dimitris212 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κανένα μαγαζί δεν έχει ότι λέει στο site, πχ. e-shop, Plaisio, e-gate, getitnow κτλ κτλ (από τα προηγούμενα είχα εμπειρία) και αυτό γιατί φοβούνται την πτώχευση. Αν φέρουν προιόντα και πτωχεύσουμε θα χάσουν την αξία τους και ότι συνεπάγεται η πτώχευση. Αυτός είναι ο λόγος. Ας γράφει στο site ότι είναι διαθέσιμα εκεί δεν τα έχει κανένας τα περισσότερα, αν πάτε στο plaisio θα δείτε 2-3 κομμάτια από κάθε προιον.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Με το 550άρι θα ήσουν κομπλέ, αλλά τρέχα βρες το.. Πάντως, σε σύστημα με Ε8400 κλοκαρισμένο, μια 4850 η οποία καταναλώνει λιγότερο @ idle και τα ίδια υπό φόρτο, ένα σωρό ανεμιστηρια κ.λπ., το 450άρι δεν έκανε κιχ.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 And what about the 650αρι ομως .. ?? Αυτο θα κανει κιχ .. ??
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς; Αν θα παράγει περισσότερο θόρυβο από το 450άρι; Λογικά όχι..
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς; Αν θα παράγει περισσότερο θόρυβο από το 450άρι;Λογικά όχι.. Η λογικη λεει οχι το ξερω αλλα δεν το εχω ακουσει ποτε απο κοντα για να ξερω ποσο θορυβο κανει ... Ενας φιλος μου που ειχε παρει το 450αρι ( μπορει και το 550αρι δεν ειμαι σιγουρος ) μου ειχε πει πως δεν ειναι και ιδιαιτερα ησυχο ...
popeye68 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 alexis333: Αν θέλεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω κάνε το εξής: Βρες από το site 5-6 προιόντα που να μην τα έχει και πήγαινε ζήτα τα ένε-ένα. Δηλ. "άμα δεν έχει αυτό θέλω εκείνο", άμα δενέχει εκείνο θέλω το άλλο .........." κ.ο.κ. Στό τέλος (και άν πας και στον διευθυντή) θα αναγκαστούν να σου δώσουν τα χρήματά σου πίσω. Δοκίμασε. Δεν χάνεις τίποτα.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, αν κολλήσεις το αυτί σου στο ανεμιστήρι του, ε δε θα σου φανεί αθόρυβο, αυτό είναι σίγουρο. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο σύστημα όμως, δε μπορείς να το πεις θορυβώδες, εκτός κι αν φτάνεις και ξεπερνάς το 80% του φόρτου.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 alexis333:Αν θέλεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω κάνε το εξής: Βρες από το site 5-6 προιόντα που να μην τα έχει και πήγαινε ζήτα τα ένε-ένα. Δηλ. "άμα δεν έχει αυτό θέλω εκείνο", άμα δενέχει εκείνο θέλω το άλλο .........." κ.ο.κ. Στό τέλος (και άν πας και στον διευθυντή) θα αναγκαστούν να σου δώσουν τα χρήματά σου πίσω. Δοκίμασε. Δεν χάνεις τίποτα. Ειμαι απο επαρχια και δε μπορω να τους βρω face to face αυτο τον καιρο για να κανω φασαρια ... Και επιπλεον εχω ηδη παρει το πιστωτικο τωρα .. Αν λεει κατι αυτο .. ---------- Προσθήκη στις 20:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ---------- Κοίτα, αν κολλήσεις το αυτί σου στο ανεμιστήρι του, ε δε θα σου φανεί αθόρυβο, αυτό είναι σίγουρο. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο σύστημα όμως, δε μπορείς να το πεις θορυβώδες, εκτός κι αν φτάνεις και ξεπερνάς το 80% του φόρτου. Να ξερπερνα το 80% δε νομιζω ... Τεσπα ... Πρεπει να αποφασισω .... Το παιρνω κι οτι γινει ή κανω υπομονη κι οσο παει ... ??
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Να ξερπερνα το 80% δε νομιζω ... Τεσπα ... Πρεπει να αποφασισω .... Το παιρνω κι οτι γινει ή κανω υπομονη κι οσο παει ... ?? Κατ'εμέ πάρτο και δεν πρόκειται να ακούσεις τίποτα,100% η κάρτα γραφικών παράγει περισσότερο θόρυβο.
probe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάρτο. Άσχετα από αυτό, φασαρία γίνεται και από το τηλέφωνο. Μια χαρά μπορώ να σου πω.
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εν τω μεταξύ μιας και το έθιξες, η DirectCU είναι όντως τόσο αθόρυβη;
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εν τω μεταξύ μιας και το έθιξες, η DirectCU είναι όντως τόσο αθόρυβη; Όντως http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/EAH_5850_TOP_DirectCu/27.html
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Όντως http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/EAH_5850_TOP_DirectCu/27.html Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά η 9800GT στο παραπάνω με ποια ψύκτρα είναι και έχει διαφορά μόνο .2dB από idle σε load; :Ρ
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πάρτο. Άσχετα από αυτό, φασαρία γίνεται και από το τηλέφωνο. Μια χαρά μπορώ να σου πω. Που κολλαει αυτο με το τηλεφωνο .... ? Κατ'εμέ πάρτο και δεν πρόκειται να ακούσεις τίποτα,100% η κάρτα γραφικών παράγει περισσότερο θόρυβο. Thanx για τη συμβουλη σου .. Εν τω μεταξύ μιας και το έθιξες, η DirectCU είναι όντως τόσο αθόρυβη; Κοιτα το pc της υπογραφης επαιξε ελαχιστα ( μια μερα σχεδον ) με ενα τροφοδοτικο φιλου μου γιατι το τροφοδοτικο που παραγγειλα απο το πλαισιο ηταν already dead απο την πρωτη μερα που το πηρα ... Απο τις πρωτες μου εντυπωσεις ναι ηταν οντως αθορυβη ... Αλλα οταν παρω το τροφοδοτικο και στησω το μηχανημα θα μπορω να μιλησω με σιγουρια ...
probe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Που κολλαει αυτο με το τηλεφωνο .... ? Δεν είσαι ο μόνος από επαρχία. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να τα πεις face to face για να βρεις το δίκιο σου. Γίνεται και από το τηλέφωνο. Εγώ πχ. δεν πηγαίνω ποτέ στο κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.