Προς το περιεχόμενο

EKTIPWTES XAMILOU KOSTOUS/ANALWSIMA


colorpc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσους εκτυπωτές νομίζεις ότι έχει ο καθένας από εμάς ώστε να έχει βρει και τον οικονομικότερο; <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Η ερώτησή σου σηκώνει απάντηση "Ο δικός μου είναι ο καλύτερος, γιατί αν δεν είναι, παραδέχομαι ότι με έπιασαν μ@λ@κ@".

Ρίξε καμμια ματιά στα περιοδικά που κυκλοφορούν και αν καταλήξεις σε κάποια μοντέλα ξαναρώτησε. <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς το θέμα εκτυπωτής/αναλώσιμα είναι μία πικρή ιστορία.

 

Πριν από ένα χρόνο έβγαζε η Canon τον S400 και τον BJC6200 σε πάρα πολύ καλή τιμή με 4 ανεξάρτητα μελάνια. Δυστυχώς μόνο η κατηγορία με 4 ανεξάρτητα μελάνια είναι που αξίζει.

Έχει και η HP αλλάζ ξεκινά και αυτή ψηλά πλεον.

 

Από εκεί και πέρα είναι στη δική σου κρίση.

Ή δίνεις αρκετά χρήματα στην αρχή να πάρεις κάτι ανάλογο, ή περιορίζεσαι σε έναν εκτυπωτή που τα μελάνια του κάνουν όσο κάνει καινούργιος.

 

Highlander

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν εβαζες μεγιστη τιμη θα προτεινα τον cannon S530D. Ειναι φωτογραφικος, εχει υποδοχες για συνδεση με ψηφιακη και πανω απ' ολα εχει την καλυτερη αποδοση/τιμη οσον αφορα τα μελανια. Ακομα και τα "καλα" χαρτια του ειναι ελαφρως φτηνοτερα απο τα αντιστοιχα των αλλων εταιριων.

 

Γενικοτερα ομως για να απαντησω και στην ερωτηση σου, επειδη το εψαξα πολυ πριν σκασω 140 χηνες για εκτυπωτη ειδα οτι οι cannon παρα το μεγαλυτερο κοστος αποκτησης σου "δινουν" χρηματα καθε φορα που αλλαζεις μελανια. Οτι και να αποφασισεις παντως μην αρκεστεις σε τιποτα λιγοτερο απο 4 ξεχωριστα δοχεια μελανης.

 

Και ενα σημειο ακομα αξιο προσοχης: Ορισμενοι εκτυπωτες δεν εχουν ξεχωριστο δοχειο μαυρης μελανης και δημιουργουν το μαυρο με μιξη των 3 χρωματων. Μακρια απο αυτους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...