MyComputerRIP Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, πριν απο κανα 2ωρο ο υπολογιστής μου "έσβησε" ξαφνικα ενω ήταν σε λειτουργία. Προσπάθησα να τον ανοιξω αλλα τίποτα.Δεν ακούγεται ήχος,ενω λειτουργούν οθόνες ηχεία και όλα τα συναφη. Άλλαξα την θέση της πρίζας στο πολύμπριζο,αλλα δεν έφταιγε αυτό. Ύστερα άνοιξα την κεντρικη μοναδα και την καθαρισα(δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μαζεύει τόση σκόνη).Και πάλι όμως αποτέλεσμα 0. Καμία ιδέα για το τι μπορώ να κανω ή τι φταίει; Χρειάζομαι τον υπολογιστή και θα αφιερώσω λίγο χρόνο τώρα ψάχνοντας την αιτία.Θα εκτιμούσα απαντήσεις(λιγάκι αναλυτικες). Σας ευχαριστώ προκαταβολικα.
v-tidus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κατ' αρχην δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβγαλεις τις ram. Αν και μετα απο αυτο δεν αναβει καν ουτε γυρναει καποιο ανεμιστηρακι τοτε μαλλον εχεις θεμα μητρικης ή τροφοδοτικου.
rafail1994 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ο ένοχος από αυτά που λες είναι το τροφοδοτικό εχεις άλλο δοκιμάσεις; Και μετα η ram αν γυρνάει το ανεμιστήρακι του επεξεργαστή
nick#18 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν καταλαβα αν πατας το κουμπι και αναβει το μηχανημα αλλα δεν δειχνει στην οθονη ή αν πατας το κουμπι και δε γινεται τιποτα...
spartacus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κατ' αρχην δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβγαλεις τις ram.Αν και μετα απο αυτο δεν αναβει καν ουτε γυρναει καποιο ανεμιστηρακι τοτε μαλλον εχεις θεμα μητρικης ή τροφοδοτικου. να τις αλλάξει και θέσεις θα πρόσθετα
MyComputerRIP Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Για να απαντήσω στο ερώτημα για το κουμπι. Το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Τώρα θα ανοιξω τον υπολογιστή αφου έβγαλα και έβαλα τις ram στην ίδια θεση. Αν δεν δουλέψει,μπορώ να τις αλλαξω και να τις βάλω σε οποιαδήποτε από τις άλλες θέσεις; +Δεν έχω άλλο τροφοδοτικο.
panosno1com Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 κάποιο overclocking μηπως εχεις κανει ;
rafail1994 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 +Δεν έχω άλλο τροφοδοτικο. Μήπως έχεις πολυμετρο;
nick#18 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικο μου μυριζεται...ρωτα κανενα φιλο για κανενα δανικο να κανεις μια δοκιμη...
MyComputerRIP Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Overclocking=? (μάλλον άσχετος είμαι) Αυτή η τελευταία ram με εκνεύρισε...αλλα και πάλι δεν λειτουργεί.. Έχω έναν παλιότερο κατα 3 χρόνια υπολογιστή...πως μπορώ να ξέρω τα αποτελέσματα αν αλλαξω τροφοδοτικο; Υπάρχει κίνδυνος(πυρκαγιάς,έκρηξης???) Το έχω πάθει με μία αλλαγη τάσης που είχα κανει σε προηγούμενο υπολογιστή.
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Έχω έναν παλιότερο κατα 3 χρόνια υπολογιστή...πως μπορώ να ξέρω τα αποτελέσματα αν αλλαξω τροφοδοτικο; Τσέκαρε τα watt από τα τροφοδοτικά. Αν το πιο παλιό είναι ίδιο η μεγαλύτερο δεν έχεις πρόβλημα. Αν είναι μικρότερο ποσταρεις τα specs του υπολογιστή σου (του καινούριου) και σου λέμε αν το σηκώνει η όχι... Κατά τα άλλα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα... Overclocking=? Υπάρχει ολόκληρo section στο insomna... Αν έχεις όρεξη, καλό διάβασμα
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Και ναι, σκασομυτάω να ρωτήσω από τι αποτελείται το σύστημά του TS.
probe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Από περιέργεια τι εννοείς <<Το έχω πάθει με μία αλλαγη τάσης που είχα κανει σε προηγούμενο υπολογιστή>> (και ακολούθησε έκρηξη);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.