Physics_Rulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ηταν το φθηνοτερο με illuminated πληκτρα που βρηκα μετα απο αναζητηση σε διαφορα sites (ειχα κανει και εδω thread αλλα δεν βρεθηκε κατι ιδιαιτερο, εκτος απο κατι απαντησεις σαν αυτη http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3730812&postcount=28 ) Ιδού φωτιζόμενο microsoft, πιο φθηνό από το turbo x http://www.skroutz.gr/s/66718/Microsoft-SideWinder-X6-DSP.html
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχει ελληνικά όμως.. so? Ακόμα δε μάθαμε που είναι το Ψ το Ω και το Θ? Είναι και πιο φθηνό, go figure. Για εργονομία δε θα μιλήσω, γιατί το turbo-x έχει μηδέν.
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Για τον MiDi το λέω, εγώ προσωπικά έχω ψηθεί πολύ για το Χ6. Στην τελική του κολλάς εσύ τα γράμματα, κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι αυτοκόλλητα. Καλά, το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι μαγνητικό και μπορείς να το βάλεις είτε αριστερά, είτε δεξιά στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Το πήρα λέμεεεεεε.. :Ρ Απλά εάν ξέρει κάποιος που έχει πάρει τη DSP έκδοση, σε τι συσκευασία το βάζουν, ας το πει και σε εμάς
stavrakas92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εγω που ειχα παρει ποντικη [sidewinder dsp) ,ηταν ολα πεταμενα μεσα σε κουτι του καταστηματος (ποντικη-βαριδιακια)...
KASIMIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ο Physics_Rulez με πρόλαβε... Το πληκτρολόγιο είναι όλα τα λεφτά, με ρυθμιζόμενη ένταση backlight (κόκκινο πάντα) και στα ίδια λεφτά... Η έκδοση dsp είναι απλά σε ένα κουτί χωρίς διακριτικά (το κλασσικό το καφέ - όπως είναι το εσωτερικό των συσκευασιών...) δεν έχει δηλαδή κανένα σύμβολο, επωνυμία, εικόνα κλπ κλπ... Παρόλα αυτά it works like a charm... Εdit... Εγώ έχω ένα άλλο keyboard εδώ και 3-4 χρόνια... Τώρα παρατήρησα οτι ούτε αυτό έχει ελληνικά... Οπότε αν ξέρεις να γράφεις ούτε που θα το καταλάβεις...
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελειώνει αύριο όμως η προσφορά, από e-shop τουλάχιστον, γιατί στο skroutz το βρίσκεις από 35€.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον με τα πολλα πηγα και το επεστρεψα και πηρα πισω τα μετρητα. Βεβαια χρειαστηκαν αρκετουτσικο ζορισμα μεχρι να δεχθουν να επιστρεψουν μετρητα. Μονο πιστωτικο δεχοντουσαν αρχικα, αλλα επεμεινα και ημουν αδιαλλακτος οσο και αν υποστηριζαν οτι δεν δικαιουμαι επιστροφη μετρητων. Ολα αυτα πολιτισμενα και ηρεμα, το τονιζω. Ουφ ξεμπερδεψα!
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τσίμπα το Sidewinder τώρα και είσαι άρχοντας
KASIMIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Οπότε προλαβαίνεις να πας να πάρεις το Microsoft...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ε ναι για εκει παει η δουλεια τωρα
stavrakas92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παιδες με πεισατε, , εγω το τσιμπισα το sidewinder.... (μαζι με 4 GB ram που ηθελα να παρω)
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BjQfA9RQkTg[/ame]
nemesiskp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παιδια το πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο.Εγω το τσιμπισα στο crazy sundays απο το eshop.Αυτο που με βολευει πολυ ειναι τα macros του στα οποια μπορεις εκτος απο game να τα βαλεις για να ανοιγεις εφαρμογες στα windows.Επισης αλλαζοντας mode το numpad γινεται macro το οποιο βολευει σε παιχνιδια στρατιγικης,rpg και γενικα παιχνιδια με πολλα shorcuts. ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- Στο microsoft sidewinder x6 αναφερομαι.
lexmark Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρα MiDi_MiLiZ!! Αφου ξεμπερδεψες μην το πεις ουτε του παπα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.