koystado Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σκέφτομαι να αναθαμίσω το παλιό μου πληκτρολόγιο και ποντίκι (έχουν παρασει 7 χρονια) και να παρω καινουρια αλλα σκεφτομαι να αγορασω ασυρματα αξιξει η αγορα η θα έχω καποιο προβλημα ?? ρωταω διοτι ενας φιλος μου ειχε παρει ασυρματα και το ποντικι καθυστερουσε πολυ ωστε να εκτελέσει οτι του ζητουσα και σημαντικο πρόβλημα είχε η ροδελα.
AiWaaa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σκέφτομαι να αναθαμίσω το παλιό μου πληκτρολόγιο και ποντίκι (έχουν παρασει 7 χρονια) και να παρω καινουρια αλλα σκεφτομαι να αγορασω ασυρματα αξιξει η αγορα η θα έχω καποιο προβλημα ?? ρωταω διοτι ενας φιλος μου ειχε παρει ασυρματα και το ποντικι καθυστερουσε πολυ ωστε να εκτελέσει οτι του ζητουσα και σημαντικο πρόβλημα είχε η ροδελα. Εξαρτάται η χρήση.. Για απλή χρήση καλά ειναι(αν και εχουν ακτινοβολία).. Για gaming όμως αστο καλύτερα
koystado Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 αφου ειναι οπως τα λες θα μεινουμε στα ενσυρματα...εχεις να προτεινεις κανενα πληκτρολογιο και ποντικι ?? οχι κατι φοβερο ...
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μια καλή περίπτωση για keyboard είναι αυτή. Αν δίνεις περισσότερα, δες αυτό. Eίναι σε καλή τιμή. Για ποντικό, ας σου πει κάποιος άλλος.
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 ++ για το Χ6. Πολύ καλό σε πολύ καλή τιμή. Ποντίκι Razer Imperator, ή Microsoft X8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.