Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα υπολογιστή

engant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω ο υπολογιστής μου να ανοίγει αυτόματα καποιες μέρες σε συγκεκριμένες ώρες χωρις την παρουσία μου. Έχω συνδεδεμένο modem-router για internet και εσωτερικό modem-fax για λήψη fax στο pc μου. Επίσης στο bios είδα επιλογές για power rtc alrm, power with external modems κλπ αλλά δεν γνωρίζω αν χρησιμοποιούνται για αυτό που ζητάω.

Υπάρχει κάποια δυνατότητα πχ να παίρνω τηλ στον νούμερο που είναι συνδεδεμένο το fax-modem και να ανοίγει το pc?

Έψαξα για software και δεν είδα κάτι ανάλογο..Τη βοήθεία σας παρακαλώ.

Δημοσ.

είχα εγκαταστήσει το winfax pro και όντως κάθε φορά που δεχόμουν κλήση άνοιγε το pc...γίνεται όπως το λες εδώ και πολλά χρόνια...

Δημοσ.
είχα εγκαταστήσει το winfax pro και όντως κάθε φορά που δεχόμουν κλήση άνοιγε το pc...γίνεται όπως το λες εδώ και πολλά χρόνια...

εννοείς ότι άνοιγε από sleep mode ή άνοιγε όταν ήταν εντελώς κλειστό?Το πρώτο το γνωρίζω και γω..

Δημοσ.
εννοείς ότι άνοιγε από sleep mode ή άνοιγε όταν ήταν εντελώς κλειστό?Το πρώτο το γνωρίζω και γω..

Ανοίγει από εντελώς κλειστό πρέπει όμως να κάνεις την σχετική ρύθμιση στο BIOS και στα windows ,

Wake up on Lan

Wake up a computer on a schedule

Αν έχεις το εγχειρίδιο της μητρικής θα έχει ποιο συγκεκριμένες εντολές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...