Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο - Που ειναι τα τροφοδοτικα ... ??

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
ενω τα υπόλοιπα έχουν και του πουλιού το γάλα...γενική τακτική ειναι εδω και πάνω απο 6 μήνες λόγω της πτώσης της αγορας να ρίξουν το απόθεμα και την ποικιλία στο ελάχιστο περιοριζόμενοι μόνο στα άκρως απαραίτητα εξαρτήματα σε ετοιμοπαραδοτα...+ μείωση της ποικιλίας επίσης στο ελάχιστο. η καραμέλα της κρίσης εμφανίστηκε και εδώ αλλα προσωπικα θεωρω ότι απλα γίνεται για μεγιστοποίηση κέρδους και όχι για περιορισμό ζημειών...

Ναι, αλλα δεν σε αναγκαζουν να πας στο καταστημα για να (μην) παρεις το (bulk) προϊον που βλεπεις στο site, ουτε μπλεξαν τιμες stock house με κανονικων, ουτε βγαλαν ο,τι σαβουρα 10ετιας ειχαν...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν χρειαζόσουν και κάτι άλλο πέρα από τροφοδοτικό και σε αυτά τα χρήματα περίπου, θα μπορούσες να το πάρεις από αλλού, αλλά αυτό θα το έχεις σκεφτεί ήδη λογικά, οπότε δεν έχεις κατά νου άλλες αγορές αυτό το διάστημα :Ρ

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπορουσε να ζητησει και τα χρηματα του πισω, οπως ειπαμε, αλλα βολευτηκε με το "πιστωτικο". Τωρα καλο λουσιμο :P, δεν μπορει να κανει κατι αλλο για το συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ.
ολο και καποιος γνωστος σου κατι θα θελει απο πλαισιο.πουλησε του το πιστωτικο και ψαξε αλλου

Σωστο κι αυτο αλλα δε ξερω κανεναν που να θελει ...:-D

Δε μπορω να κανω φασαρια απο το τηλεφωνο ... :P

Ακομα και για το πιστωτικο εστειλα ενα γνωστο μου να το παρει και να δωσει πισω το τροφοδοτικο αφου εγω βρισκομαι επαρχια .....

Τωρα που εχω παρει ηδη το πιστωτικο τι πιθανοτητες θα ειχα να παρω λεφτα στο χερι πισω ...:rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ----------

Μπορω να το παρω αυτο με το πιστωτικο .. ??

Επειδη εχει την ενδειξη Internet Only ....

---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ----------

ολο και καποιος γνωστος σου κατι θα θελει απο πλαισιο.πουλησε του το πιστωτικο και ψαξε αλλου

Καλη προταση οντως αλλα δεν ξερω κανεναν αυτη τη στιγμη που να θελει κατι ...:-D

Δημοσ.
Μπορω να το παρω αυτο με το πιστωτικο .. ??

Επειδη εχει την ενδειξη Internet Only ....

Προσωπικά το έχω κάνει, όχι ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά βέβαια :Ρ

Δημοσ.
Προσωπικά το έχω κάνει, όχι ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά βέβαια :Ρ

Αμα το εχεις κανει τοτε θα γινεται ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...