rafail1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δοκίμασε να κουνήσεις το καλώδιο και πίσω από την οθόνη αλλά και από την έξοδο της μητρικής για να δεις αν χειροτερεύει το πράγμα Σε safe mode μπενει; Καμία κάρτα γραφικών δεν έχεις ;
dermitzos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δουλεύει ο υπολογιστής, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το κάνει αρκετά συχνά. Όταν το έκανε μια φορά, κούνησα τα καλώδια, αλλά δεν είχε διαφορά. Όχι, δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα γραφικών. Ό,τι hardware έχω είναι 70 χμ μακριά από εδώ.
dermitzos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λάθος έκφραση. Όταν είπα ότι δουλεύει εννοούσα ότι μπαίνει σε safe mode.
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το κάνει και σε safe mode δηλαδή; Αν ναι, τότε μιλάμε για hardware issue.
dermitzos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το λοιπός. Έχει να το κάνει από τις 6 που το έκανε σχεδόν κάθε τέταρτο. Σε safe mode δεν έχω μείνει αρκετά ώστε να παρατηρήσω κάτι. Θα ψάξω από κανέναν φίλο μου για κάρτα γραφικών να δω μπας και φταίει αυτό.
dermitzos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Επιβεβαιώθηκε. Το κάνει και σε safe mode. ---------- Προσθήκη στις 13:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:37 ---------- Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών, και προς το παρόν δεν βγάζει πρόβλημα. Μάλλον πάω για καινούρια. Για να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.