phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.. Το τροφοδοτικό σου έχει 3 12άρες, αλλά δεν προσθέτεις τα Α της καθεμιάς. Άλλο πόσο βγάζει η καθεμιά, και άλλο όλες μαζί. Είναι πιο περίπλοκο από αυτό βασικά.
sozz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το ξερω οτι δεν προσθετονται αλλα τι διαφορα εχει αν υπαρουν πολλες η μια 12αρα πχ αντι να βαλουν 3χ19 που δινει 43 να βαζανε μια με 43 με λιγα λογια τι να ψαχνουμε να βρισκουμε με πολλες 12αρες οι με λιγες
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και φαντάζομαι η μπάλα χάνεται ακόμα πιο πολύ αν σκεφτείς ότι τροφοδοτείται κι απ τη μητρική κι από εξωτερική/ξεχωριστή τροφοδοσία που μπορεί να τραβάνε από διαφορετικά rails (ε. Κάπου κει τα χα παρατήσει εγώ όταν το μελετούσα. Και btw, 3χ19=43 (?) 19=?
sozz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και φαντάζομαι η μπάλα χάνεται ακόμα πιο πολύ αν σκεφτείς ότι τροφοδοτείται κι απ τη μητρική κι από εξωτερική/ξεχωριστή τροφοδοσία που μπορεί να τραβάνε από διαφορετικά rails (ε. Κάπου κει τα χα παρατήσει εγώ όταν το μελετούσα. Και btw, 3χ19=43 (?) 19=? διαβαζεις λιγο απο πανω πως βγαινει το 43
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Οι απόψεις διίστανται, κάποιοι υποστηρίζουν μονά rails, κάποιοι πολλαπλά. Κι εγώ το 'χα πιάσει το θέμα και κάπου το άφησα, δεν έβγαλα άκρη.
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Σωστά. Δεν είχα δει το link και κάπου δε μου βγαιναν οι πράξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.