alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν είσαι ο μόνος από επαρχία. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να τα πεις face to face για ναβρεις το δίκιο σου. Γίνεται και από το τηλέφωνο. Εγώ πχ. δεν πηγαίνω ποτέ στο κατάστημα. Και πως θα παρω τα λεφτα πισω .. ?? Απ το τηλεφωνο .. ??
pano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά η 9800GT στο παραπάνω με ποια ψύκτρα είναι και έχει διαφορά μόνο .2dB από idle σε load; :Ρ Δεν έχω ιδέα να σου πώ την αλήθεια,από την άλλη όμως μη σου φαίνεται παράξενο π.χ κοίτα μια κάρτα που έχει περίπου την ίδια κατανάλωση με την 9800 σε full load και δεν έχει καθόλου διαφορά http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTS_450_Cyclone_OC/27.html Και φίλε alexis333 για του λόγου το αληθές γι'αυτό που σου είπα πρίν με τόση σιγουριά ρίξε μια ματιά εδώ http://www.silentpcreview.com/article813-page5.html,όπως θα διαπιστώσεις μέχρι τα 300w είναι αθόρυβο (κάτι το οποίο δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ το δικό σου σύστημα να καταναλώσει),από εκεί και πάνω σε ''στεγνά'' νούμερα είναι μέτριο εν συγκρίσει με άλλα,πίστεψέ με όμως για να φτάσει ένα σύστημα να χρειάζεται 400w και 500w το τροφοδοτικό θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολεί από θέμα θορύβου.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Πρωτον το λινκ που παραθετεις δε βγαζει πουθενα ... Δευτερον το εχω πει πως το τροφοδοτικο ειναι too much για το συστημα μου .... 650w για αυτο το συστημα απλα δε χρειαζονται ...
probe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Όταν ένα τροφοδοτικό δουλέυει ρελαντί δεν ζεσταίνεται και δεν παράγει θόρυβο. Το νάχει περισσότερη ισχύ τι σε πειράζει; Καλό κάνει κακό όχι.
TZANNSPY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Σόρρυ για το άσχετο, αλλά το Coolermaster Real Power M620, το έχετε για τόσο χάλια; Ρωτάω γιατί το έχω κανά-δυο χρόνια στο σύστημα της υπογραφής και είμαι πολύ ευχαριστημένος, (αποσπώμενα καλώδια, αθόρυβο κτλ). Να περιμένω κάτι;
probe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Σόρρυ για το άσχετο, αλλά το Coolermaster Real Power M620, το έχετε για τόσο χάλια; Ρωτάω γιατί το έχω κανά-δυο χρόνια στο σύστημα της υπογραφής και είμαι πολύ ευχαριστημένος, (αποσπώμενα καλώδια, αθόρυβο κτλ). Να περιμένω κάτι; Όχι μωρέ τι να περιμένεις άλλωστε έχεις και ίδια εμπειρία.
TZANNSPY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Όχι μωρέ τι να περιμένεις άλλωστε έχεις και ίδια εμπειρία. Ξέρω κι εγώ... Μήπως θα πρέπει να ανησυχώ για κάτι που μου διαφεύγει;
probe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ξέρω κι εγώ... Μήπως θα πρέπει να ανησυχώ για κάτι που μου διαφεύγει; O ts έχει πιστωτικό συγκεκριμένο ποσό και είναι λογικό να του προτείνεται το καλύτερο δυνατό από διαθέσιμα psu στα λεφτά που έδωσε. Τα Corsair είναι <<φίρμα>> και πολύ καλά ταυτόχρονα, αυτό δεν σημαίνει τίποτα αρνητικό για το δικό σου και πολλά άλλα βέβαια τροφοδοτικά.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δε τα βλεπω και πολυ καλα τα πραγματα ... Ενα conclusion που διαβαζω εδω λεει πως ειναι θορυβωδης μετα το 50% φορτου ... Final words and ConclusionThe only negative aspect of the TX650W is the acoustic performance since it becomes audible at 50% load and noisy quickly after that, it would be safe to say if you are building a PC with minimum noise levels in mind, then look elsewhere. Objectively speaking, such loads are really only forced from very high end systems powering Crossfire or SLI. Just as importantly, the power supply is competitively priced and is extremely good value for money
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ενδέχεται να είναι κι έτσι, δε γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά δύσκολα θα το ζορίσεις τόσο, έτσι; Άντε να το ζορίσεις κατά τη διάρκεια του gaming, όπου δε νομίζω ότι θα σε απασχολεί μια ελαφρά αύξηση στο θόρυβο, καθώς μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα parts.
alexis333 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δικιο εχεις ... Αλλα δε ξερω πως εννοουν το θορυβο οι τυποι στο review ... Μπορει το λιγο γι αυτους να ναι πολυ για μενα ...:lol: Με βαλε σε σκεψεις το παραπανω conclusion και ημουν ετοιμος να το παραγγειλω .....
benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για αθορυβο psu και γενικα hardware,εδω ειναι το καλυτερο και geekiest site στον πλανητη. http://www.silentpcreview.com/Recommended_PSUs Ρε Αλεξ η ζωη ειναι μικρη.Τι στεναχωριεσαι παρε κατι αλλο με το πιστωτικο,εναν σκληρο π.χ. που παντα ειναι χρησιμος και αγορασε απο καπου αλλου το psu.Απο ενα σημειο και μετα δεν αξιζει το αγχος.
alexis333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 http://www.silentpcreview.com/article813-page5.html
makischa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση εταιρείας που ζητούσε να αναιρεθεί εφετειακή απόφαση που την υποχρέωνε να επιστρέψει σε πελάτη της τα χρήματα που είχε καταβάλει για την πώληση ελαττωματικών μηχανημάτων ήχου και εικόνας. Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος δικαίωσε ξενοδοχειακή εταιρεία, που επέστρεψε τον τεχνικό εξοπλισμό που είχε αγοράσει για το συνεδριακό της κέντρο, καθώς ήταν ελαττωματικός και εκτός των προδιαγραφών που είχαν συμφωνηθεί. Η ξενοδοχειακή εταιρεία πραγματοποίησε «αντιστροφή πώλησης» δηλαδή επέστρεψε τον τεχνικό εξοπλισμό και πήρε τα χρήματα που είχε κατέβαλε. Επιπλέον, έλαβε και τα χρήματα που κατέβαλε για την επιστροφή των εμπορευμάτων. Το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος δικαίωσαν την ξενοδοχειακή εταιρεία. Source: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231068492
Heatspreader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Ειδικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ (δεν ξέρω για αλλού) όταν βλέπετε και δεν έχει ποικιλία προιόντων τότε είναι σίγουρο ότι ετοιμάζεται για καινούργια παραλαβή (και όχι για φούντο).Χριστούγεννα παίζουν στον ορίζοντα........... και θα είναι βαρβάτηηηηη........ (η παραλαβή). Χωρίς δώρο Χριστουγέννων τους βλέπω την παραλαβή (αν την κάνουν όπως λες) να τη χαίροντα μόνοι τους. Πάντως αυτό το πράγμα με το Πλαίσιο είναι πραγματικά φοβερό. Δεν έχει τίποτα, δεν στοκάρουν τίποτα, οπότε δεν πιστεύω ότι πρόκειται για καινούρια παραλαβή. Πιστεύω ότι λόγω κρίσης δεν στοκάρουν όσο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.