marlia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας Εχω ενα sony ericsson k550i και εχω πρόβλημα με την φόρτιση.Δεν φταίει ο φορτιστής ή τα hands free γιατι εχω δοκιμασει αλλους φορτιστες.Με λίγα λόγια πρέπει να φταίει το σημείο που συνδέεται ο φορτιστής με το κινητό.Ξέρει κάποιος να μου πεί αν διορθώνεται?υπάρχει ανταλλακτικό δηλαδή?και αν ναι αξίζει να γίνει η διόρθωση ή να πάω να πάρω κανα καινούργιο φθηνούτσικο κινητούλη?Να πώ ότι σταδιακά ξεκίνησε να χαλάει.Σην αρχή νόμιζα οτι χαλασαν τα hands free και μπορεί να το ζόρισα και εγω.Τώρα φορτίζει με το ζόρι αφόυ τυλίξω το καλώδιο γύρω απ'το κινητό 10φορές και αφού πιάσει το σωστό σημείο(μου παίρνει περίπου 1ώρα η διαδικασία).
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ναι κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσουν να στο αλλαξουν.<το θεμα ειναι το ποσο θα σου παρουν και αν υπαρχει ανταλλακτικο(υπολογισε κανα μηνα μες το νερο εκτος κ αν εχουν αλλαξει τα δεδομενα της αντιπροσωπειας) Αν ακουσεις κανα 50αρι μην σου φανει παραξενο παντως!
basilis5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γειά σαςΕχω ενα sony ericsson k550i και εχω πρόβλημα με την φόρτιση.Δεν φταίει ο φορτιστής ή τα hands free γιατι εχω δοκιμασει αλλους φορτιστες.Με λίγα λόγια πρέπει να φταίει το σημείο που συνδέεται ο φορτιστής με το κινητό.Ξέρει κάποιος να μου πεί αν διορθώνεται?υπάρχει ανταλλακτικό δηλαδή?και αν ναι αξίζει να γίνει η διόρθωση ή να πάω να πάρω κανα καινούργιο φθηνούτσικο κινητούλη?Να πώ ότι σταδιακά ξεκίνησε να χαλάει.Σην αρχή νόμιζα οτι χαλασαν τα hands free και μπορεί να το ζόρισα και εγω.Τώρα φορτίζει με το ζόρι αφόυ τυλίξω το καλώδιο γύρω απ'το κινητό 10φορές και αφού πιάσει το σωστό σημείο(μου παίρνει περίπου 1ώρα η διαδικασία). εχω το ιδιο προβλημα με ενα παλιο σονυ κινητακι και η λυση ειναι να περναω ενα λαστιχακι 2-3 φορες γυρω απο το τηλ που κραταει σφηκτα τον φορτιστη επανω και ειμαι μια χαρα. κομπογιαννητικος τροπος,αλλα ειναι και δωρεαν.για δοκιμασε τον
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το αναφερω απλα πληροφοριακα,μπορουμε να 'επαναφερουμε'την σκληροτητα του φορτιστη(οπως ηταν στις αρχες δλδ)αν βαλουμε αναμεσα στις εγκοπες μια οδοντογλυφιδα και την αφησουμε για αρκετη ωρα εκει!Αν καποιος βιαζεται,μπορει να χρησιμοποιησει και αναπτηρα(στιγμιαια ομως)μαζι με την οδοντοφλυφιδα
marlia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εχω το ιδιο προβλημα με ενα παλιο σονυ κινητακι και η λυση ειναι να περναω ενα λαστιχακι 2-3 φορες γυρω απο το τηλ που κραταει σφηκτα τον φορτιστη επανω και ειμαι μια χαρα.κομπογιαννητικος τροπος,αλλα ειναι και δωρεαν.για δοκιμασε τον ούτε αυτο πιάνει..είναι σε χειρότερο στάδιο.πρέπει να είναι το μίσο καλώσιο βγαλμένο και πιεσμένο προς τα κάτω.μάλλον πρέπει να αγοράσω άλλο αν και δεν θελω γιατι κατα τα αλλα είναι μια χαρα.. ---------- Προσθήκη στις 20:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ---------- η οδοντογλυφιδα περνά μεσα απο τα 'κλιπάκια' του φορτιστή?μέσα απο τις τρυπούλες?
Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ναι.Αλλα αν εχει προβλημα η βαση φορτισης δεν θα δεις αποτελεσμα. Θα το νιωσεις μετα οταν θα πας να κουμπωσεις τον φορτιστη,θα χρειαστει περισσοτερη δυναμη για να κουμπωσει.Συνηθως το αφηνω καμια ωρα μπορει και λιγοτερο οταν δεν το βιαζομαι.
giannisv6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Είχα το ίδιο θέμα με το Κ800,λόγο δουλειάς(οδοντοτεχνίτης)έχω αμμοβολή,το γύμνωσα το κινητό μέχρι που έμεινε η πλακέτα με την βάση του κινητού,χτύπησα απαλά για 1 sec. τις επαφές με την αμμοβολή και είναι σαν καινούργιο μετά απο 3 χρόνια περίπου !!!
cosmos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικό πρόβλημα των se. Όσα τέτοια είχα κ έχω έχουν το ίδιο πρόβλημα και με πολύ προσεκτική χρήση στο φόρτισμα.... Η λύση : ..... 10 κωλοτούμπες και 7 τσακίσματα στο καλώδιο κοντά στο σημείο της υποδοχής μέχρι να ανάψει το τιμημένο !!!!!
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Συνήθως (αν δεν υπάρχει οξείδωση) ένα καθάρισμα των επαφών αρκεί. Δοκίμασε με μία οδοντογλυφίδα να καθαρίσεις τις επαφές στην μεριά του κινητού. Μετά καθάρισε προσεκτικά και τα μεταλλάκια στην μεριά του φορτιστή. Ένα ξύσιμο με την αιχμή ενός μικρού μαχαιριού είναι αρκετό. Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον φορτιστή στα SE. Εκτός από ένα που το ξέχασα σε ένα βρεγμένο jacket και πρόλαβε και οξειδώθηκε. Με ένα καθάρισμα όμως έφτιαξε και αυτό.
giannisv6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Συνήθως (αν δεν υπάρχει οξείδωση) ένα καθάρισμα των επαφών αρκεί. Δοκίμασε με μία οδοντογλυφίδα να καθαρίσεις τις επαφές στην μεριά του κινητού. Μετά καθάρισε προσεκτικά και τα μεταλλάκια στην μεριά του φορτιστή. Ένα ξύσιμο με την αιχμή ενός μικρού μαχαιριού είναι αρκετό. Προτείνω καρφίτσα καλύτερα
hackerW32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 τα 2 se που έχω (το ένα το σκότωσα) καμιά 10αρια φίλοι μου που έχουν se το ίδιο πρόβλημα έχουν... και στο hands free ,σε άλλους δεν λειτουργεί το μικρόφωνο σε άλλους παίζει το ένα ακουστικό.. Άν το κουνήσω λίγο το βύσμα πέρα δώθε πιάνει, αλλά όσο περνάνε οι μήνες αυτό γίνετε και πιο δύσκολο...
kostastnt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πρώτα οινόπνευμα με μπατονέτα να φύγει η λάσπη και να μουλιάσουν οι βρωμιές και μετά οδοντογλυφίδα...
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Προτείνω καρφίτσα καλύτερα Θα αφαιρέσει την επίστρωση του χρυσού και μάλλον θα γίνει χειρότερα.
alikoula Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να αλλάξεις την βάση που φορτιζει 35 ευρώ θα σου στοιχίσει ασε τις οδοντογλυφιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.