1497 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα σε όλους.. Στήνω αυτή τη στιγμή ένα κανούριο pc και έχω ένα πρόβλημα.. Έχω συνδέσει τα πάντα.. αλλά όταν πατάω το On στην οθόνη δεν γίνεται τίποτα... Η κάρτα γραφικών είναι αυτή http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=josSesOqQ4beYp0n και η motherboard αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3449#ov έχω συνδέσει σωστά την κάρτα, στην θυρα PCI-Ex16, δεν εχει τίποτα εξτρα να συνδέσω... Όταν ανοιγει το πισι δεν κανει καν αυτό το κλασσικο beep που κάνει η καρτα γραφικων.. ειναι σαν να μην υπάρχει καθόλου.. Τι μπορεί να είναι?? Πως μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα? ΥΓ. Κάτι άλλο επίσης που μου φάνηκε παράξενο είναι ότι πάνω στην motherboard τα CPU PHASE LEDS (που δείχνουν το cpu loading) συνέχεια στο κόκκινο...
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όλα τα υπόλοιπα καλώδια έχουν συνδεθεί σωστά;
filip123go Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Αν έχεις πρόχειρο 2ρο υπολογιστή, δοκίμασε να συνδέσεις την κάρτα γραφικών εκεί, να δούμε τι θα γίνει.... (δώσε και τα υπόλοιπα specs του υπολογιστή)
1497 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το βρήκα... είχα βάλει τις μνήμες σε λάθος slots... Ολα Ok! thanks!
filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια το βρήκα... είχα βάλει τις μνήμες σε λάθος slots... Ολα Ok! thanks! ....?? Απ όσο ξέρω οι μνήμες δεν γίνεται να μπουν σε λάθος slot... Ούτε καν ανάποδα δεν μπορείς να τις βάλεις....
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να εννοεί ότι τις έβαλε στα 2/4 αντί για 1/3 π.χ..
LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να εννοεί ότι τις έβαλε στα 2/4 αντί για 1/3 π.χ.. οπως και να τις βαλεις,αν δεν κανω λαθος γιατι νομιζω ενας φιλος μου το ειχε κανει,το πολυ πολυ να δουλευουν single channel. Καλα μιλαμε,την ωρα που το εγραφα σκεφτομουν ποια μητρικη ειναι αυτη που παιζει να κανει τετοια μλκια.Αν βαλεις σε λαθος σλοτ τις μνημες να μην σου βλεπει την καρτα γραφικων και κατευθειαν βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου οτι ειναι Gigabyte (δεν το ειχα δει καθολου).Κανω πανω την σελιδα και βλεπω : και η motherboard ειναι αυτη : http://www.gigabyte.com. Ε δεν ειναι δυνατον λεω.Εχω τωρα την τελευταια εβδομαδα που διαβαζω ολο κατι τετοια παρομοια χαζα με τις Gigabyte.
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, δεν υπάρχει εταιρεία για την οποία δεν έχω ακούσει διάφορα περίεργα. Μην ξεχνάς ότι Asus και Gigabyte κυριαρχούν στο χώρο και στις πωλήσεις, άλλο ECS και DFI (τότε), κι άλλο Asus και Gigabyte.
LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, δεν υπάρχει εταιρεία για την οποία δεν έχω ακούσει διάφορα περίεργα.Μην ξεχνάς ότι Asus και Gigabyte κυριαρχούν στο χώρο και στις πωλήσεις, άλλο ECS και DFI (τότε), κι άλλο Asus και Gigabyte. Καλα δεν λεω,κολοσσοι αυτες οι δυο (ASUS Gigabyte ) που ανεφερες μαζι με την Micro Star International. Aπλα μου εκανε εντυπωση οπου παραξενο την τελευταια βδομαδα η Gigabyte μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.