Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 αυτό θα γίνει στο FTTH, κάποτε
anta_n Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 θα παρέχουν μέσω ΑΡΥΣ vdsl όπως παρείχαν adsl στις αρχές του... Αλήθεια, αυτό έχει αποφασιστεί; Θυμάμαι ότι η ΕΕΤΤ είχε μπλεχτεί στις αρχές για τη ρύθμιση του VDSL αλλά τελικά δεν ξέρω αν βγήκε κάποια τελεσίδικη απόφαση για τον τρόπο διάθεσης του στους παρόχους... ε ναι κατι τετοιο θα γινει.γιατι αλλιως ειναι μονοπωλιο.και μην ακουσω οτι ο οτε κανει το πρωτο βημα διοτι αν δεν ετρωγε το αγγουρι απο τους εναλακτικους θα ειμασταν ακομα στα 2 mbit.αν και παλι θα αρχισουν τα διαφορα θεματα.για μενα θα πρεπε οι οπτικες να ανηκαν σε τριτη εταρεια το ιδιο και τα dslam.anyway. ++
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οι παραθεσεις σου γιατι ειναι ανωνυμες; Για να μην πληρωνεις πνευματικα δικαιωματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 από ότι έχει πει ο Karavagos στο adslgr ο ΟΤΕ έχει δώσει τιμές χονδρικής για VDSL στους παρόχους...
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 αυτό θα γίνει στο FTTH, κάποτε μεχρι τοτε θα εχουμε γερασει thresh. Αλήθεια, αυτό έχει αποφασιστεί; Θυμάμαι ότι η ΕΕΤΤ είχε μπλεχτεί στις αρχές για τη ρύθμιση του VDSL αλλά τελικά δεν ξέρω αν βγήκε κάποια τελεσίδικη απόφαση για τον τρόπο διάθεσης του στους παρόχους... ++ λογικα θα πρεπει να τους συμπεριλαβει.τωρα ας ξεκινησει και θα δουμε τι θα γινει στην πραξη. Οι παραθεσεις σου γιατι ειναι ανωνυμες; Για να μην πληρωνεις πνευματικα δικαιωματα; χαχα από ότι έχει πει ο Karavagos στο adslgr ο ΟΤΕ έχει δώσει τιμές χονδρικής για VDSL στους παρόχους... καταλαβα.αντε παλι να ειναι κανας χρηστης με sync no ip και να πρεπει να μιλας παλι με τον οτε .ουφφ καλα ειχα γλυτωσει απο αυτους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 πιστεύω ότι θα δούμε πιο γρήγορα FTTH, όχι πλήρη κάλυψη αλλά τουλάχιστον αρχές εμπορικής διάθεσης, πριν ολοκληρωθεί η καινούρια κίτρινη γραμμή του Μετρό
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ποια θα ειναι η κιτρινη γραμη του μετρο?αυτο τηςθεσσαλονικης? β.το ευκολο ειναι να φερεις την οπτικη ινα μεχρι το σπιτι στον κατανεμητη το δισκολο ειναι να την ανεβασεις πανω στο σπιτι σου.μεσα απο υπαρχοντα σωληνα δεν περναει.εξωτερικα μετα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 http://www.ametro.gr/page/default.asp?id=15&la=1 της Αθήνας βέβαια ε παίρνεις μετατροπέα και το γυρνάς σε gigabit ethernet
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 http://www.ametro.gr/page/default.asp?id=15&la=1 της Αθήνας βέβαια ε παίρνεις μετατροπέα και το γυρνάς σε gigabit ethernet πλεον δεν εχω ασχοληθει με το μετρο.μπαινω [πολυ σπανια ασε που το χρονοδιαγραμμα τους δεν μου λεει κατι.απο την στιγμη που το ανακοινωνουν μεχρι την στιγμη που το φτιαχνουν υπαρχει διαφορα πολλων ετων.εδω και τοσους μηνες βλεπω αργυρουπολη και εκει που θα φτιαχνουν οι σταθμοι και ακομα..... οσο για το gigabit ethernet αυτο ισως χρειαστει να το κανεις ετσι και αλλιως οπως γινεται τωρα στις εταιρειες.απλα απαιτει χωρο να βαλεις το switch και ελπιζεις να μην στο κλεψουν.αν εισαι box τοτε δεν εχεις που να το βαλεις και β.θελει ρευμα στον κατανεμητη και γ.θελει ethernet Μεχρι πανω που τα νεα σπιτια εχουν.δηλαδη πιασε το αυγο και κουρεφτο.
portorafti Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Και γω στο Πορτο Ραφτι εχω τα ιδια προβληματα, τους εχω παρει πολλα τηλεφωνηματα, εκτος απο τις συνηθεις χαζομαρες που λενε "εχετε συνδεσει το ρουτερ και τα καλωδια" χθες μου ειπαν οτι εχει προβλημα το bandwidth και να μην μπαινω σε ορες αιχμης...(καλο ανεκδοτακι) και οτι περιμενουν αναβαθμηση χωρις να ξερουν ποτε. Μαλλον μας δειχνουν την πορτα εξοδου μας μετα απο 2 χρονια. Οι ταχυτητες μου ειναι απο 400kb-1mb τελεια ε??? και ανεβαζω και σελιδες!!!! βαρεθηκα πια να με κοροηδευουν
anta_n Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν τραβάει καιρό η κατάσταση και παίρνεις και τέτοιες απαντήσεις, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή. Κοίτα κιόλας μήπως παίξεις με καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά. Όλο και κάτι τρέχει τώρα (αν και περίμενα περισσότερα)
nurse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Υπήρχε πρόβλημα τα Χριστούγεννα και κοντά στη Πρωτοχρονιά. Μετά από μια επανεκκίνηση του ρούτερ όλα καλά τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.