leftermann Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τι μου απαντάς (σοβαρά) μωρέ; σοβαρότατα. Μην βάζεις σπόηλερ, απαντάω και χωρίς.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 μπορει να ακουστω ψωναρα ξυπασμενη η οτι αλλο θελετε αλλα ρε γμτ δεν μενεις με τους γονεις μετα απο καποια ηλικια ειδικα αν εχεις δουλεια. ας τα βγαζω περα δυσκολα, τι θα γινει; θα πιπιλαω την καραμελα δεν βγαζω πολλα για ολη μου την ζωη; βρες μια τρυπα ψωνιζε φτηνα αλλα φυγε απο το σπιτι των γονιων!!! Να δεις που είναι η μικρή αδρεφή του Φρήκστερ αυτή, κι έχει βάλει στο μάτι το δωμάτιό του. Καλή συμβουλή, και πιθανώς να έχει καλή εφαρμογή στην περίπτωσή σου. Μου θυμίζει υπό μία έννοια τον Έλληνα μικροαστό που έκανε τεμενάδες στην "ελεύθερη αγορά" και στην αποκρατικοποίηση - και σήμερα, αφού με την συγκατάθεσή του έχουν ξεπουληθεί οι μισές κρατικές επιχειρήσεις (και δη οι μεγαλύτερες), βαράει το κεφάλι του στον τοίχο (όποιος έχει καταλάβει, και το βαράει). Αναρωτιέμαι όμως αν όντως έχει εφαρμογή στον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο (για γενικό application δεν το συζητάμε), που ούτε καν μισθό δεν έχει πιάσει στα χέρια του, και αν μιλάμε για μισθό που δεν θα ξεπεράσει ποτέ τα 0.8Κ. Τον οδηγείς μαθηματικά στον πρόωρο γάμο έτσι :Ρ
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 και παλι στο θεμα, αν την παλευεις εκει που εισαι με γονεις, άραξε τρωγε και μαζευε κομποδεμα/προικα. αμα ομως δεν μπορεις να αναπνευσεις, οπως ειναι λογικο, κανεις το σκατο παξιμαδι και φτιαχνεις τη γωνια σου! αυτο ειναι εαν εχεις σκατο να κανεις παξιμαδι βεβαια, γιατι χωρις δουλεια δεν παμε πουθενα ε Εχω ενα μηνα που γυρισα στη μαμα μετα απο 4 χρονια ολιγον τι by myself και ειμαι ετοιμη να πεσω στη θαλασσα. ps ψαχνω δουλεια χελπ!
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Νice sig salliara. Υοu hοwever forgοt to mention that bοth she and her hubbie started experiencing a living hell after using that Apple. Κι ακόμα πιο οντόπικ, ελπίζω να δει το ποστ σου ο Φρήκστερ και να του έρθει έμπνευση να μαζώξει αρκετά, πριν την κοπανέισον.
evabb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εχω ενα μηνα που γυρισα στη μαμα μετα απο 4 χρονια ολιγον τι by myself και ειμαι ετοιμη να πεσω στη θαλασσα. ps ψαχνω δουλεια χελπ! εχεις αντεξει ολοκληρο μηνα ρε θηριο;
salliara Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εχεις αντεξει ολοκληρο μηνα ρε θηριο; δε θα το ελεγα οτι αντεχω.οχι ακριβως..αλλα και τι να κανω..υπομονη οσους μηνες χρειαστει. ο κυριος Φρηκστερ κατα την γνωμη μου πρεπει να εφαρμοσει τουλαχιστον το καβατζοχιλιαρικο στην ακρη για παν ενδεχομενο.
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 To 1K ίσον κανένα. Αν 1-2 χρονάκια με σκατοπαξιμαδίστικη οικονομία, προβλέπεται να μαζώξει 10 χήνες, και το πατρικό δεν έχει κάποιου είδους αντίρρηση με το πλάνο αυτό (να μην τον αφήνει να σκάει ~ μισό Κ το μήνα στα νοικιοκοινόχρηστα του δικού του σπιτιού έστω), καλύτερα να κάνει τώρα υπομονή (αν δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ κάνει) - να κάνει το κομπόδεμά του μια κι έξω, κι όταν την κοπανήσει, να είναι για να μην ξαναγυρίσει παρά μόνο για ν' αφήσει αμανάτι κανένα εγγόνι για φύλαγμα, μια μέρα των ημερών. Άντε και κάτι Πασχοχριστούγεννα. Τεσπα ό,τι θέλει ας κάνει <- μιας και ούτως ή άλλως αυτό θα κάνει, αυτός ξέρει τις ανάγκες/δυνατότητές του, απλά πριν καλό θα ήταν να το δει απ' όλες τις μεριές, και σε βάθος χρόνου.
Freakster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 μη σκάτε ρε σειςς είχα ένα budget να αγόραζα μοτοσυκλέτα, συν ότι βγάλω από το αυτοκίνητο, γυρω στο 9αρι για καβάτζοκατάσταση θα το χω. ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, ακόμα ιδέα είναι, να τελειώσω με το στρατό και θα έχω αποφασίσει πιστεύω. (γνωστός και ως αναποφάσιστος)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 μπορει να ακουστω ψωναρα ξυπασμενη η οτι αλλο θελετε αλλα ρε γμτ δεν μενεις με τους γονεις μετα απο καποια ηλικια ειδικα αν εχεις δουλεια. ας τα βγαζω περα δυσκολα, τι θα γινει; θα πιπιλαω την καραμελα δεν βγαζω πολλα για ολη μου την ζωη; βρες μια τρυπα ψωνιζε φτηνα αλλα φυγε απο το σπιτι των γονιων!!! προτιμώ να μένω με τους γονείς και να ψωνίζω ακριβά ανεξαρτησία με ψώνια απ΄τα κινέζικα δε μου ταιριάζει.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφέρουσες απόψεις έχουν γραφτεί γύρω απο το θέμα. Οι οποίες στο μυαλό μου πλάθουν απο μια ιστοριούλα. Αλλες φορές πρωταγωνιστεί η καταπίεση, αλλες φορές ο υλιστής, αλλες ο τολμηρός, λογικος και πάει λέγοντας...
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 freakster την ρομπα τελικα που ειπαμε τι χρωμα θα την παρεις?
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 προτιμώ να μένω με τους γονείς και να ψωνίζω ακριβά ανεξαρτησία με ψώνια απ΄τα κινέζικα δε μου ταιριάζει. πρεπει να ξερεις που χρειαζεται να δωσεις λεφτα και που οχι. εχουμε γινει ολοι ενηλικες βουτυρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.