SwAToNeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πώπω ένα τόσο δα μικρό πραγματάκι που έχει πάνω πάνω.. Σαν να λέει internet only ... Ρε γκαβομάρααα, πάει γέρασα...
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μπορω να το παρω αυτο με το πιστωτικο .. ??Επειδη εχει την ενδειξη Internet Only .... Απλά πράγματα πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και μάθε.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Απλά πράγματα πάρε τηλέφωνο ΤΩΡΑ και μάθε. Εσύ θα το σηκώσεις; :Ρ
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Humour φίλε μου, μόνο αυτό Ε τότε εντάξει θα το σηκώσω εγώ
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Επειδή είμαστε εκτός θέματος βασικά, μην ξεσκίζουμε το νήμα.
PeLLaRaS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Βαση του νομου που μιλαει για τα ελλατωματικα προιοντα δικαιουσαι τα χρηματα σου πισω ειναι δικη σου επιλογη και οχι του καταστηματος(άντε πάλι...) Ο-Χ Ι. Λέμε. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3689110&postcount=18 Δες τι γράφει στους πιο πάνω νόμους. Το ότι το λέει βέβαια... δεν σημαίνει ότι εφαρμόζετε κιόλας...
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παντως εκτος απο αυτο το Corsair δε βλεπω κατι αλλο καλο ... Δεν ξερω αν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα αλλα αναγκαστικα αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλη επιλογη ... Εκτος κι αν κανω υπομονη και περιμενω αλλα εως ποτε .. ? Επισης αυτο το Corsair απο τα review που εχω διαβασει δεν ειναι τοσο ησυχο οσο το ENERMAX 525W που ειχα παλιοτερα ... Και αυτο ειναι ενα θεμα που με καιει ... Δε θελω να ακουγεται καθολου ..:-D:-D
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Στο 650άρι αναφέρεσαι; Yep ... Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ίσα-ίσα που για το 450άρι, το 550άρι και το 650άρι έχω ακούσει ότι είναι αθόρυβα, σε αντίθεση με το 750άρι. Τα πρώτα δύο τα έχω ακούσει προσωπικά και όντως είναι πολύ ήσυχα. Για τα δύο μεγαλύτερα δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά η λογική λέει ότι το σύστημά σου δεν είναι σε θέση να το ζορίσει, ακόμα και το 450άρι το σηκώνει άνετα. Οπότε λογικά δε θα ακούγεται σχεδόν τίποτα. Εξάλλου πόσο αθόρυβο είναι το υπόλοιπο σύστημα;
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ίσα-ίσα που για το 450άρι, το 550άρι και το 650άρι έχω ακούσει ότι είναι αθόρυβα, σε αντίθεση με το 750άρι.Τα πρώτα δύο τα έχω ακούσει προσωπικά και όντως είναι πολύ ήσυχα. Για τα δύο μεγαλύτερα δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά η λογική λέει ότι το σύστημά σου δεν είναι σε θέση να το ζορίσει, ακόμα και το 450άρι το σηκώνει άνετα. Οπότε λογικά δε θα ακούγεται σχεδόν τίποτα. Εξάλλου πόσο αθόρυβο είναι το υπόλοιπο σύστημα; Το υπολοιπο συστημα ειναι εξαιρετικα αθορυβο .... Η καρτα γραφικων εχει πολυ αθορυβο συστημα ψυξης ... Ηταν και ενας απο τους λογους που την πηρα ... Εχω βαλει και fan controller 5.25" για να ριχνω τις στροφες των αλλων ανεμιστηριων αν χρειαστει ωστε να μην ακουγεται τπτ ... Το θεμα του θορυβου οπως καταλαβαινεις δε περναει καθολου απαρατηρητο απο μενα ... Και δε μου χρειαζονται τα 650w btw ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.