phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κάπου εδώ είναι που θα βοηθούσε να γνωρίζαμε το μοντέλο της μητρικής σου.. :Ρ
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ^ Έτσι, έτσι. Ένα-ένα. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Βραδέως σπεύδε. Φέτα.
nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς αυτό το μήνυμα?? Keyboard Error Or No Keyboard Present Το βγάζει όταν κάνει boot. Έχει σχέση με την μπαταρία που είναι στη μητρική?? την έβγαλα για λίγο και την ξαναέβαλα Σίγουρα είναι θέμα BIOS και σίγουρα λύνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο! Αν δεν ξέρεις τίποτα από BIOS ο ευκολότερος τρόπος για σένα είναι να βρεις κανένα φίλο, ή κάποιον μεγαλύτερο, που να ξέρει λίγα πράγματα από BIOS και να έρθει να σε βοηθήσει. Με μερικές δοκιμές θα μπορέσει να σου το φτιάξει. Αν δεν έχεις απολύτως κανένα να σε βοηθήσει, βρες το manual της μητρικής και δοκίμασε με αυτό. Συνήθως τα manual είναι σε απαίσιες μεταφράσεις από κινέζικα και δεν βγάζεις άκρη, αλλά από το τίποτα είναι καλύτερα!
vaha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 motherboard: ASUS P4S533-X http://www.firingsquad.com/hw/51/ASUS_P4S533-X/
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FgHNhKFhSx0[/ame]
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Hooooly.. πού την πέτυχες αυτήνα; Κλάιν μάιν τώρα..
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Σπέσιαλ ρηζέρβ. Ασ' τα όμως τώρ' αυτά - το παιδί πόσταρε τη μητρική που έχει. Όρμα τώρα που σε βρήκαμε!
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Πού να βρεις τώρα το BIOS αυτής.. πακέτο φάγαμε (έφαγα δηλαδή)..
washcloud Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δε νάιτ ιζ γιανγκ :Ρ ---------- Προσθήκη στις 02:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ---------- σε πιο μενου ειναι αυτο? μάλλον εδώ είσαι, ε;
vaha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν καλημέρα σας έκανα format και ησύχασα..(μέχρι νεοτέρας??) σ’ ευχαριστώ και πάλι φίλε είσαι κύριος και ο φίλος σου οπός θα καταλάβατε πήρα ένα παλιό pc και το ξαναβάζω μπρος για δεύτερο (πιο πολύ για χόμπι το κάνω) Μου‘ χει μείνει να βάλω άλλο ένα σκληρό δίσκο πάλι από παλιό pc (δηλαδή θα έχει 2X40GB) και να βγάλω το dvd player και να βάλω ένα dvd-w που έχω πάλι από παλιό pc μόλις τελειώσω αυτό έχω και άλλον ένα να φτιάξω πάλι παλιό με μητρική: QDI P6S645 SUPERB 4E BIOS V1.2SLCP CHIPSET SIS646-6A6IXQ19C-00 Έχει επεξεργαστή Intel Pentium 4 σοκετ θα χρειαστεί να δω τι ram να βάλω γιατί είναι μικρή αυτή που έχει. έχω κάτι ram που δεν χρησιμοποιώ αλλά ακόμα δεν γνωρίζω αν μπαίνουν?? Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχει κλειδωμένα τα windows xp με password και Novell client με password δεν ξέρω πως να μπω για να βγάλω τελείως το Novell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.