Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τρόπος για ενήλικες να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο;

Pinball1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορείς να εισαχθείς σε κρατικό πανεπιστήμιο εφόσον έχεις πλέον αποφοιτήσει εδώ και πολλά χρόνια. Σίγουρα υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί έχω ακούσει για περιπτώσεις ενηλίκων που εισήχθησαν σε μεγάλη ηλικία σε κάποια σχολή αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει σαφείς πληροφορίες για την διαδικασία που απαιτείται.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο θα ήταν πολύ χρήσιμο.:-)

Δημοσ.

με πανελλήνιες . έτσι μπήκα εγώ στα 26 μου . τώρα από εκεί και πέρα υπάρχουν ''κατηγορίες'' ανθρώπων που ανήκουν σε ειδικές ομάδες και δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στα ΑΕΙ και ΤΕΙ .

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την βοηθεια.:-)

με πανελλήνιες . έτσι μπήκα εγώ στα 26 μου .

Δηλαδή ξαναδιαβάζεις όλα τα μαθήματα της Γ' Λυκείου και δίνεις κανονικά πανελλήνιες με τα παιδιά τον Ιούνιο?

Συμμετοχή και κατεύθυνση που πρέπει να δηλώσεις?

Δημοσ.

Κατά τον Φεβρουάριο κάνεις αίτηση στο κοντινότερο σχολείο της περιοχής σου.

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ για την βοηθεια.:-)

Δηλαδή ξαναδιαβάζεις όλα τα μαθήματα της Γ' Λυκείου και δίνεις κανονικά πανελλήνιες με τα παιδιά τον Ιούνιο?

από το 0 φίλε!!!!!!!!για να μην σου πω από το -άπειρο...δεν θυμόμουν ούτε διακρινουσα να κάνω...άστα...

να πας σε κάποιο λύκειο να πάρεις βιβλία και εκεί ρώτα και αν το αποφασίσεις ξεκίνα το συντομότερο διάβασμα!!!!!πόσο είσαι?

Δημοσ.

με συνατξη στα 65 ποτε δεν ειναι αργα,

Αν ειναι 40 με +5 χρονια παιρνει πτυχιο στα 45 και εχει αλλα 20 χρονια να δουλευει ως πανεπιστημιακης..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. To καλό είναι ότι η διαδικασία φαίνεται απλή, περίμενα περισσότερη γραφειοκρατία ως συνήθως. Είδα επίσης ότι τα πανελλήνια εξεταζόμενα είναι ουσιαστικά 6, είχα την αίσθηση ότι ήταν περισσότερα.

από το 0 φίλε!!!!!!!!για να μην σου πω από το -άπειρο...δεν θυμόμουν ούτε διακρινουσα να κάνω...άστα...

να πας σε κάποιο λύκειο να πάρεις βιβλία και εκεί ρώτα και αν το αποφασίσεις ξεκίνα το συντομότερο διάβασμα!!!!!

Δεν ήξερα ότι σου δίνουν τα βιβλία ακόμα κι αν είσαι απόφοιτος, κάτι είναι κι αυτό. Από την άλλη, για να τα βγάλεις πέρα μελετώντας μόνος δεν είναι εύκολη υπόθεση ειδικά με τις απαιτήσεις που υπάρχουν σε κάποια μαθήματα που χρειάζεται να σου δείξει μερικά πράγματα κάποιος ειδικός, όπως ανάλυση πηγών στην ιστορία κτλ.

Δημοσ.

απλα θα μπεις σε ενα τρυπακι χειροτερο των παιδιων γιατι θα βριζεις για το τι ανουσια πραγματα μαθαινουν.(αν εχεις και επαγγελματικη εμπειρια)

Δημοσ.

1. Ψαξε επισης για το πως θα εξετασθειτε φετος με τις αλλαγες που γινονται ποτε δεν ξερεις. Μιλαω για Πανελληνιες.

Και επισης ψαξε και πως θα γινεται η εισαγωγη στην Τριτοβαθμια γιατι και εκει ακουσα αλλαγες.

2. Μπορεις αν εισαι πτυχιουχος να κανεις και MSc μεσω internet με κανα τριαρι φορες να πας στο Πανεπιστημιο νομιζω. πχ Αγγλια

Δημοσ.

φιλε kage ποια ειναι τα ανουσια πραγματα? τα μαθηματικα, η φυσικη, η ιστορια?........τοτε τα ουσιαστικα ποια ειναι? το warcraft και ο καφες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...