy rain οταν εμαθα οτι ειναι οι ιδιοι που εφτιαξαν το Fahreneit!!!

Δημοσ.

με το που είδα τα trailer των ffxiii /ffversus xiii/mgsiv ήξερα οτι έπρεπε να πάρω ps3. όταν το αγόρασα όμως τσίμπησα πρώτα τα disgaea3/valkyria chronicles γιατί κανένα απο τα παραπάνω δεν είχε βγει ακόμα(το Mgsiv το περίμενα να πάει Platinum)

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα PS3 επειδή είχε παλιώσει ο υπολογιστής μου και δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά για να πάρω καινουργιο οπότε πήρα playstation 3 που ήταν πιο συμφέρον.

Και αργότερα διαπίστωσα οτι ήταν καλή λύση διότι τα πιο καλά παιχνίδια βγαίνουν αποκλειστικότητες μόνο για PS3

Δημοσ.

Δεν με έκανε κάποιο, ωστόσο αν με έκανε, δεν θα ήταν ένα αλλά μάλλον τρία: Gran Turismo 5, Buzz! Παγκόσμιο Κουίζ και Heavy Rain.

Δημοσ.

ενας απο τους βασικοτερους λογους ηταν οτι για το ps2 δεν εβγαινε πλεον τιποτα...

pc δεν ειχα αρκετα δυνατο για να παιζω εκει(που να παω με την 7600GT σε 22αρι μονιτορ!)

ασε δε που ηθελα να δω και τις συνεχειες των παιχνιδιων (gta iv,gt5,gow 3)και καινουριων (heavy rain)

απο την αλλη οι τιμες των παιχνιδιων με εχουν τραβηξει μακρια και ψιλοεφτιαξα το πισι και παιζω εκει τις περισσοτερες φορες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...