PRE04139 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα Laptop (με WiFi) και αγόρασα πρόσφατα το πολυμηχάνημα Canon MX350 με WiFi προσπαθώ να τα συνδέσω αλλά μάταια! Στο manual του εκτυπωτη αναφέρει ότι δεν συνδέεται σε ad - hoc. Ποιά σύνδεση πρέπει να ρυθμίσω για να συνδεθεί; Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Πρέπει να αγοράσω καποιο ασύρματο δρομολογητη, ή αρκει το WiFi που έχει το Laptop; Ευχαριστώ.
AlexNet Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αφού δεν υποστηρίζει ad hoc μάλλον δεν μπορείς να το συνδέσεις απευθείας με το λάπτοπ σου. Καλύτερα σύνδεσε το με ένα καλώδιο γιατί να αγοράσεις ρούτερ μου φαίνεται λίγο ασύμφορο. Το μόντεμ ρούτερ που έχεις για να συνδέεσαι στο ιντερνετ δεν είναι ασύρματο;
PRE04139 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το μόντεμ ρούτερ που έχεις για να συνδέεσαι στο ιντερνετ δεν είναι ασύρματο; Συνδέομαι ασύρματα (με το tp-link wn722n) με το router του αδερφού μου δυο ορόφους επάνω από εμενα. Το δύκτιο αυτό δεν το πιάνει ο canon. Αν χρησιμοποιήσω ένα ασύρματο router που είχα πάρει με το connex μόνο για την σύνδεση laptop - canon γίνεται; ---------- Προσθήκη στις 12:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:29 ---------- Μπορώ να μετατρεψω το BaudTec ασύρματο router που έχω σε access point ώστε να συνδέω το laptop με τον πολυμηχανημα (wifi); Το πολυμηχανημα βρίσκεται μακρια και δεν μπορω να χρησιμοποιήσω καλώδια. Αν κάποιος έχει κατφερει κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει, γιατι δεν μπορω να βγάλω άκρη. Ευχαριστω.
arisgr0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μπορεις. Πρεπει ομως να βαλεις στο λαπτοπ σου δευτερη καρτα δικτυου. Ουσιαστικα θα συνδεεσαι σε δυο διαφορετικα ασυρματα δικτυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.