censOred Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν ακουστε πως εχει το πραγμα. Λόγω προσφατης μετακομισης και αγορας και λαπτοπ δεν είχα συνδεσει το desktop ακομα. Σημερα ειπα να τον ανοιξω να τον κάνω και φορματ γιατι σερνοταν. Παταω το μπουτον η γαμημενη οθονη μου η lg μπαινει σε power saving mode.και ο υπολογιστής ενω στροφαρει κανονικά,η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Να σημειώσω ότι είχα ανα περιοδους προβλημα με αυτην την power saving mode (εμπαινε στα καλά καθουμενα) Κοιταξα λίγο στο google ανοιξα λιγο τον πυργο να τον καθαρίσω από σκόνες και διαβασα ότι καλό θα ταν να αλλάξω τις μνήμες θέση. Εβγαλα ξαναεβαλα τις μνήμες και τώρα ανοιγοντας τον κανει έναν θπορυβο σαν κουδουνισμα τηλεφωνου.Τι μαλακία μπορεί να έκανα? Προτασεις ευπροσδεκτες.Θέλω να ξαναδουλεψω το αγαπημενο μου desktop.
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς "κανει έναν θορυβο σαν κουδουνισμα τηλεφωνου" ; Μήπως σου σφυρίζει το BIOS ;
censOred Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Αδερφε, δυστυχώς,να διευκρινισω,τo hardware δεν είναι ο τομεας μου. Ο θορυβος που ακουγεται είναι ένα μακροσυρτο μπιπ το οποιο ακολουθείται απο δυο αλλα στιγμιαία μπιπ και αυτο επαναλαμβάνεται.δεν ξέρω αν είναι απο to bios.πως μπορώ να το διαπιστώσω αυτό?
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Από τι αποτελείται το σύστημά σου; Έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις;
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν ξέρω πως θα το διαπιστώσεις, αλλα απο ότι καταλαβαίνω το BIOS πρέπει να είναι. Κοίταξε μήπως δεν έχεις τοποθετήσει σωστά τις μνήμες, βεβαιώσου ότι έχουν κλήσει τα κλιψάκια που βρίσκονται στις άκρες απο κάθε μνήμη, και γενικά κοίταξε ότι όλλα είναι συνδεδεμένα σωστά μέσα. Εάν είναι ήχος απο το BIOS, σημαίνει αδυναμία εκκίνησης του.
PETROS13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 και γω για μνήμες λέω. κάποια δεν έχει μπει σωστά!
censOred Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 To συστημα μου, AMD Athlon x2 5600+ motherboard ASUS M2A-VM καρτα γραφικών Radeon HD2600XT silent (αλλη ευκαιρη να δοκιμάσω δεν έχω) και από μνήμη 3 dimmακια του 1 Gb (ddr2),εντωμεταξύ το 1 dimmακι από ta 3 είναι πιο μικρό.αυτό γιατί? (γραφει πάνω του KVR800D2N5/1G)
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καταρχήν ας μας απαντήσει στην ερώτηση του phanispal! Μάλλον λόγω της μετακόμισης μετακίνησέ τον από δω από εκεί κάτι έχασε επαφή. Μνήμες, κάρτα γραφικών κάτι τεσπα. Καλό θα είναι να δεις το Manual της μητρικής να δεις η συχνότητα τον μπίμπ με τι έχει να κάνει. Αν δεν το έχεις ή δε βγάζεις άκρη άνοιξέ τον βγάλε μνήμες κάρτα γραφικών, ξανά κούμπωσε τα και δοκίμασε να τον ανοίξεις
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς ότι είναι πιο μικρό ; 1-Δοκίμασε μόνο με μία μνήμη να δείς εάν θα σου εκκινήσει. Εάν ναι τότε, 2-Δοκίμασε και με την 2 ίδια όμως, εάν εκινήσει κανονικά τότε, 3-Δοκίμασε και την τρίτη που λες ότι είναι πιο μικρή. Έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή DUAL ; Μήπως στα socket για το dual-μνήμης βάζεις την πιο μικρή που λές, και δεν μπορεί να συχρονιστεί; ---------- Προσθήκη στις 00:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ---------- Καταρχήν ας μας απαντήσει στην ερώτηση του phanispal! Το απάντησε στο τελευταίο ποστ. :-)
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το απάντησε στο τελευταίο ποστ. :-) Είχαμε διαφορά ένα λεπτάκι στα ποστ μας αν είδες . Ενώ πόσταρε εγώ έγραφα bad timing
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Είχαμε διαφορά ένα λεπτάκι στα ποστ μας αν είδες . Ενώ πόσταρε εγώ έγραφα bad timing Σωστός....Thats why we need, the real time ...!!
censOred Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, για το μεγεθος, οι δύο είναι τετοιες και η τρίτη είναι σαν αυτή βάζοντας μονο την μία μνήμη,99 τις εκατο σιγουρος οτι κουμπώνει σωστά,ε, ακούγεται πάλι ο θορυβος.<τι στον λούσιφερ?> Πρέπει να αφαιρέσω την κάρτα γραφικών?
phanispal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βγάλ' την και βάλ' την ξανά. Δοκίμασε και με άλλη αν έχεις.
karmen1983 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Για αρχή αφαίρεσε και ξανά τοποθέτησε την. Αν συνεχίζει δοκίμασε αν έχεις καμία άλλη. Ερώτηση: Το σύστημα λειτουργούσε πριν κανονικά με αυτές τις μνήμες ή τις έβαλες μετά;;; edit: έλεος πάλι ένα λεπτό διαφορά !!!
fotis4u Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Βασικά κοιταξέ τα όλλα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχει κουμπώσει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.