Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ram (?)

deanstreet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες..

Πριν από καμία βδομάδα έστησα το νέο μου pc.Όταν τελείωσε το install των windows,μου έβγαζε είτε bsod είτε έκανε restart πριν μπει στα Windows.Όταν μετά από αρκετές προσπάθειες μπήκε,πέταγε πάλι bsod όταν έπαιζα games.Όταν βγάζω το ένα(συγκεκριμένο)από τα δύο dimakia δεν κάνει restarts ούτε βγάζει bsod.

Έτρεξα bootable memtest για κάθε dimaki ξεχωριστά και με τα δύο μαζί,δεν έβγαλε errors σε καμία περίπτωση.

Επίσης δοκίμασα ένα livecd με linux και bootαρει κανονικά.

Τέλος,δεν έχω κάνει o/c.

Tι μπορεί τα φταίει;

Y.Γ1:Το memtest το άφησα τουλάχιστον 6-7 ώρες κάθε φορά.

Υ.Γ2:Οι μνήμες μου είναι αυτές(2χ2GB) και η mobo μου αυτή (αν παίζει ρόλο).

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα..

Βασικά στο link που παρέθεσες αναφερόταν ως απαιτούμενη τάση τα 1.7V, αλλά στο cpu-z αναφέρονται τα 1.5V ως τάση λειτουργίας τους, όσα δίνει και η μητρική δηλαδή.

Οπότε όλα φαίνονται σωστά μέχρι εκεί.

Τσίμπα λίγο την τάση του NB, μπας και.

Δημοσ.

Έδωσα παραπάνω τάση αλλά δεν ξέρω άμα το έκανα σωστά.Όταν ανέβαζα το NB Voltage ανέβαινε και το HT link Voltage.Το Nb voltage το ανέβασα μέχρι 1,223 και το HT link μέχρι 1,326.Ποιο πάνω δεν ήταν recommended.Σωστά το έκανα;

Και πάλι όμως τα ίδια.. :-(

Δημοσ.
Βαλε και δοκιμασε να λειτουργησεις τον υπολογιστη μονο με τη μια μνημη την οποια οταν την βγαζεις δεν τρως μπλε οθονη.

Έτσι είμαι τώρα με το ένα dimaki.:-)

Δημοσ.

@LouCi4er:Στο post 9 μόνο με το "προβληματικό" ήμουν.

@phanispal: Όπως είπα και στο πρώτο post μου έχω τρέξει bootable memtest και δεν έχει βγάλει κανένα error,έχω δοκιμάσει σε κάθε dimaki ξεχωριστά και με τα δύο μαζί.

Το θέμα είναι ότι τις έχω αγοράσει από το overclockers.co.uk και θέλω να είμαι σίγουρος ότι φταίνε οι Rams και δεν είναι κάτι άλλο.

Καμία άλλη ιδέα;

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...