TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21320 just like the original fanmate
fragment_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει fan controler απο eshop που με βολευει εδω επαρχια; ψαχνω αλλα δε βρισκω που τους εχουν ? το χρειαζομαι επιγοντος
ask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 για να μην κάνω νέο τόπικ γράφω εδώ το πρόβλημα μου μιας και είναι σχετικό με θόρυβο.ακούγεται έντονος και συνεχόμενος θόρυβος σαν από ανεμιστηράκι και άνοιξα να καθαρίσω από σκόνες το ανεμιστηράκι της μητρικής αλλά ακούγεται το ίδο.να είναι το τροφοδοτικό ή απλά να θέλει άλλαγμα το ανεμιστηράκι της μητρικής?οεο?
TheELF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 για να μην κάνω νέο τόπικ γράφω εδώ το πρόβλημα μου μιας και είναι σχετικό με θόρυβο.ακούγεται έντονος και συνεχόμενος θόρυβος σαν από ανεμιστηράκι και άνοιξα να καθαρίσω από σκόνες το ανεμιστηράκι της μητρικής αλλά ακούγεται το ίδο.να είναι το τροφοδοτικό ή απλά να θέλει άλλαγμα το ανεμιστηράκι της μητρικής?οεο? Τα ανεμιστηράκια σου (έστω κάποιο από όλα) είναι ρυθμισμένο σε full στροφές,ίσως και έτσι να είναι το καλλίτερο για να αποφύγεις προβλήματα με την υπερθέρμανση. Αν θες να πειραματιστείς κατέβασε το speedfan και κατέβαζε της στροφές λίγο-λίγο σε έναν-έναν ανεμιστήρα προσέχοντας πάντα της θερμοκρασίες,καλό είναι να γίνει αυτό σε πλήρες φόρτο εργασίας και σε απλή χρήση και να αλλάζεις αναλόγως. EDIT: Μπορείς να το βάλεις να τα ρυθμίζει και αυτόματα,δες εδώ. http://unitstep.net/blog/2007/11/02/using-speedfan-to-automatically-control-your-pcs-fan-speeds/
ask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 δεν το ζορίζω με δύσκολες εφαρμογές οπότε θα το βάλω να το κάνει αυτόματα.. καλό το προγραμματάκι που λες..κατάλαβα από που έρχεται..δλδ εσεις να μου πείτε..μου βγάζει ότι υπερθερμαινεται κατι με ονομασία ΑUX και οταν κατεβαζω τισ στροφες του speed02 στο 80-90% πέφτει ο θορυβος αλλα υπερθερμαινεται το συγκεκριμενο κ ανεβαινουν παλι οι στροφες..αρα λειτουργει το προγραμματακι...αλλα τι φταίει..τι ειναι το AUX??
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Αν κάνεις ένα ψαχτικό στο Internet θα δεις ότι το aux δεν είναι κάτι συγκεκριμένο εξαρτάται από την μητρική πως τα έχει ρυθμισμένα,τρέξε το aida64 παράλληλα (computer->sensor) και βλέπε της θερμοκρασίες και από εκεί,κατά κανόνα το aux είναι κάτι επιπλέον και δεν χρειάζεται να σε απασχολεί μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το speedfan, βεβαιώσου όμως από το aida ότι δεν είναι κάτι υπαρκτό που όντως υπερθερμαίνεται.
JS v.i.p. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έχω τον ίδιο επεξεργαστή Pentium D και άλλαξα τον stock ανεμιστήρα γιατί έκανε πολύ θόρυβο. Έβαλα αυτόν της APACK ….. ZEROtherm Silence Innovations, δουλεύει από 900 μέχρι 2.300 rpm …… ..... ησύχασε το κεφάλι μου …. καμία σχέση, αθόρυβος εντελώς 16-30 dBA. ZEROtherm CF800
ask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 η θερ/σια του aux είναι 45 και από το speedfan η warning θερσια του είναι 50 γιαυτό όταν κατεβάζω λιγες τις στροφες αυτο δειχνει να θερμαινεται και ανεβαινουν παλι αυτοματα οι στροφες.. το aux εχει ως εικονίδιο το εικονίδιο του υπολογιστής μου..τλκ τι να κάνω..επισυναπτω prntscrn
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εμένα το aux αρχίζει από 23° περίπου και μετά από λίγο πέφτει στα 15-14°c και ο μόνος ανεμιστήρας που έχω είναι της cpu ο,τι νά'ναι δηλαδή. Είπες ότι βρήκες ποιος κάνει θόρυβο,είναι του aux;έχει καν ανεμιστήρα στο aux το σύστημά σου; Άποψή μου,αν κάνει θόρυβο π.χ. το cpu fan όρισε μόνο την cpu στο «Τemperatures» και άλλαξε μόνο τον αντίστοιχο fan στο «Speeds» και άσε το aux να κάνει ο,τι θέλει σάμπως και πριν ήξερες ότι υπάρχει καν.
ask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ένα ανεμιστηράκι υπάρχει της cpu...οπότε ρυθμίζω μόνο γι'αυτήν..αμά καεί τπτ σε κανένα μήνα θα σας ενημερώσω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.