nem52 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μια ερωτηση ηθελα να σας κανω.. εμενα η μητρικη μου υποστηριζει μεχρι 1600 μνημες αλλα οπως εγραφε στα χαρακτηριστικα οταν την πηρα με OC μονο... μπορω εγω να αγορασω αυτες και να τις κατεβασω στα 1333 που θα μου λειτουργουν κανονικα ή να τις κρατησω στα 1600? γινεται αυτο? (επισης ακομη και να τις κατεβασω στα 1333 τα timmings απο οτι βλεπω θα ειναι γενικα ψηλα εε? δηλαδη σε σχεση με αυτες που εχω τωρα που sto default τα timmings ειναι 7-7-7-20 οσο πιο χαμηλα γινοταν στα 1333 σε αυτες τισ kingston θα ειναι αντιστοιχα λετε 8? ααα και κατι αλλο αν ξερετε μου απαντατε.. οταν τις πηρα τις ocz της υπογραφης μου το pc τις πρωτοδιαβασε 1066 και επρεπε να τις ανεβασω manually... μηπως ξερετε γιατι?? μηπως επειδη ειναι στα 1,75 volt και η μητρικη δεν εδινε απο default τοσο πολυ? και απκομη και τωρα στο everest μου λεει οτι οι μνημες default ειναι στα 1066 ενω ειναι κακονικα στα 1333) Μονο αν γινεται να απαντησετε γρηγορα γιατι ειναι στο e-shop crazy sundays και με συμφερε να τις τσιμπουσα! (βασικα σε αυτες τισ μνημες μου αρεσει πολυ και το χρωμα τους ε ενταξει πρωτα περναει απο τα ματια και μετα μπαινει στο pc.. θα ταιριαζουν και με το case μου αν ειναι )
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 1. Κατά πάσα πιθανότητα θα παίζουν με 8άρια στα 1333MHz, αλλά δε μπορείς να είσαι και σίγουρος. 2. Ναι η μητρική σου δίνει 1.5V από default, εξού και τα 1066MHz όταν τις πρωτοέβαλες. 3. Στο cpu-z σου λέει ότι είναι στα 667MHz; Πάντως αν παίζουν με 8άρια στα 1333MHz και όχι παρακάτω, θα παίξουν όλες με 8 άρια. Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας πάντως, δε θα δεις διαφορές.
nem52 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 1. Κατά πάσα πιθανότητα θα παίζουν με 8άρια στα 1333MHz, αλλά δε μπορείς να είσαι και σίγουρος.2. Ναι η μητρική σου δίνει 1.5V από default, εξού και τα 1066MHz όταν τις πρωτοέβαλες. δηλαδη αν το ανεβαζα θα ανεβαιναν και μνημες??? 3. Στο cpu-z σου λέει ότι είναι στα 667MHz; ναι αλλα αφου τις ανεβασα εγω manually στα 1333 (οχι τα ρευματα) Πάντως αν παίζουν με 8άρια στα 1333MHz και όχι παρακάτω, θα παίξουν όλες με 8 άρια. Δε συντρέχει λόγος ανησυχίας πάντως, δε θα δεις διαφορές. εμενα οι τωρινες μου παιζουν με 7 στα 1333 (και μαλιστα ειχα ξεχασει να ανεβασω και τα ρευματα στα 1,75 και μια δυο φορες πιεσης ειχα προβλημα, αλλα δεν ειχα δοκιμασει αυτο που ειπες πριν δηλαδη να ανεβασω ρευματα απο την αρχη για να δω αν θα μου τις δει 1333. και ακτι τελευταιο.. τον cpu επισης τον ειχε δει ως 1066 ενω ειναι quad στα 1333 και αυτον τον ειχα ανεβασει μονος μου) και οσο χαμηλοτερα ειναι τοσο πιο γρηγορες για αυτο και ρωταω για να τις ριξω.. δηλαδη θα πεσουν τοσο και τα timmings..?
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν αυξήσεις το DRAM Voltage δε θ' ανέβει το DRAM Frequency αυτόματα, αλλά θα πρέπει να ορίσεις εσύ τη συχνότητα. Δεν κατάλαβα αυτό που είπες με τον επεξεργαστή και τα 1066MHz.
Alkibiadhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν θες να προσθεσεις αλλα 4Gb και να εχεις συνολο 8 τοτε ναι παρτες αλλα αν θες να αλλαξεις τις τωρινες σου πιστευω πως δεν αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.