Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα απο πλαισιο...

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τι στο καλο συμβαινει μ'αυτο το καταστημα;

Αλλαξε το e-shop και χαλασε αυτο;

Ειδα στο site μια ψυκτρα ελεγε bulk λεω κατσε να τους παρω πρωτα..

Του λεω του τυπου θα μου κανει σε 775 socket επειδη δεν ειχε περιγραφη..

Μου λεει stadar..

οΚ του λεω στειλε..

Λαμβανω σημερα μια ψυκτρα σε ενα κουτι μες τη σκονη και την βρωμα..

Ψυκτρα full μεταχειρησμενη με παστα πανω , γρατζουνισμενη και με 2 βιδες μέσα συν κατι

αλλα κομματια για am2 οτι να ναι χυμα πεταμενα..

Τι μακακες ρε σεις ελεος :mad:

τι γινεται τωρα;

Δημοσ.

Εντάξει, αυτοί είναι ό,τι είναι..

Εσένα δε σου 'κοψε με αυτό το bulk που είδες;

Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι ήταν μεταχειρισμένη και σε κακή κατάσταση, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Την πας πίσω και ζητάς τα χρήματά σου πίσω. Ούτε πιστωτικό, ούτε άλλες τέτοιες παπαριές. Και μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ δε θα'ταν άσχημα.

ΥΓ. αν τη πήρες από stock house τότε είναι δικό σου πρόβλημα, εκεί είναι όλα μεταχειρισμένα αυτά που πουλάνε

Δημοσ.

Το θέμα pappou είναι ότι αν ρωτούσε τον υπάλληλο με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο, αν ήταν μετάχειρη η ψύκτρα, το πιθανότερο είναι να του απαντούσε καταφατικά, όπως κι έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις.

Οπότε αν δε ρώτησε ο Tablet, δεν είμαι σίγουρος ότι έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

Εξάλλου σε κάποια κομμάτια, αναφέρεται ότι επρόκειτο για εκθεσιακά κομμάτια.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αναφερόταν ως εκθεσιακό στο site..

Σίγουρα δεν αναφερόταν και ως μεταχειρισμένο..

Και πως γινεται να πουλαει μεταχειρησμενα στο site ρε παιδια;

Kαι σίγουρα δεν ειναι απο stock διοτι δεν αναφερόταν ούτε αυτο συν οτι μου το εφεραν σπιτι..

Εδω που βρισκομαι αυτη τη στιγμη δεν εχω πλαισιο μπορω να τους την στειλω αφου τους κραξω

με δικα τους εξοδα;

Δημοσ.

Εδώ μερικές φορές πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούρια, κατευθείαν απ' το ράφι, εκεί θα κολλήσουν;

Τι λέμε τόσες μέρες εδώ μέσα;

Πάρε τηλέφωνο και πες ό,τι έχει γίνει, να δούμε κι εμείς τι θα σου πουν.

Εξαρτάται καθαρά σε ποιον θα πέσεις.

• Moderators
Δημοσ.
Εδώ μερικές φορές πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούρια, κατευθείαν απ' το ράφι, εκεί θα κολλήσουν;

Τι λέμε τόσες μέρες εδώ μέσα;

Πάρε τηλέφωνο και πες ό,τι έχει γίνει, να δούμε κι εμείς τι θα σου πουν.

Εξαρτάται καθαρά σε ποιον θα πέσεις.

Με οσα λες μεταθετεις τις ευθυνες τους στον πελατη, ισως χωρις να το εννοεις. Βουτα λιγο τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησεις :P (χωρις παρεξηγηση, μεταξυ σοβαρου και αστειου στο λεω αυτο και παντα φιλικα)

Ο,τι λεει ο pappous_soulis! Κανενα τηλεφωνο δεν χρειαζεται να παρει, θα παει κατευθειαν με τη σαβουρα σε οποιοδηποτε μαγαζι , θα παρει τα λεφτα και θα φυγει. ( πλην το ΥΓ : το stock δεν στελνει, τους ειπε "στειλτε")

Δημοσ.

δεν ξερω ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο, παντως απο την πλευρα τους σε ενμηρωσανε πριν την αγορα οτι η εκδοση ειναι bulk, δηλαδη, χυμα, χωρις καλωδια χωρις τιποτα

Δημοσ.

Ένα μέρος των ευθυνών, ναι.

Γιατί ο Tablet δεν είναι ο καθένας που θα μπει στο Πλαίσιο και θα πάρει ό,τι του πασάρουν.

Είναι μέλος εδώ κι ένα χρόνο εδώ, και το θέμα με το Πλαίσιο έχει εξαντληθεί σε πολλαπλά threads.

Τι περίμενε δηλαδή; Να πρόκειται για καινούρια; Αφού φωνάζει το πράγμα.

• Moderators
Δημοσ.
Ένα μέρος των ευθυνών, ναι.

Γιατί ο Tablet δεν είναι ο καθένας που θα μπει στο Πλαίσιο και θα πάρει ό,τι του πασάρουν.

Είναι μέλος εδώ κι ένα χρόνο εδώ, και το θέμα με το Πλαίσιο έχει εξαντληθεί σε πολλαπλά threads.

Τι περίμενε δηλαδή; Να πρόκειται για καινούρια; Αφού φωνάζει το πράγμα.

Bulk δεν σημαινει μεταχειρισμενο! Πουθενα στον πλανητη. Αν εγραφαν μεταχειρισμενο (used) τοτε μονο θα εφταιγε ο φιλος μας. Διαφωνο ΚΑΘΕΤΑ!

Πρεπει δλδ να χορευουμε οπως μας χτυπανε το ντεφι;

Δημοσ.

Αν μείνουμε στις λέξεις, θα διαφωνήσω κι εγώ με τον εαυτό μου :Ρ

Το θέμα είναι να μη μένουμε στις λέξεις και στους όρους.

Ό,τι και να έλεγαν, ό,τι και να αναγραφόταν, έκανε μπαμ ότι πρόκειται για μετάχειρη, τι να κάνουμε τώρα..

Φυσικά και πρέπει να τους ενημερώσει και να την επιστρέψει και να του δώσουν καινούρια, δεν το συζητάω.

Αλλά πολύ θα 'θελα να δω τι θα του πουν.

Δημοσ.
Bulk δεν σημαινει μεταχειρισμενο! Πουθενα στον πλανητη. Αν εγραφαν μεταχειρισμενο (used) τοτε μονο θα εφταιγε ο φιλος μας. Διαφωνο ΚΑΘΕΤΑ!

Πρεπει δλδ να χορευουμε οπως μας χτυπανε το ντεφι;

bulk αν δεν απατώμαι είναι ο ασυσκεύαστος ή το χύμα τέλος πάντων. Τώρα αν συμφωνούμε εμείς ή όχι ή αν γράψουμε 100 σελίδες εδώ δε βγαίνει άκρη νομίζω! Καλά θα κάνει το παλικάρι να πάρει ένα τηλέφωνο να βάλει τις φωνές και να μας πει τι του είπαν.

Δημοσ.

Κι εγώ πρόσθεσα κάτι.

Από παραθυράκια να 'σαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά, ώστε να μη βγάζεις άκρη.

Δυστυχώς αν δε θέλουν εκείνοι, δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Αν θέλουν, εντάξει.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσες μέρες να λέμε να μην αγοράζουμε από Πλαίσιο και ο TS πάει και αγοράζει ψύκτρα Bulk από εκεί. Που ψύκτρα bulk δεν έχω δει να πωλείται πουθενά τόσα χρόνια.

Ε μόνο εκείνοι φταίνε δηλαδή;

• Moderators
Δημοσ.
bulk αν δεν απατώμαι είναι ο ασυσκεύαστος ή το χύμα τέλος πάντων. Τώρα αν συμφωνούμε εμείς ή όχι ή αν γράψουμε 100 σελίδες εδώ δε βγαίνει άκρη νομίζω! Καλά θα κάνει το παλικάρι να πάει ένα τηλέφωνο να βάλει τις φωνές και να μας πει τι του είπαν.

Bulk ειναι το "αντιθετο" του "retail". Bulk ειναι πχ ολοι οι σφραγισμενοι σε σακουλακια HDD η τα DVD-RW οπως τα πουλαει ο κατασκευαστης που δεν ειναι σε γιαλιστερο κουτι με βιβλιαρακια cd καλωδια βιδες κλπ (το τελευταιο ειναι το retail). Ετσι τα δινει ο κατασκευαστης και στις δυο περιπτωσεις. Δεν ειναι μεταχειρισμενα απο τον παγκο μας που τα ξαναπουλαμε. Αν ο "Α" ονομαζει bulk ενα κιλο σκουπιδια δεν πρεπει να το καταπιουμε. Πρεπει να τον αναγκασουμε να λεει used ή εστω εκθεσιακο που ηδη το λεει.

Το τι θα του πουνε δεν εχει καμια αξια και νοημα γιατι παιζει κασετα. Οπως κασετα παιζει και στο κιτρινο μαγαζι. Σημασια εχει να γινονται ολα οπως πρεπει και οχι οπως γουσταρει ο καθε μαγαζατορας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...