Προς το περιεχόμενο

Panda antivirus for netbooks:)

Sepultus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα αγορασα το παραπανω antivirus και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την αποδοση του. το θεμα ειναι πως το κουτι συσκευασιας ειχε επανω ενα αυτοκολλητο που λεει' δωρεαν αναβαθμιση στην εκδοση 2011. δν μπορω να βρω πως να γινει αυτο. εχω ηδη γραψει στην εταιρια αλλα καθε αποψη-συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη.:-D

Δημοσ.

Όταν είσαι αρκετά ικανοποιημένος σε κάτι, και αυτό το κάτι λέγεται Panda, δεν το αλλάζεις. Είναι ατίθασο πρόγραμμα...Πάρτο με το μαλακό. Αφού δεν σου κάνει προβλήματα, μην ψάχνεσαι για άλλο Panda. Αν κάτι πηγαίνει στραβά, τότε θα το αλλάξεις με κάτι άλλο άλλης εταιρείας.

Δημοσ.

guys, ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα δεν θα το αλλαζα ουτως 'η αλλως. με εξυπηρετει τελεια. Isay ευχαριστω για το λινκ, το ειχα ηδη διαβασει καθως εψαχνα πληροφοριες για το παντα στα φορουμ.

Δημοσ.

1. Πρώτα θα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει την εγγραφή του προϊόντος και να σου έχει έρθει mail με το username και password. Η εγγραφή γίνεται μέσα από το μενού του προγράμματος έκδοσης 2010. Η εγγραφή γίνεται γρήγορα και αυτόματα παρέχοντας κάποια προσωπικά στοιχεία.

2. Πήγαινε εδώ http://www.pandasecurity.com/homeusers/downloads/

3. κλικαρε στην επιλογή Downloads for clients

4. Δώσε Username και password.

5. Επέλεξε την έκδοση που σου αντιστοιχεί. (update)

Καλή τύχη με το πρόγραμμα:-(

Δημοσ.

Thank you Nurse!!:) Μετα απο 3 μερες τα e-mail τοσο στο πλαισιο( απο οπου το αγορασα) οσο και στην panda απεδωσαν. Μου εστειλαν νεο password και authentication key , η αναβαθμιση ηταν παιχνιδακι.το Panda Antivirus for Netbooks 2011 απλα τα σπαει!!!

Οσο για τον τροπο σου, τον ειχα δοκιμασει πριν την αναβαθμιση, αλλα το μονο download που ειχε τοτε ηταν αυτο που ειχα εγκατεστημενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...