bluesattack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εχω αυτο το προβλημα. Με τον Chrome-τελευταια εκδοση δεν μπορω να συνδεθω σε μερικες σελιδες (βγαζει σφαλμα : αδυναμια συνδεσης κλπ ) , σε αντιθεση με τον ff . Τελευταια αποτυχια οταν πηγα να συνεχισω σε μια φορμα παραγγελιας του e-shop (δεν θυμαμαι αν και οι αλλες σελιδες ηταν ιδιου τυπου, -κρυπτογραφημενες- κλπ ) Καμμια ιδεα ?
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μήπως "απλά" πέφτει η γραμμή και σου φαίνεται ότι φταίει το Chrome;;
bluesattack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Μήπως "απλά" πέφτει η γραμμή και σου φαίνεται ότι φταίει το Chrome;; Την ανοιγει κανονικα ο ff αλλα οχι ο chrome..Yποθετω οτι καποια ρυθμιση ειναι , η κατι παιζει με το windows 7 firewall control η κατι παιζει με την τελευταια εκδοση του chrome σε συνδυασμο με τα 7 64 ,γιατι ειναι οι μονες αλλαγες που εχω κανει.. Ας πιασουμε το πρωτο, υπαρχει καποια ρυθμιση του chrome που να εχει ενεργοποιηθει και να κοβει τετοιες σελιδες ?
cyber_katsarida Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 σε winXP έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. πολλές φορές μου λέει ότι η σελίδα δε βρέθηκε. ξαναπροσπαθώ και είναι οκ. κάτι παίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.