{xxx} Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μόλις πούλησα πρόσφατα το netbook μου και ψάχνω τον αντικαταστάτη του και λέω να πάω προς κάποια από τις ταμπλέτες που έχει γίνει τόσος πανικός τώρα. Έχω ακούσει τόσα και τόσα και κατάληξη καμία. Πρώτα πρώτα θέλω να μάθω πιά μοντέλα θα έχουν κυκλοφορίσει (Η αγορά θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου) ως τότε και πιο θα μου προτείνατε για αγορά και γιατί. Απαραίτητη προυπόθεση η αυτονομία του σε video playback να είναι 7+ ώρες λόγω ταξιδιού. Το ipad το αποκλείω πρώτο λόγω έλλειψης των βασικών (camera, flash, usb) + το ότι έχω ήδη iphone. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα ipad αλλά το έχεις αποκλείσει...Πάντως η έπομενη έκδοση του θα έχει camera.
xristoforos89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αλλα ανεβαινεις πολυ και σε τιμη με τα tablets!
{xxx} Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα ipad αλλά το έχεις αποκλείσει...Πάντως η έπομενη έκδοση του θα έχει camera. εδώ καλα καλα δεν έχει έρθει(επισημα τουλάχιστον) η πρώτη έκδοση, αν περιμένω και την επόμενη......
111111 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είμαι έτοιμος νας χτυπήσω αυτό http://www.skroutz.gr/s/285732/Lenovo-S10-3T-1GB-160GB.html . Το είδα από κοντά, μου άρεσε, βολική η tablet οθόνη και περιστρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις και προς το παρόν πολύ καλή τιμή στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό.
andypolitis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εδώ καλα καλα δεν έχει έρθει(επισημα τουλάχιστον) η πρώτη έκδοση, αν περιμένω και την επόμενη...... Η επόμενη λογίκα δεν θα αργίσει,όπως έγινε και με το iphne.
{xxx} Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Οπως προαναεφερα ομως σκοπευω να το παρω αρχες δεκεμβριου... Οσο για το levono δεν διαφερει απο καποιο αλλο netbook με διαφορα την περιστρεφομενη οθονη οποτε παει και αυτο Sent from my iPhone using Insomnia.app
111111 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Οπως προαναεφερα ομως σκοπευω να το παρω αρχες δεκεμβριου... Οσο για το levono δεν διαφερει απο καποιο αλλο netbook με διαφορα την περιστρεφομενη οθονη οποτε παει και αυτο Sent from my iPhone using Insomnia.app Δεν είναι θέμα περιστρεφόμενης οθόνης, αλλά μιλάμε για κλασικό φορητό με οθόνη tablet. Σκεπτόμουν να πάρω σκέτω tablet (archos κλπ), αλλά η έλλειψη κανονικού πληκτρολογίου και ποντικιού κάποιες φορές είναι περιοριστική. βέβαια και το tablet παίρνει πληκτρολόγιο αλλά τότε χάνεται η ευκολία μεταφοράς του.
{xxx} Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι θέμα περιστρεφόμενης οθόνης, αλλά μιλάμε για κλασικό φορητό με οθόνη tablet. Σκεπτόμουν να πάρω σκέτω tablet (archos κλπ), αλλά η έλλειψη κανονικού πληκτρολογίου και ποντικιού κάποιες φορές είναι περιοριστική. βέβαια και το tablet παίρνει πληκτρολόγιο αλλά τότε χάνεται η ευκολία μεταφοράς του. Σωστά αλλά ο κύριος λόγος που το χρειάζομαι είναι τα ταξιδια αρκετών ωρών οπότε το πληκτρολόγιο δεν με ενδοιαφέρει και τόσο.
kostasfalcon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μην τα μπερδευουμε......αλλη χρηση ενα tablet (archos) και αλλη χρηση ενα netbook. Το πρωτο ειναι καλο μονο για σερφαρισμσ αντε και καμια θεαση ταινιας και γενικως πολυ απλα πραγματα.Δεν μπορει να αντικαταστησει ενα netbook
{xxx} Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μην τα μπερδευουμε......αλλη χρηση ενα tablet (archos) και αλλη χρηση ενα netbook. Το πρωτο ειναι καλο μονο για σερφαρισμσ αντε και καμια θεαση ταινιας και γενικως πολυ απλα πραγματα.Δεν μπορει να αντικαταστησει ενα netbook το ξέρω γι'αυτό κοιτάω για tablet. Έχω 1 desktop ελλάδα και 1 Κύπρο (φοιτητής) και ψάχνω για κάτι απλό και βολικό για να το παίρνω στα ταξίδια μου χωρίς να με κουράζει. Κυρίως για ταινίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.