Kapazo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρα και καλο χειμωνα. Λοιπον εχουμε και λεμε. Εχω ενα modem router απλο (με μονη Ethernet θυρα) για ιντερνετ.Και θελω να συνδεσω αυτο το modem με ενα ασυρματο modem router της netgear(προφανως το δευτερο δε θα παιζει πλεον το ρολο του modem αλλα μονο του router).Οταν ομως συνδεω με ethernet το modem με το netgear (σε μια θυρα απο τις τεσσερεις διαθεσιμες) και στην αλλη θυρα τον υπολογιστη μου δεν εχω internet.Δοκιμασα να απενεργοποιησω το dhcp στο netgear αλλα το προβλημα παραμενει.Σκοπος μου ειναι να συνδεσω το modem router στο netgear μεσω ethernet και ολοι οι υπολοιποι υπολογιστες να συνδεθουν στο netgear τοσο ασυρματα οσο και ασυρματα με σκοπο να εχουν internet αλλα και να ανταλασσουν αρχεια.
Rabican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ειναι θεμα routing. απο οτι καταλαβα εσυ συνδεεις το PC σου πανω στο netgear. πρεπει το netgear να ξερει με καποιο τροπο πως ολα τα πακετα που πανε προς το internet πρεπει να τα διωχνει στη θυρα που ειναι συνδεδεμενο το αλλο routerακι. κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ταλαιπωρεισαι με 2 ρουτερ και μεσοβεζικες λυσεις. ενα switch κανει το πολυ 15-20 ευρω.. παρτο και ριξτο πανω στη μια θυρα του ρουτερ και καθαρισες!
Kapazo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τη λυση του swich την ειχα σκεφτει και εγω αλλα νομιζα πως το netgear ειναι σαν ενα swich με modem , μαλλον εκανα λαθος. Δηλαδη αν παρω to swich και το βαλω πανω στο αρχικο modem router και πανω στο swich συνδεθουν οι υπολογιστες δε θα χρειαστει να κανω καποια ρυθμιση και ολα θα λειτουργουν ρολοι;Αν αγοραζα κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Routers/Belkin-Wireless-Router-Surf-N150-F7D1301NT.htm θα εκανα αυτα που ζηταω στο πρωτο Post;
stefoss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 To ασύρματο router με τις 4 ethernet θύρες δεν είναι adsl? Είναι "σκέτος" router?
stefoss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το netgear ειναι ασυρματο modem router. Τότε γιατί δε το βάζεις μόνο του?
Rabican Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 οτι γινεται και με το netgear, γινεται... απλα πρεπει να προσεξεις τα 2 μοντεμ-ρουτερ να μην εχουν ιδια ΙΡ στο εθερνετ τους, να βαλεις τη σωστη gateway στο PC και μετα θα παιζει κανονικα... το εχω κανει με ενα baudtec για να επεκτεινω ενα καλωδιο!λοοοολ
vaha Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Έχω το Linksys WRT300N Wireless-N Broadband Router και θαθελα να το βάλω να δέχεται (client) το ασύρματο wifi σήμα από το Asus adsl modem-router WL-AM604G που βρίσκεται στον κάτω όροφο. και να Συνδεθεί με καλώδιο στον πάνω όροφο με 3 pc. Ποιος μπορεί να με καθοδηγήσει?? Έχω βάλει αυτό το θέμα σε άλλο post αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.