Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα δικτύου

dmkias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Realtek PCI GBE Family Controller, κ απο τοτε που έκανα format κ εβαλα τα 7, δεν μου πάιρνει με τπτ ip. τι να κάνω? χρειαζομαι επιγόντως ιντερνετ για μια εργασια στην σχολη...

Δημοσ.

μολις ανοιξα το pc, μου ειπε οτι βρηκε την καρτα κ οτι εγκατασταθηκε με επιτυχια. τι αλλο να κάνω;

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με ολοκαίνουριο pc..

Βρες και πέρνα τους driver της κάρτας μεσώ ιντερνέτ και βγάλε αυτούς που πέρασαν τα windows από μόνα τους..!

Δημοσ.
Είχα το ίδιο πρόβλημα με ολοκαίνουριο pc..

Βρες και πέρνα τους driver της κάρτας μεσώ ιντερνέτ και βγάλε αυτούς που πέρασαν τα windows από μόνα τους..!

Ότι είπε ο Φίλιππος και επίσης:

Έχω την Realtek PCI GBE Family Controller, κ απο τοτε που έκανα format κ εβαλα τα 7, δεν μου πάιρνει με τπτ ip. τι να κάνω? χρειαζομαι επιγόντως ιντερνετ για μια εργασια στην σχολη...

Αν δώσεις καρφωτές ΙΡ, ίντερνετ έχεις; (χωρίς αυτόματη απόδοση δηλαδή)

Δημοσ.
Ότι είπε ο Φίλιππος και επίσης:

Αν δώσεις καρφωτές ΙΡ, ίντερνετ έχεις; (χωρίς αυτόματη απόδοση δηλαδή)

το έκανε ο τεχνικός μου, κ δν έπιανε πάλι...

---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ----------

κατέβασα τους drivers απο το site, απεγκατεστησα τους παλιούς, έβαλα τους καινούργιους κ τίποτα. παίρνει κουλές ip...

Δημοσ.
Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις άλλον υπολογιστή στο router σου;

Μήπως και είναι εκεί το πρόβλημα...

το ρουτερ ειναι μια χαρα, εχω δοκιμασει κ αλλο κ τιποτα παλι

Δημοσ.

Κουλές ip?

Δοκίμασε αυτό:

control panel>network and internet>network and sharing center

πάνω αριστερά "change adapter settings"> δεξί κλικ στο local area connection και στα properties θα δεις το tcp/ipv4, δεξί κλικ πάλι και σιγουρεψου ότι είναι τσεκαρισμένα τα obtain ip και dns automatically.

Δημοσ.
Κουλές ip?

Δοκίμασε αυτό:

control panel>network and internet>network and sharing center

πάνω αριστερά "change adapter settings"> δεξί κλικ στο local area connection και στα properties θα δεις το tcp/ipv4, δεξί κλικ πάλι και σιγουρεψου ότι είναι τσεκαρισμένα τα obtain ip και dns automatically.

automatically ειναι, μολις το τσεκαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...