Προς το περιεχόμενο

motherboard η cpu????

profivark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...έχω ένα πρόβλημα με το pc μου το οποίο δεν έχω καταλάβει ακόμα από τι προέρχεται.Ανοίγω την μονάδα αλλά δεν ξεκινάει καν.Τι μπορεί να φταίει?Άλλαξα την μητρική με μια ίδια,έβαλα καινούργιο επεξεργαστή,άλλαξα μνήμες αλλά πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

και αυτα σωστα τα εβαλα.ετσι και αλλιως η μητρικη πανω γραφει power,led κτλ κτλ.το μηχανημα ξεκιναει.το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει τιποτα στην οθονη.αν καει ο σκληρος το bios το βγαζει,ετσι δεν ειναι?αλλαξα τον επεξεργαστη και εβαλα εναν καινουργιο....ξεκίνησε να μπει στα windows αλλα με το που πηγε να φορτωσει το desctop εκανε επανεκκίνηση και κολησε

Δημοσ.
και αυτα σωστα τα εβαλα.ετσι και αλλιως η μητρικη πανω γραφει power,led κτλ κτλ.το μηχανημα ξεκιναει.το προβλημα ειναι οτι δεν βγαζει τιποτα στην οθονη.αν καει ο σκληρος το bios το βγαζει,ετσι δεν ειναι?αλλαξα τον επεξεργαστη και εβαλα εναν καινουργιο....ξεκίνησε να μπει στα windows αλλα με το που πηγε να φορτωσει το desctop εκανε επανεκκίνηση και κολησε

Η περιγραφή που δίνεις τώρα είναι τελείως διαφορετική από την αρχική. Τι κάνει τώρα

το μηχάνημα γιατί εγώ τουλάχιστον μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

ίσως να μην τοποθετήθηκα σωστα.....το τροφοδοτικο δινει ρευμα.....οι συνδεσεις ειναι σωστες....παταω το power του pc και λειτουργουν τα ανεμηστηρακια και ο σκληρος υπολειτουργει.η οθονη μαυρη και εγω απο πανω του να απορω :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

το εκανα μολις τωρα...αφησα την καρτα γραφηκων,μνημη,οθονη.ουτε πληκτρολογιο ουτε ποντικι αλλα και παλι τιποτα.

Δημοσ.

τσεκαρε ΑΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ η καρτα γραφικών. Είχα ενα παλιοκουτο που την στηριζε στου διαολου τη καμπουρα και αμα τη βίδωνες πάνω του δεν πατουσε καλα -> δεν εδειχνε τιποτα στην οθόνη...

Επίσης, εχεις βάλει τους αποστάτες κάτω απο τη μητρική;

Δημοσ.

η καρτα γραφικων παταει καλα(δουλευει το ανεμιστηρακι που εχει πανω).δεν ακουγονται μπιπ και την μητρικη τωρα την εχω εξω απο το κουτι και το μονο που εχω συνδεσει ειναι οπως προειπα την οθονη,την καρτα γραφικων και την μνημη τιποτα αλλο.οταν καιγεται η μητρικη τι ακριβως παρουσιαζει το μηχανημα?

Δημοσ.
και εγω απο πανω του να απορω :rolleyes: :rolleyes:

...κατέβα από πάνω του. Το επιβαρύνεις - γι' αυτό δεν ανοίγει.

(...το να το πας σε τεχνικό, το σηκώνει το πορτοφόλι σου; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...