Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H εγγυηση-DOA-ερωτηση

MiDi_MiLiZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπό γωνίες όμως ή ακόμα κι όταν είσαι ακριβώς μπροστά της;

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω 100% την διαφορά bleeding και tinting.

Υπο γωνία πάλι σαν να βλέπω bleeding είναι, απλά αλλάζει το χρώμα σε πορτοκαλοχρυσορόζ και απο εκει που το έβλεπα μόνο στις γωνίες όταν κεντράριζα το κεφάλι στο μόνιτορ, υπο γωνία φαίνεται σαν να μετακινείται η διάχυση προς τα πάνω και φαίνεται γεμίζει μέχρι και η μισή οθόνη.

Χτες το βράδυ πάντως όταν έπεσε ο φωτισμός του δωματίου ξεγυμνώθηκε και το black issue της οθόνης...Την μέρα φαίνονταν όλα ok και μόνο στην κάτω αριστερή ένιωθα διάχυση.

Τέσπα θα την κρατήσω μικρές οι διαφορές με άλλες ίδιες που είδα στο νετ. Ίσως στρώσει λίγο με την λειτουργία.

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω 100% την διαφορά bleeding και tinting.

Υπο γωνία πάλι σαν να βλέπω bleeding είναι, απλά αλλάζει το χρώμα σε πορτοκαλοχρυσορόζ και απο εκει που το έβλεπα μόνο στις γωνίες όταν κεντράριζα το κεφάλι στο μόνιτορ, υπο γωνία φαίνεται σαν να μετακινείται η διάχυση προς τα πάνω και φαίνεται γεμίζει μέχρι και η μισή οθόνη.

Χτες το βράδυ πάντως όταν έπεσε ο φωτισμός του δωματίου ξεγυμνώθηκε και το black issue της οθόνης...Την μέρα φαίνονταν όλα ok και μόνο στην κάτω αριστερή ένιωθα διάχυση.

Τέσπα θα την κρατήσω μικρές οι διαφορές με άλλες ίδιες που είδα στο νετ. Ίσως στρώσει λίγο με την λειτουργία.

Παραξενο φιλε,πρεπει να σου εκατσε πολυ φολα κομματι.Εγω δεν εχω προσεξει τπτ κανα 2μηνο που την εχω.Bleeding σχεδον καθολου,tnting δεν ξερω τι ειναι και γενικα τπτ το ασυνηθιστο.Το μονο,που το εχω ξαναπει,ειναι οτι εχω ενα κολλημενο pixel στο μαυρο αλλα εκει που το εχει και να στο δειξω δυσκολα θα το καταλαβεις.Αυτο το μπανανοβερυκοκι που λες,πολυ παραξενο μου κανει.Η αληθεια ειναι οτι και εγω απο μια Samsung 22" ΤΝ δεν ενθουσιαστηκα αλλα δεν μπορω να πω οτι με κοροιδεψαν κιολας.Αρκετα καλη για τα λεφτα της.

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε Φανη,δεν εχω προσεξει τπτ τετοιο.Αμα το θυμηθω καμια μερα,σε κανα μαυρο φοντο να παω πλαγια της οθονης, θα το κοιταξω ετσι απο περιεργεια.

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε Φανη,δεν εχω προσεξει τπτ τετοιο.Αμα το θυμηθω καμια μερα,σε κανα μαυρο φοντο να παω πλαγια της οθονης, θα το κοιταξω ετσι απο περιεργεια.

Όχι μόνο μαύρο φόντο.

Μαύρο φόντο σε πίσσα σκοτεινό χώρο. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια κατοχος και γω της dell.Με το που την πηρα την συνδεσα στο laptop εβαλα μαυρο φοντο και σε τελειος σκοτινο μερος την κοιτουσα και απο μπροστα και πλαγια και δεν παρατηρεισα κατι απο αυτα

Δημοσ.

Άψογος!

Και κατι αλλο ψιλοενδιαφερον που εχει να κανει με την οθόνη είναι οτι το dynamic contrast ειναι πάντα οff και μπορεις να το ενεργοποιησεις μονο αν τη βάλεις σε game mode.Οχι βεβαία οτι θα το χρησιμοποιουσα ποτε.

Eπίσης για service menu(ΠΡΟΣΟΧΗ!δεν το έχω δοκιμάσει,ευθύνη δική σας):

Turn off the monitor, hold down the 1st and 2nd monitor buttons (i.e. top two) and turn the monitor on. When the screen is on, release the two buttons and press the top button, you'll get a blue factory menu. To exit from the menu just turn the monitor off and on again.

You can also see how long the backlight has been on by turning off the monitor, press and hold the 1st and 3rd monitor buttons, turn the monitor on and then releasing the buttons you were holding down. Again, to exit from that menu, just turn the monitor off and on again.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...