Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς στο blade σύνδεση cosmote για να μου πει τις ρυθμίσεις για 3g ? Το γύρισα σήμερα από wu σε σύνδεση των 25€ με 100mb internet και δεν ξέρω τις ρυθμίσεις ..Επίσης μου στέλνουν κάτι μηνύματα από την cosmote "H υπηρεσία που ζητήσατε δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας" .

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά τις είχε τις ρυθμίσεις μπαίνω κανονικά στο internet ..Αλλά όταν στέλνω μήνυμα στις υπηρεσίες τις cosmote για ενημέρωση υπολοίπου π.χ μου λένε ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή ..

Δημοσ.

Θέλω να πάρω το sony ericsson mw600 bluetooth. Σε άλλο φόρουμ σε κάποιου δεν συνδεόταν στο κινητό. Το έχει κανείς αποδώ να μου επιβεβαιώσει αν δουλεύει ή όχι; Και αν η ένταση ανεβαίνει συγκριτικά με τα ενσύρματα ακουστικά;

εγώ έχω το sony ericsson HBH-PV715 και παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Εκτός του ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει προδιαγραφές για τη διπλάσια μνήμη.

Απλά πρέπει να περαστεί μια αναβάθμιση της επίσημης ρομ(είναι ουγγρική η ρομ αυτή) η οποία διπλασιάζει τη μνήμη.

Δημοσ.

αμα κανουν κατι τετοιο θα ειναι πολυ τραγικοι λες και θα τους παρει πολυ εργασια για να στο περασουν

και να γινει ενας θα παει να δωσει 2ε ανεβαζει τη ρομ στο modaco και τελειωσε η ιστορια και μενει η wind με το πουλι στο χερι

Δημοσ.

@AfterForever

το Sony Ericsson MW600

σου βγαζει τα τραγουδια που παιζει ο player στην οθονη του bluetooth?

η συνδεσιμοτητα ειναι καλη?σταθερη?πιανει σε αρκετη αποσταση?

Δημοσ.

γενικα απο οτι εχω δει το συγκεκριμενο εξαρτημα

εχει τα προβληματα του στο να δειχνει τις πληροφοριες στην οθονη του

δεν εχω android αλλα εχω την εξης ιδεα

αν παιξεις τα τραγουδια σου απο καποιον αλλον player???

υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα

απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα πρεπει να ειναι στις γραμματοσειρες και στην κωδικοποίηση τους απο το λειτουργικό του κινητου

Δημοσ.

Πηρε ενας φιλος σημερα το blade απο τη wind (Στο Athens Metro Mall) και πρεπει να ειναι 2nd GEN... το unlock σε 512MB Ram εχει την ιδια διαδικασια? Γιατι νομιζω οτι τα καινουργια δε μπορουν να μπουν στο clockworkmod με το vol - ?

-----EDIT-----

Μερικες φωτο απο την θηκη σιλικονης που μου ηρθε σημερα....

http://img851.imageshack.us/g/1000749.jpg/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...