profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα με το pc μου το οποίο δεν έχω καταλάβει ακόμα από τι προέρχεται.Ανοίγω την μονάδα αλλά δεν ξεκινάει καν.Τι μπορεί να φταίει?Άλλαξα την μητρική με μια ίδια,έβαλα καινούργιο επεξεργαστή,άλλαξα μνήμες αλλά πάλι τα ίδια.
profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τροφοδοτικο του κουτιου....οσο για τισ συνδεσεις δεν πιστευω να εχω κανει λαθος.4 φις ειναι ολο και ολο
probe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Είναι και το κουμπί μπροστά. Είναι εντάξει αυτό και στο σωστό σημείο συνδεμένο;
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σωστός ο probe. Δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις τα σχετικά pins μ' ένα κατσαβίδι ή μ' ένα μολύβι.
profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 και αυτα σωστα τα εβαλα.ετσι και αλλιως η μητρικη πανω γραφει power,led κτλ κτλ.το μηχανημα ξεκιναει.το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει τιποτα στην οθονη.αν καει ο σκληρος το bios το βγαζει,ετσι δεν ειναι?αλλαξα τον επεξεργαστη και εβαλα εναν καινουργιο....ξεκίνησε να μπει στα windows αλλα με το που πηγε να φορτωσει το desctop εκανε επανεκκίνηση και κολησε
probe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 και αυτα σωστα τα εβαλα.ετσι και αλλιως η μητρικη πανω γραφει power,led κτλ κτλ.το μηχανημα ξεκιναει.το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει τιποτα στην οθονη.αν καει ο σκληρος το bios το βγαζει,ετσι δεν ειναι?αλλαξα τον επεξεργαστη και εβαλα εναν καινουργιο....ξεκίνησε να μπει στα windows αλλα με το που πηγε να φορτωσει το desctop εκανε επανεκκίνηση και κολησε Η περιγραφή που δίνεις τώρα είναι τελείως διαφορετική από την αρχική. Τι κάνει τώρα το μηχάνημα γιατί εγώ τουλάχιστον μπερδεύτηκα.
profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ίσως να μην τοποθετήθηκα σωστα.....το τροφοδοτικο δινει ρευμα.....οι συνδεσεις ειναι σωστες....παταω το power του pc και λειτουργουν τα ανεμηστηρακια και ο σκληρος υπολειτουργει.η οθονη μαυρη και εγω απο πανω του να απορω :rolleyes:
probe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Clear cmos και για αρχή βγάλε το δίσκο από πάνω και γενικά άσε μόνο τα βασικά ram και κάρτα γραφικών.
nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μου είχε συμβεί να μην πατάει η κάρτα γραφικών καλά. Δοκίμασε να την πατήσεις λίγο περισσότερο, ή να την βιδώσεις.
profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 το εκανα μολις τωρα...αφησα την καρτα γραφηκων,μνημη,οθονη.ουτε πληκτρολογιο ουτε ποντικι αλλα και παλι τιποτα.
nikosBruin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Βγάλε και τους σκληρούς, DVD, USB κλπ. Αλήθεια τίποτα ήχους μπιμπ μπιμπ κάνει όταν πατήσεις το κουμπί ΟΝ;
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 τσεκαρε ΑΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ η καρτα γραφικών. Είχα ενα παλιοκουτο που την στηριζε στου διαολου τη καμπουρα και αμα τη βίδωνες πάνω του δεν πατουσε καλα -> δεν εδειχνε τιποτα στην οθόνη... Επίσης, εχεις βάλει τους αποστάτες κάτω απο τη μητρική;
profivark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 η καρτα γραφικων παταει καλα(δουλευει το ανεμιστηρακι που εχει πανω).δεν ακουγονται μπιπ και την μητρικη τωρα την εχω εξω απο το κουτι και το μονο που εχω συνδεσει ειναι οπως προειπα την οθονη,την καρτα γραφικων και την μνημη τιποτα αλλο.οταν καιγεται η μητρικη τι ακριβως παρουσιαζει το μηχανημα?
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 και εγω απο πανω του να απορω :rolleyes: ...κατέβα από πάνω του. Το επιβαρύνεις - γι' αυτό δεν ανοίγει. (...το να το πας σε τεχνικό, το σηκώνει το πορτοφόλι σου; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.