katsikoula Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 παιδια τελικα το πηγα πισω και μου ειπαν οτι απο την στιγμη που εχει ανοιχτει δεν μπορουν να την δεχτουν. τεσπα δεν το εψαξα και πολυ το θεμα κ ετσι την πουλησα και πηρα μια στα 1.8V. αλλα παλι τα ιδια. δεν μου βγαζει συνολικο μεγεθος μνημης 2GB. μηπως πρεπει οι μνημες να ειναι και ιδιας συχνοτητας? αυτη που πηρα τωρα τρεχει στα 800Mhz ενω η παλια στα 300Mhz. μηπως φταει αυτο? υπενθυμιζω ολα αυτα γινονται σε ενα Dell Optiplex 320.
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δε στέλνεις ένα mail στη Dell καλύτερα μπας και βγάλεις άκρη;
katsikoula Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δε στέλνεις ένα mail στη Dell καλύτερα μπας και βγάλεις άκρη; καλη ιδεα δεν το ειχα σκεφτει. ευχαριστω. θα σας κραταω ενημερους
beez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 ετσι την εχω πατήσει και εγω. καποιος φίλος προτεινε να βάλει την ταση στα 1,8V. αν ρυθμιζοταν η ταση, θα επρεπε να το βαλει στα 2v, στην υψηλότερη τάση απο τα 2 ντιμ αλλιώς θα του έσκαγε με μπλε οθόνες σε ανύποπτο χρόνο και ενω το κομπ μπορει να είχε δουλέψει ωρες. καλύτερη λυση η ανταλλαγή. φιλε μου πολυ το σκεφτεσαι αν και πως και γιατί και τι θα σου πουνε. ενα ειναι το θεμα, αν δεν διεκδικήσεις δεν παίρνεις.
katsikoula Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μιας κ ειναι Κυριακη σημερα ειπα να διαβασω το φοροθμ της Dell. μιλαμε οτι το ιδιο ακριβως προβλημα που εχω εγω το εχουν αλλα 10 ατομα στο φορουμ. εχουν δοκιμασει να επικοινωνησουν με την Dell αλλα απο τεχνικη υποστηριξη ειναι χαλια απο οτι διαβασα. τεσπα. γενικο συμπερασμα: λυση δεν υπαρχει δυστυχως... http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3514/t/19258102.aspx?PageIndex=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.