Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει κάποιες πληροφορίες για αναζήτηση πίνακες ζωγραφικής πάντα σε οικονομικά πλαίσια.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι γκρέμισα κάτι τοίχους στο σαλόνι. Το μεγάλωσα και θελω να βάλω πίνακες ζωγραφικής σχετικά λίγο μεγάλους…. Μάλιστα κάποια ατέλεια στον τοίχο που υπάρχει (βλέπετε τα έκανα ΟΛΑ μόνος μου ακόμη και το σοβάντισμα) και θελω να καλύψω τις ατέλειες…:rolleyes:

Αναζητώ πίνακες ζωγραφικής σε κλασικό περίπου μοτίβο (πχ ηλιοβασιλέματα, τοπία, θαλασσογραφίες) όμως ελαιογραφίες δηλαδή πάνω σε καμβά που ελαφρώς είναι ανάγλυφα από το χρώμα του ζωγράφου. Θελω να τονίσω ότι ΔΕΝ θελω πίνακες στυλ ΙΚΕΑ και πρακτικερ που απλώς είναι τυπωμένα πάνω σε καμβά.

Δεν με ενδιαφέρει ποίος το ζωγράφισε, ακόμη και φοιτητής καλών τεχνών θα το προτιμήσω. Θελω οικονομικό.

Ξέρετε που μπορώ να βρω;;;; στις σχολές καλών τεχνών οι φοιτητές πουλάνε τους πίνακες τους για να βγάλουν τα έξοδα τους;;;;; Πως μπορώ να τα βρω;;;;

Απευθύνομαι στην περιοχή Αθηνών και γύρω από αυτήν…..

Ξέρετε τίποτα;;;;; κάποια ιδέα;;;;:whistle:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν λες οικονομικό τι έχεις υπόψη σου;;

Εγώ είμαι ανίδεος αλλά έχω φίλες που πλέον έχουν αποφοιτήσει απο την Καλών Τεχνών.

Δημοσ.
Όταν λες οικονομικό τι έχεις υπόψη σου;;

Εγώ είμαι ανίδεος αλλά έχω φίλες που πλέον έχουν αποφοιτήσει απο την Καλών Τεχνών.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου. Όταν λέω οικονομικό, υπολογίζω ΜΟΝΟ τον πίνακα (καμβά), όχι κορνίζα κλπ. Κάπου στα 100- το μαξιμουν 150 ευρώ. Μιλάμε για σχετικό μεγάλο….(

Έχεις μου λες φίλες κλπ. Μπορείς ΑΝΕΤΑ να μου γραφεις και στο PM και γενικά ρώτησε με την πρωτη σου ευκαιρία αν μπορεί και πως γίνεται κάποιος να τους δει τους πίνακες και να αγοράσει…. Γενικά αυτήν την διαδικασία…..

Φιλικά

Κώστας

Δημοσ.

απο οτι καταλαβαινω....υπαρχουν πολλοι ενδιαφερόμενοι και ολοι ψάχνουν ελαιογραφίες σε κατι οικονομικό, πχ φοιτητες κλπ....

φυσικά οποιος εχει πληροφορίες, ιδέες κλπ ανετα και μεσα PΜ στελνει.......

Δημοσ.

Φίλε μου είμαι ζωγράφος, αλλά η απάντησή μου δεν θα σου αρέσει.Από την στιγμή που ζητάς μεγάλο πίνακα για να καλύψεις τοίχο μόνο τα υλικά για τον πίνακα κοστίζουν τόσο και μπορεί και παραπάνω αφού το θες να έχει και στυλ σπάτουλας-ανάγλυφο, (δηλαδή ακόμα περισσότερο χρώμα).Οι λαδομπογιές που χρησιμοποιούμε οι ζωγράφοι δεν είναι λαδομπογιές που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες και τα τελάρα με τον καμβά είναι ακριβά κι εκείνα.Είναι σαν να ζητάς από τον καλλιτέχνη να στο χαρίσει το έργο.Ένας μεγάλος πίνακας και μάλιστα ρεαλιστικός όπως τον θες εσύ και ποιοτικός, θέλει πολλές ώρες δουλειάς, οι οποίες δεν πληρώνονται με 150 ευρώ.Πήγαινε σε κορνιζάδικο, εκεί θα βρεις μεγάλα μεγέθη σχετικά φθηνά που δεν είναι στάμπες, αλλά δυστυχώς από ποιότητα καλλιτεχνική μηδέν.Άλλωστε ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.
Φίλε μου είμαι ζωγράφος, αλλά η απάντησή μου δεν θα σου αρέσει.Από την στιγμή που ζητάς μεγάλο πίνακα για να καλύψεις τοίχο μόνο τα υλικά για τον πίνακα κοστίζουν τόσο και μπορεί και παραπάνω αφού το θες να έχει και στυλ σπάτουλας-ανάγλυφο, (δηλαδή ακόμα περισσότερο χρώμα).Οι λαδομπογιές που χρησιμοποιούμε οι ζωγράφοι δεν είναι λαδομπογιές που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες και τα τελάρα με τον καμβά είναι ακριβά κι εκείνα.Είναι σαν να ζητάς από τον καλλιτέχνη να στο χαρίσει το έργο.Ένας μεγάλος πίνακας και μάλιστα ρεαλιστικός όπως τον θες εσύ και ποιοτικός, θέλει πολλές ώρες δουλειάς, οι οποίες δεν πληρώνονται με 150 ευρώ.Πήγαινε σε κορνιζάδικο, εκεί θα βρεις μεγάλα μεγέθη σχετικά φθηνά που δεν είναι στάμπες, αλλά δυστυχώς από ποιότητα καλλιτεχνική μηδέν.Άλλωστε ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου…..

Δυστυχώς οι καιροί είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ δύσκολοι για οικονομικά ανοίγματα και δυστυχώς θα γίνουν ακόμη δυσκολότεροι οι καιροί….

Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια συνοικιακά κορνιζάδικα έχω βρει σχετικά μεγάλη ποικιλία σε καλες τιμές….μάλιστα έχω βρει και σε πλανόδιους κοντά στο Μοναστηράκι, Μητροπόλεως και σε κάποια πανηγύρια διάφορων πόλεων (αυτά τα τελευταία το καλοκαίρι) σε πολύ χαμηλές τιμές….

Δεν θελω να υποβιβάζω ουτε την τέχνη σου, ουτε τίποτα άλλο, αλλά ακόμη μου είπαν ότι στην Βουλγάρα (Σαντανσκι) υπάρχουν πίνακες με 20 ευρώ (πάντα ελαιογραφία και όχι ελαιοτυπια) σαφώς δεν ενδιαφέρομαι για το ποίος το ζωγράφισε, αλλά κάποιους πίνακες με μεράκι, που να σε αγκαλιάζει το θεμα…..

Μάλλον θα αρχίζω να πηγαίνω βόλτες στη Μητροπόλεως, Μοναστηράκι μήπως βρω τίποτα, αλλιώς το καλοκαίρι στα πανηγύρια ή λέω τον Αύγουστο μετά της Παναγίας να πάω στην Βουλγαρία και με την ευκαιρία να δω τι ακριβώς παίζεται εκεί…….

Είμαστε σε μια εποχή που υπολογίσουμε ακόμη και το μισό ευρώ….. (έτσι μας έκαναν οι κυβερνήσεις….)

Δημοσ.
Καποια που εχει εδω http://gr.ioffer.com/c/Paintings-1000418

ειναι σταμπες η κανονικα ?

Tα ειδα φίλε και μπορω να πω προσεκτικά.....

Σαν θεματα ομολογω μου άρεσαν ΠΟΛΥ! Ομως δεν ξερω τι ποιότητα ειναι....πολυ δυσκολο μεσα απο ιντερνετ να το καταλαβω....

Προσωπικά θα ηθελα να το εβλεπα απο κοντά, να ενιωθα την αφή του.....και να το κοιταζα επιμονα με το μάτι και οχι πισω απο μια οθονη υπολογηστή.......

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...