cloak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σε ευχαριστω πολυ. Τελικα μονο το κουμπακι επρεπε να πατησω και ΟΚ. Να ρωτησω και ενα τελευταιο επειδη δεν εχω αλλο χωρο για να συνδεσω αλλα ανεμηστηρακια στο τροφοδοτικο... γινεται να το συνδεσω σε καλωδιο αλλου ανεμηστηρα που ειναι συνδεδεμενο, η δεν κανει? Τον σκληρο πως τον συνεδεσες??? σε μενα δεν χωραει στη θηκη του το συρομενο και εχω και μικρο καλωδιο που συνδεεται με μητρικη και DVD και αναγκαστικα το εχω χυμα πανω απο το DVD... Αν πηρες επιπλεον ανεμιστηρακια εχουν μολεξ που σου δινουν 2 εξοδους για το 4πινο του τροφοδοτικου....και εκει κανεις την συνδεση Η πρωτη συρομενη θηκη δισκου ειναι για SSD, αν δεν εχεις ssd αφαιρεις αυτη την βαση της θηκης και βαζεις εναν κλασσικο δισκο. Αυτα ισχυουν μονο για την πρωτη θεση. εννοειται οτι καθε συρομενη την βγαζεις τελειως για να βαλεις μεσα καποιο δισκο. τα κλασσικα καλωδια δισκων αποκλειεται να μην χωρανε. αν εχεις δισκο IDE παρε καινουργια καλωδιοταινια ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:46 ---------- Στο δικο μου ανοιγουν αρκετα ευκολα. Μηπως σε αυτο πισω απο την μητρικη, δεν εχεις κανει καλο cable management, και φωσκονουν τα καλωδια με αποτελεσμα να ανοιγει και να κλεινει δυσκολα ? +1 Συμφωνω οτι θελει καλο πιασιμο των καλωδιων Μεττα ανοιγει κανονικα
June Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως που εκανα οσο το δυνατο πιο καλο cable management, με παιδεψαν τοσο πολυ οι τροφοδοσιες προς τους σκληρους δισκους. Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα Corsair HX 650, του οποιου δεν γινεται να λυγισουν τοσο πολυ οι τροφοδοσιες που πανε στους σκληρους που με τα χιλια ζορια καταφερα να κλεισω την πορτα πισω απο την μητρικη. Επισης, το stock ανεμιστηρακι που εχει στην πανω μερια του κουτιου βγαζει προς τα εξω αερα ε; Γιατι λογω της ψυκτρας που εχω στον επεξεργαστη (Corsair H50) πρεπει ο πισω ανεμιστηρας να φυσαει προς τα μεσα κι οχι προς τα εξω. Εχω ολα τα stock ανεμιστηρακια που ειχε μεσα +1 12cm στην πορτα να φυσαει προς τα μεσα κι εχω αυτη τη στιγμη μεσα στο κουτι 47οC (που δεν νομιζω να ειναι και πολυ φυσιολογικο) και στον επεξεργαστη 34οC (σε idle κατασταση).
cloak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αυτες τις θερμοκρασιες εχω με ελαφρο overclocking και στον επεξεργαστη εχω αυτη την ψυκτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-RR-CCH-LB22-GP.htm
cloak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Υπό φόρτο τι γίνεται; Η μεγαλυτερη θερμοκρασια που εχω δει με Company of heroεs & Battlefield Bad Company 2 που παιζουν τα παιδια μου ειναι 47-48 βαθμοι
Maldino Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Eχω μικρο καλωδιο για τον σκληρο και δεν φτανει αυτο εννουσα. Ακομα το εχω λιγο μπ@#...λο με τα καλωδια μεσα... αλλα καποια στιγμη θα το φτιαξω. Σκεφτομαι 2 ανεμηστηρες για το πλαινο οπως το κοιτας αριστερα... Εσεις που αλλου εχετε βαλει και ποσο σας εχουν κοστισει πανω κατω? https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200202751 53βαθμοι κελσιου για καρτα γραφικων ειναι πολλοι???
eftihios1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η δικη μου καρτα παιζει γυρω στους 35 με 40 βαθμους οταν βρισκεται σε idle. Μια 4850 εχω. Το αν ειναι πολλοι οι 53 βαθμοι εξαρταται απο τι καρτα εχεις
Maldino Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η δικη μου καρτα παιζει γυρω στους 35 με 40 βαθμους οταν βρισκεται σε idle. Μια 4850 εχω. Το αν ειναι πολλοι οι 53 βαθμοι εξαρταται απο τι καρτα εχεις Οπως βλεπεις εχουμε την ιδια... 4850
June Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μπορει καποιος παιδια να μου απαντησει για το θεμα των fans; Επισης, το stock ανεμιστηρακι που εχει στην πανω μερια του κουτιου βγαζει προς τα εξω αερα ε; Γιατι λογω της ψυκτρας που εχω στον επεξεργαστη (Corsair H50) πρεπει ο πισω ανεμιστηρας να φυσαει προς τα μεσα κι οχι προς τα εξω. Εχω ολα τα stock ανεμιστηρακια που ειχε μεσα +1 12cm στην πορτα να φυσαει προς τα μεσα κι εχω αυτη τη στιγμη μεσα στο κουτι 47οC (που δεν νομιζω να ειναι και πολυ φυσιολογικο) και στον επεξεργαστη 34οC (σε idle κατασταση).
thinlizzy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα αγόρασα την Coolermaster Hyper 212 plus γιατί η stock της Intel μου πήρε τα αυτιά. Ξέρωντας ότι το 690 II είχε άνοιγμα στην πίσω πλευρά για τοποθέτηση ψύκτρας χωρίς να βγάλεις την μητρική, λέω "ωραία θα τελειώσα γρήγορα". Μαντέψτε όμως : Σε μητρική Gigabyte socket 1156 δεν μπορείς να βιδώσεις τις δύο κάτω βίδες του back plate! @June: Μπορείς να βάλεις ακόμη ένα ανεμισταράκι στην επάνω μεριά και τον πίσω ανεμιστήρα να του αλλάξεις φορά.
June Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 @June: Μπορείς να βάλεις ακόμη ένα ανεμισταράκι στην επάνω μεριά και τον πίσω ανεμιστήρα να του αλλάξεις φορά. Δυστυχως τον πισω δεν μπορω να τον αλλαξω φορα γιατι πρεπει να φυσαει προς τα μεσα για να ψυχει τον radiator της corsair h50. Οποτε μονο απο πανω μπορω να βγαζω τον ζεστο αερα. Για το απο πανω τμημα εχετε βρει τροπο να το βγαλετε για τοποθετηση 2ου ανεμιστηρα; Γιατι στο βιβλιαρακι δειχνει κατι εγκοπες που βγαινει, αλλα στο κουτι δεν τις βλεπω...
cloak Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για το απο πανω τμημα εχετε βρει τροπο να το βγαλετε για τοποθετηση 2ου ανεμιστηρα; Γιατι στο βιβλιαρακι δειχνει κατι εγκοπες που βγαινει, αλλα στο κουτι δεν τις βλεπω... Οι εγκοπες ψηλαφιζονται απ το εσωτερικο του κουτιου. οχι απ εξω. τις πιεζεις προς τα εξω και πανω μια-μια και ετσι θα βγει το πανω μερος.ΠΡΟΣΟΧΗ στα μπροστινα καλωδια(USB,,e-sata κ.λ.π.)
eftihios1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει συνολικα 6 εγκοπες, 3 απο καθε πλευρα. Και πρεπει να τις πιεσεις απο μεσα οπως λεει και ο cloak
FaRMaKhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μπορει καποιος παιδια να μου απαντησει για το θεμα των fans; Bαλε το φουρφουρι της Η50 σαν exhaust δεν θα δεις διαφορα και δεν θα χαλας και το airflow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.