instik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Χαίρετε! Έχω μια απορία αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει! Έχω κάνει format στο laptop μου πολλές φορές αλλά χωρίς το cd recovery και έχω αντικαταστήσει διαφορετική έκδοση Widnows από αυτή που είχε το laptop εξ'αρχής όταν αγοράστηκε....Αναρωτιέμαι, αν θα μπορέσω να ολοκληρώσω επιτυχώς την αποκατάσταση του laptop στην αρχική του κατάσταση, κάνοντας format κανονικά με το cd recovery! Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ! Με εκτίμηση, Instik.
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εαν έχεις δημιουργήσει/κρατήσει τα recovery cds ή αν ΔΕΝ εχεις σβήσει το κρυφό recovery partition, τότε ΝΑΙ μπορείς να βάλεις το λειτουργικό που ήρθε απο το εργοστάσιο.
instik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εαν έχεις δημιουργήσει/κρατήσει τα recovery cds ή αν ΔΕΝ εχεις σβήσει το κρυφό recovery partition, τότε ΝΑΙ μπορείς να βάλεις το λειτουργικό που ήρθε απο το εργοστάσιο. To κρυφό recovery partition δεν γνωρίζω τι είναι, αλλά ναι το recovery cd το έχω, δηλαδή αυτό το cd περιέχει μέσα και τα Windows?.....αργά το πείρα χαμπάρι!
TheELF Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν το recovery cd όντος είναι cd,τότε όχι δεν μπορεί να έχει τα windows αφού δεν χωράνε,το κρυφό recovery partition είναι ένα διαμέρισμα στον δίσκο το οποίο περιέχει τα windows στην αρχική τους μορφή,ξεκινώντας το laptop από το recovery cd θα φανεί αν βρεί κάποιο διαμέρισμα,ή αν σου ζητήσει επιπλέον δισκάκια.
isay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 instik ρίξε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης του φορητού σου. Εκεί θα γράφει τη διαδικασία επαναφοράς απο το recovery disk.
instik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Το κοίταξα, δεν αναφέρει κάτι για recovery partition. Μήπως δεν υπάρχει αυτό στα παλιά Laptops, αυτό που έχω εγώ είναι από το 2006. Στις οδηγίες απλά λέει με τα 2 recovery cd το laptop επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν αυτό στην περίπτωση μου αφού το έχω κάνει format με διαφορετικό τρόπο και με εγκατάσταση άλλου windows. Αυτό είναι το κυρίως ερώτημα μου.
papg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 το ένα μάλλον είναι τα windows και το άλλο οι οδηγοί για το λάπτοπ. βάλτα στο drive και δες τι είναι.
instik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει! Τελικά τα cd περιείχαν και τα Windows και δούλεψε μια χαρά! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
isay Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 instik μπράβο που τα κατάφερες. Ουσιαστικά μόνος σου έβγαλες άκρη και τώρα απέκτησες και τη γνώση/εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.