Προς το περιεχόμενο

msdn και windows 7

dinak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωρίζει κανείς εάν στο msdn τα windows 7 βρίσκονται σε μορφή iso? γιατί τα χρειάζομαι σε cd και με προβληματίζει το γεγονός ότι (απ'οτι γράφει) το επόμενο βήμα μετά το κατέβασμα είναι το unpacking :/ και μετά το install...εάν μπορούσε να με βοηθήσει κάνεις........

Δημοσ.

κοιτάς στο msdn πόσα είναι το αρχείο και κρίνεις, πρέπει να το αναφέρει

ΜΗΝ περιμένεις ακριβώς ίδιο μέγεθος

λογικά η διαφορά μπορεί να είναι μερικά ΜΒ

ας πούμε μέχρι λίγες δεκάδες το πολύ (πχ έως 10-20 ΜΒ), όχι πιο πάνω

αν είναι πιο μεγάλη διαφορά τότε πιθανόν να παρουσιάστηκε πρόβλημα

νομίζω μπορεί να κάνει resume όμως δλδ να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει

Δημοσ.

ναι αλλά το θέμα είναι ότι δε γράφει στο msdn τα mb του αρχείου.γι'αυτό λέω...εγώ το περίμενα να είναι gb...είναι λογικό να είναι απλά λίγα mb?

Δημοσ.

δεν γράφει? είσαι σίγουρος?

νομίζω πως σε κάποιο σημείο το ανέφερε για αυτό το γραψα

anyway, έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι περίπου 2 gb +- αλλά περίμενε να μας πει και κάποιος πιο σίγουρα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το μέγεθος του αρχείου που θα κατέβει είναι 3,7GB. Το βλέπεις στην εικόνα του Step 3. Για αυτό ζητάει να το αποθηκεύσεις σε USB ή DVD και όχι CD.

Δημοσ.

δεν παρακολουθούσα τον υπολογιστή όταν τελείωσε το κατέβασμα του αρχείου, και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίχτηκε...τέσπα, θα δοκιμάσω να το ξανακατεβάσω!ευχαριστώ για τη βοήθεια!

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να το κατεβασεις οσες φορες θες και ναι, λεει ποσο μεγεθος πρεπει να εχει το αρχειο.

Δημοσ.

Ok, τώρα κατέβηκαν κομπλέ! 3gb είναι το αρχείο!αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά πριν. Anyways, ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...