Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ενω τα υπόλοιπα έχουν και του πουλιού το γάλα...γενική τακτική ειναι εδω και πάνω απο 6 μήνες λόγω της πτώσης της αγορας να ρίξουν το απόθεμα και την ποικιλία στο ελάχιστο περιοριζόμενοι μόνο στα άκρως απαραίτητα εξαρτήματα σε ετοιμοπαραδοτα...+ μείωση της ποικιλίας επίσης στο ελάχιστο. η καραμέλα της κρίσης εμφανίστηκε και εδώ αλλα προσωπικα θεωρω ότι απλα γίνεται για μεγιστοποίηση κέρδους και όχι για περιορισμό ζημειών... Ναι, αλλα δεν σε αναγκαζουν να πας στο καταστημα για να (μην) παρεις το (bulk) προϊον που βλεπεις στο site, ουτε μπλεξαν τιμες stock house με κανονικων, ουτε βγαλαν ο,τι σαβουρα 10ετιας ειχαν...
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Αν χρειαζόσουν και κάτι άλλο πέρα από τροφοδοτικό και σε αυτά τα χρήματα περίπου, θα μπορούσες να το πάρεις από αλλού, αλλά αυτό θα το έχεις σκεφτεί ήδη λογικά, οπότε δεν έχεις κατά νου άλλες αγορές αυτό το διάστημα :Ρ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Θα μπορουσε να ζητησει και τα χρηματα του πισω, οπως ειπαμε, αλλα βολευτηκε με το "πιστωτικο". Τωρα καλο λουσιμο , δεν μπορει να κανει κατι αλλο για το συγκεκριμενο θεμα.
trenoepe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ολο και καποιος γνωστος σου κατι θα θελει απο πλαισιο.πουλησε του το πιστωτικο και ψαξε αλλου
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι οτι εγω τωρα ψαχνω ενα ποιοτικο τροφοδοτικο για το συστημα μου και δυσκολευομαι να βρω ...Δεν εχει κανεις καμια προταση .. ? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-650W-CMPSU-650TXEU.htm
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ολο και καποιος γνωστος σου κατι θα θελει απο πλαισιο.πουλησε του το πιστωτικο και ψαξε αλλου Σωστο κι αυτο αλλα δε ξερω κανεναν που να θελει ... Δε μπορω να κανω φασαρια απο το τηλεφωνο ... Ακομα και για το πιστωτικο εστειλα ενα γνωστο μου να το παρει και να δωσει πισω το τροφοδοτικο αφου εγω βρισκομαι επαρχια ..... Τωρα που εχω παρει ηδη το πιστωτικο τι πιθανοτητες θα ειχα να παρω λεφτα στο χερι πισω ... ---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:20 ---------- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-650W-CMPSU-650TXEU.htm Μπορω να το παρω αυτο με το πιστωτικο .. ?? Επειδη εχει την ενδειξη Internet Only .... ---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:21 ---------- ολο και καποιος γνωστος σου κατι θα θελει απο πλαισιο.πουλησε του το πιστωτικο και ψαξε αλλου Καλη προταση οντως αλλα δεν ξερω κανεναν αυτη τη στιγμη που να θελει κατι ...
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μπορω να το παρω αυτο με το πιστωτικο .. ??Επειδη εχει την ενδειξη Internet Only .... Προσωπικά το έχω κάνει, όχι ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά βέβαια :Ρ
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει ένδειξη internet only. Εχει ...
choko2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει ένδειξη internet only. Εχει....................
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά το έχω κάνει, όχι ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά βέβαια :Ρ Αμα το εχεις κανει τοτε θα γινεται ...
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους όμως για σιγουριά.
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει ένδειξη internet only. έχει.. (έτσι για συμπαράσταση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.